Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by bananica
u sred zustre price o nekoj preskupoj macjoj hrani na koju sam puk'o gomilu para i ludo skupoj igracki sa kojom se mali kreten jedva i igra.
Originally posted by scout_finch
prica mi malopre drug,bio u nekoj kafani juce,i sedi ispred,kaze izlazi neki tip telefonira,a za njim izlazi drugi tip i upadljivo ga gleda sve vreme razgovora.
tip1: sta bre gledas?
tip2: chope,gledam je l' si ti,ili se nekom odvezao konj:smeh:
Originally posted by sing&dunum
Glupo je, ali s obzirom na moje intenzivne aktivnosti na forumu poslednje 3 nedelje, koje vesto krijem od mame, sad je usledila njena izjava (nakon posete TC "Ushce"), na koju sam u sebi reagovao smehom:
"Ma, ipak je odlican taj NewYorker!"...
P.S. Eto, da znas da si pohvaljen kod moje mame...
nastavak... vratili se sa proputovanja vozomOriginally posted by KiWi
Dragan Ilić: Sad kad idete vozom, slobodno se prošetajte do vagon-restorana da popijete nešto ... samo nemojte da naručujete hranu, ipak to nije Orient Express
Gorica Nešović: Pa naravno, nisam ja Agata Kristos pa da jedem u vagonu i rešavam misterije (zeza se, naravno)Originally posted by Vukodlak
Ma ne, kad su Dragan i Gorica u pitanju, ozbiljnost je na prvom mestu
Originally posted by Azdaja
sedimo sister, baba i ja...
sister prilicno drunk iako je 19h(bila je na nekom popodnevnom rodjendanu...) i kaze babi: popila sam samo jedno pice, onooo kako se zove pola koka kole i pola vina (verovatno jedno 2l, al ajd..)
tek ce baba: DJUS
sister: da, TO djus
Originally posted by shutOriginally posted by Azdaja
sedimo sister, baba i ja...
sister prilicno drunk iako je 19h(bila je na nekom popodnevnom rodjendanu...) i kaze babi: popila sam samo jedno pice, onooo kako se zove pola koka kole i pola vina (verovatno jedno 2l, al ajd..)
tek ce baba: DJUS
sister: da, TO djus
Originally posted by Wilhelmina
Sedim sinoc kod drugarice u stanu na kafi (bese oko 18-19), dolazi neki majstor, sta li, kome treba malo struje kako bi nesto popravili u hodniku.
Ona, mrtva 'ladna odgovara: 'evo sad je bila komsinica sa prizemlja, dali smo joj poslednju struju koju smo imale, pa idi pitaj da ti ona da pola'...
Kafa mi se u nosu nasla od smeha.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!