Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Sunce
Ja sam i na film "Pokajanje", pre svega na kraju filma kada glavna junakinja - tada vec starica prica o tome kako je knjigom zelela da im produzi zivot, kako se kaje itd.
Originally posted by SunceMeni flm nije bio razvucen, bas naprotiv bio mi je napet.
Meni je to odlicna katarza. I nije mi smetao "razvuceni" deo film koji je prethodio kraju. Ima smisla.
Danas sam nekoliko puta gledao ovaj snimak. Devojcica i starica zasluzuju Oskara. I muzika pomaze suzama.
Originally posted by walt333Slazem se.Originally posted by SunceMeni flm nije bio razvucen, bas naprotiv bio mi je napet.
Meni je to odlicna katarza. I nije mi smetao "razvuceni" deo film koji je prethodio kraju. Ima smisla.
Danas sam nekoliko puta gledao ovaj snimak. Devojcica i starica zasluzuju Oskara. I muzika pomaze suzama.
Ona mala devojcica je toliko dobro odglumela, da sam u par navrata hte da je zadavim, verujem da je ispred nje velika karijera, a starica, na nju sam tako slab, velika Vanessa Redgrave. Nju vredi gledati i dok obavlja nuzdu na klozetskoj solji i uvek ce bti fenomenalna.
Originally posted by Combojeste da te ne poznajem ali tooooliko je smesno,jer sam zamislila sve (cak i tebe kog ne poznajem) haahhahaahahahahahah
Na Zone Zamfirsko u punom bioskopu, na sred reda odakle me je bilo sramota da izlazim - došlo mi je da ridam od muke i bola.
Originally posted by Lepa KrepaDivno.
call me lame, ali kad mi neko ovako dobro zamesi tinejdžerskožensku emancipaciju (pa još k tome unutar ultrapatrijarhalne zajednice) sa borilačkim veštinama, ja moram suzu da pustim. makar bilo prepuno klišea i izlizanih mesta.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!