Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by m..

kad smo kod toga: zasto ljudi rave vanilice i druge sitne kolace sa maschu, svinjskom maschu, zar im nije odvratno? mislim pre bih ih mesila sa uljem za sivacu mashinu.
sremski salenjaci...eeeeeeeeeeeeej...postoji kolac koji se zove SALENJAK!!! OD SALA!!! po sistemu - ubili smo svinju, nista se ne baca, maksimalno se koristi, sve se jede!
omg, ja cu taj srem debelo da izbegavam, od pomisli mi holesterol oduva krov nad glavom.
Korisnikov avatar
By m..
imam teoriju za one koji turiraju motore i kola, zveckaju kljucevima, ponasaju se kao simpanze, pricaju glasnije, suskaju kesama, zakasljavaju se, pljuju, prociscavaju grlo u prisustvu zena.

to je jedini nacin da ih iste uopste primete. (onaj moj balvan iz kamiona isto tako)
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by m..
Originally posted by IriS
ne razumem ljude koji mrtvi hladni puste svog kera da se iskakula na sred trotoara u centru grada (i naravno, ne počiste za njim).
karaburma, 2007. leta gospodnjeg. neki lokalni profesor univerziteta seta svoje kucishte, 2 komsinice stoje (verovatno u nekom uskom grlu) zveraju i brbljuckaju. moj ortak u tom trenutku prolazi tuda. kuciste blagozivoljeva da se pokaki na sred trotoara. stariji gospodin, profesor na fakultetu, vadi najlon kesu, saginje se i skuplja pasji nusrpodukt varenja, a jedna od one dve zenetine ce: "boze, vidi ovo, profesor na fakultetu, a skuplja pseca govna" sve cokcuci, krsteci se i odmahujuci glavom.

valjda je u prostom svetu blam kupiti kucija govna, pogotovu ako si deo elite.

:nerd:

moja drugarica je uredno kupila govna od svog kuceta dok se nije porodila, pa je setala i psa i bebu, onda je prestala uz izgovor "ne mogu da diram govna pa bebu", sto se mene tice izgovor stoji. ni ja ne bih dirala bebu posle te aktivnosti, za svaki slucaj.
jednom sam sedela u parku na Stud. trgu, negde oko 13h, i vidim ženu koja je izvela svoja dva džukca, retrivera i nekog mešanca... igra se sa njima, baca im neke loptice, oni jurcaju... (inače, žena je u nekom poslovnom odelu, kao da je na pauzi sa posla izašla da istrči kerove)... i pokaki se jedan, pa drugi.... i ona lepo iz torbe izvadi papirne kese, pokupi kake i baci ih u kantu. meni je to bio dogadjaj meseca po oduševljenju :love:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by m..

kad smo kod toga: zasto ljudi rave vanilice i druge sitne kolace sa maschu, svinjskom maschu, zar im nije odvratno? mislim pre bih ih mesila sa uljem za sivacu mashinu.
sremski salenjaci...eeeeeeeeeeeeej...postoji kolac koji se zove SALENJAK!!! OD SALA!!! po sistemu - ubili smo svinju, nista se ne baca, maksimalno se koristi, sve se jede!
da. salčići. i metnu džem unutra :bljak:
Korisnikov avatar
By IriS
ne razumem ni penzose koji u najvećem špicu u gradu krenu NEGDE. mislim hello! sačekajte sat vremena, neće Dom zdravlja da se pomeri sa tačke A na tačku B za to vreme. :doh:
By Kragi
ljude kojima je navodno beskrajno stalo do tebe, a 15464841341 puta ponavljaju jednu te istu stvar koja ti smeta
Korisnikov avatar
By Zwezdica
E, da..

Ne razumem zasto je totalno ok da muskarac pisha na sred ulice, a da devojka to uradi izaslo bi na naslovnoj kurira sutradan. Pa jbt i mi imamo fizioloske frke !
Korisnikov avatar
By Zwezdica
E..

I ne razumem kako ljudi mogu da sede na Obilicevom vencu i da im je u fullu ludilo?! :wtf:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Zwezdica
E, da..

Ne razumem zasto je totalno ok da muskarac pisha na sred ulice, a da devojka to uradi izaslo bi na naslovnoj kurira sutradan. Pa jbt i mi imamo fizioloske frke !

:hail2: i 3, 4 :D
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by ROYAL
E, ovako, ima dosta stvari koje ja ne razumem (u svakodnevnom životu), ali ovde ću napisati samo neke :D Zamolio bih vas da svoje nedoumice podelite sa šrokim forumskim masama :D :D :D
Možete objasniti a ne morate :D

- Ne razumem zašto ljudi trče za prevozom, to stvarno i najiskrenije ne razumem - danas sam video 1 ženu i 2 momka kako kao bez duše trče za 27-icom, ako neki bus ide redovno i često to je taj, ali 'ajd...

- Ne razumem poriv ljudi da se svađaju na ulici/javnom mestu - imate kuću pa radite šta vam volja

- Ne razumem ljude koji se guraju u redu i ubacuju se preko reda - jeste, mi smo majmuni i volimo da stojimo, a ti si pametan/na pa ćeš nas sve zajebati, jer, zaboga, samo ti žuriš

- Ne razumem zašto ljudi imaju potrebu da trube kad je gužva u saobraćaju ili je neki zastoj - semafor neće promeniti boju ako svi počnemo da trubimo, i niko tu ne stoji jer nema pametnija posla kući

i tako...

Pisaću ja još ( a zamoliću i vas da to uradite :D ), ovo mi je prvo bilo na pameti :D :D :D
iju!!! sta tebe sve opterecuje... ccccc

:potapsava: :psiholog: :mazi:
Korisnikov avatar
By Combo
.... i ona lepo iz torbe izvadi papirne kese, pokupi kake i baci ih u kantu. meni je to bio dogadjaj meseca po oduševljenju :love:
A šta kažeš na ovo?

Slika

Uopšte ne moraš da nosiš kese. Ono....za svaki slučaj stoji u jakni ako nekad nestane, mada se do sada nije desilo.
ne razumem ljude koji mrtvi hladni puste svog kera da se iskakula na sred trotoara u centru grada (i naravno, ne počiste za njim).
Vidim na sajtu B92 nešto o tome, mada se pitam ko će da sprovodi to kažnjavanje. I opet će da bude selektivno, kao i za automobile, kao i za sve.
Originally posted by m..
moja drugarica je uredno kupila govna od svog kuceta dok se nije porodila, pa je setala i psa i bebu, onda je prestala uz izgovor "ne mogu da diram govna pa bebu", sto se mene tice izgovor stoji. ni ja ne bih dirala bebu posle te aktivnosti, za svaki slucaj.
Pa znaš kako...Ko kod rizičnih operacija...Staviš na ruku dve kese, tri, ČETIRI...zavisi koliko ti je paranoja pustila korene. Manja šansa da se stvori serija kolinearnih procepa i kontaminiraš se.

Drugo...ovde se majke ne cimaju oko toga. Padne cucla na zemlju one je DIREKTNO detetu stave nazad u usta (bez onog majčinskog PROMULJAVANJA u sopstvenu salivu u cilju dezinfekcije PA ONDA bebi u usta, što sam viđao kod naših nekih majki...) Dakle ne tetošu mnogo decu ovde i zdrava su im prilično, sve u svemu. I po kući su mala deca u stalnom kontaktu sa svim telesnim otvorima i produktima kučića i ništa im nije.
Korisnikov avatar
By m..
ne razumem ni penzose koji u najvećem špicu u gradu krenu NEGDE. mislim hello! sačekajte sat vremena, neće Dom zdravlja da se pomeri sa tačke A na tačku B za to vreme. :doh:
uvek guzva u domu zdravlja, zure da stignu sto pre da ne pokupe jos 7 zaraznih bolesti u cekaonici i da ne koraju da dodju i sutradan.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Combo

Pa znaš kako...Ko kod rizičnih operacija...Staviš na ruku dve kese, tri, ČETIRI...zavisi koliko ti je paranoja pustila korene. Manja šansa da se stvori serija kolinearnih procepa i kontaminiraš se.

Drugo...ovde se majke ne cimaju oko toga. Padne cucla na zemlju one je DIREKTNO detetu stave nazad u usta (bez onog majčinskog PROMULJAVANJA u sopstvenu salivu u cilju dezinfekcije PA ONDA bebi u usta, što sam viđao kod naših nekih majki...) Dakle ne tetošu mnogo decu ovde i zdrava su im prilično, sve u svemu. I po kući su mala deca u stalnom kontaktu sa svim telesnim otvorima i produktima kučića i ništa im nije.
ne znam, meni i preko 4 kese, pa novordjence... ne znam, ne bih ja to tako.

ja skupljala kad smo isle zajedno u setnju, fora je da se ubedis da kupis neku plastiku. (nisam posle pipala bebu dok ne operem ruke do lakata sapunom, ko oni hirurzi u serijama, doduse nisam je ni pipala pravo s ulice bez te operacije).
Korisnikov avatar
By m..
E..

I ne razumem kako ljudi mogu da sede na Obilicevom vencu i da im je u fullu ludilo?! :wtf:
ni ja. mada sam par puta sedela u onom ok.nu sa nekom ekipom iz srednje skole i nekim buducim lekarima. sadrzaj case mi je bio hit veceri i kad je buduci hirurg priznao da jos uvek maltretira slabije i da mu to leci frustracije. majko mila.
Korisnikov avatar
By jenny
- Ne razumem zasto ljudi ne razumeju ljude koji zaista NE VOLE alkohol, kojima ne prija taj ukus i ne razumem zasto uvek misle da se oni foliraju da su fini.. :smirk:
zato što većina piju kao konji, pa im je nejpojmljivo da neko odskače.
jbga kad smo alkoholičarska nacija..

ja ne razumem zašto kad neko dođe i kaže kako je upravo prestao da puši, naći će se bar jedan pametnjaković da ga nudi cigarama. :rock:
Korisnikov avatar
By Madonna
- Ne razumem zasto ljudi ne razumeju ljude koji zaista NE VOLE alkohol, kojima ne prija taj ukus i ne razumem zasto uvek misle da se oni foliraju da su fini.. :smirk:
zato sto im je krivo sto ti imas muda da priznas :lol: (da je alkohol odvratnog ukusa)
Korisnikov avatar
By decko
Ne razumem neke ljude i zaista prestajem da se trudim da razumem.
Korisnikov avatar
By spliff
ne razumem sklop svesti u kome su i stoja i whitney houston carice
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by spliff
:smeh:

ja bih volela takav mozak samo na jedan dan, da se odmorim :lol:
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by spliff
:lood:

:D :D :D
Korisnikov avatar
By spliff
:smeh:

zaboravih da pomenem baletitjku
Korisnikov avatar
By IriS
^^ videh je u Piramidi (tv emisiji) pre neki dan. umal' me srčka nije strefila. :vruce:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by Wilhelmina
Niti razumem putjkanje usta na svim bogovetnim slikama.
Upravo! Ni ja ne razumem. Što je najgrđe, najviše se puće one koje imaju najtanja usta, što je i razumljivo, ali zar ne znaju da ispadaju k'o besni majmuni sa takvim "fačicama"? Jbt, razvuci kez i teraj dalje, što moraju svi da imaju napumpana usta...

- Ne razumem zašto je ljudima teško da se istuširaju - kad uđeš u gradski prevoz u nesvest da padneš...i to je isto u bilo koje doba dana...

- Ne mogu da razumem da ljudi nemaju realnu sliku o sebi

Ne razumem kako ljudi mogu biti nesnosno dosadni a da toga ne budu svesni baš ni malo
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by ROYAL
Originally posted by Wilhelmina
Niti razumem putjkanje usta na svim bogovetnim slikama.
Upravo! Ni ja ne razumem. Što je najgrđe, najviše se puće one koje imaju najtanja usta, što je i razumljivo, ali zar ne znaju da ispadaju k'o besni majmuni sa takvim "fačicama"? Jbt, razvuci kez i teraj dalje, što moraju svi da imaju napumpana usta...
Mhm. :D

Jos grdje, ne razumem momke koji puce usta na skoro svakoj fotografiji... :giggle:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Još grđe :smeh:

edit: (upravo čuh)

- Ne razumem potrebu da se i kolima odvrne muzika do daske i otvore prozori (i, eventualno, spusti krov). Pa jel svi baš moraju da čuju?
Korisnikov avatar
By Dina
Uglavnom stvari vezane za licemerje i dvolicnost, dvostruke arsine, bezobrazluk... Mrzi me sad da navodim primere, ili ih valjda ima mnogo pa necu da sebi kvarim dan secajuci ih se, ali navescu kad mi neki iskrsne pred ocima...
Korisnikov avatar
By lorna
Originally posted by Dina
Uglavnom stvari vezane za licemerje i dvolicnost, dvostruke arsine, bezobrazluk...
Licemerje uvek ide sa kukavičlukom. Meni je otac uvek govorio, kad sam bila dete, budi šta hoćeš samo nemoj da si kukavica :vijaca:

Ali, mogu da razumem ljude koji se plaše, donekle i licemerje, ali se isto tako ne libim da skrenem pažnju na dvostruke aršine.
Korisnikov avatar
By Dina
Lorna,
pa mozda ponekad... ali ne bih rekla da su strasljivi ljudi uvek licemeri, niti obratno.
Korisnikov avatar
By lorna
Originally posted by Dina
Lorna,
pa mozda ponekad... ali ne bih rekla da su strasljivi ljudi uvek licemeri, niti obratno.
Mislila sam na onu kategoriju ljudi koji čuvaju svoje dupe po svaku cenu.

Ne ulaze u diskusiju, ne rešavaju sopstvene probleme.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!