Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zeleni
* Ne razumem zashto ljudi koji imaju motore, dodju u centar grada da ih turiraju i luduju, imaju auto put pa nek tamo bruje. :retard:

* Ne razumem zashto postoji kaficj poput Pascucci-ja, gde ljudi sede bukvalno u izlogu :)

* I na karju ne razumem zashto 70% srba ne pere zube, pa u busu mozhesh opushteno da se ugushish :)

:botox:
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Ne razumem zasto neki ljudi lupaju gluposti i svima stavljaju do znanja da su budale.
Ne razumem zasto neki ljudi kada hodaju ulicom se derendzaju toliko glasno da se svi okrecu za njima.
Ne razumem zasto neki ljudi ulaze u prepunjene autobuse gradskog prevoza...
Korisnikov avatar
By jenny
ja ne razumem (ili bi ovo više priličilo temi pitam se pitam, al aj isti q) zašto Hrvati mahom kažu DOM, a imaju KUĆANICE, a mi opet obično kažemo KUĆA, i imamo DOMAĆICE?

fakat je nelogično! :retard:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ne razumem zasto u nas uvek nesto mora da podje naopako sa administracijom, koliko god neka firma vazi za vrlo naprednu za nase uslove, kad je poslovanje sa klijentima u pitanju (da vas ne davim svojim jucerasnjim iskustvom od kojeg mi se spusta kosa na glavi:giggle:...) ! :nope:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by jenny
ja ne razumem (ili bi ovo više priličilo temi pitam se pitam, al aj isti q) zašto Hrvati mahom kažu DOM, a imaju KUĆANICE, a mi opet obično kažemo KUĆA, i imamo DOMAĆICE?

:smeh: :smeh: :smeh:

:up:
Korisnikov avatar
By BellyButton
- Ne razumem zashto klinci pushtaju narodnjake sa fona u busu kada u busu vec piche narodnjaci... Zapravo - ne razumem slushanje muzike sa fona...

- Ne razumem ljude koji kazu: "Lady Gaga je odlichan muzichar" shto argumentuju njenim nesvakidashnjim toaletama...

- Ne razumem kada str8 looking gay feminiziranog vredja sa "pederchino"...
Korisnikov avatar
By Blady
Mnogo ti stvari, brale moj ne razumes :cowboy:
Korisnikov avatar
By starsailor

zato mi imamo doma i domakjinki :lol: da i mi nesto ubodemo
By J...
Ne razumem zasto bih pisala ovde sta ne razumem kad se niko nece ponuditi da odgovori, onda ce mi biti jos teze sto ne razumem. :glupan:
Korisnikov avatar
By m..
ne razumem kako mi je veci deo zavese izasao kroz prozor. stoji skroz kako treba samo je sve ono sto bi bilo preko radijatora napolju. necu da optuzim macku, sumnjam da je sposobna za tu vrstu psine, ali vadi jorgan iz fioke.

ne razumem zasto toliko ljudi stane cim izadje sa eksalatora, to su vec citave porodice u merkatoru koje blokiraju put (ima i onih koji moraju da porazovaraju u sred vrata na fotoceliju).

i ne razumem zasto parovi komsinica uvek stanu da pricaju na ulici bas na onom mestu gde ima najmanje prostora izmedju parkiranog automobila i zgrade (takodje ne razumem i zasto babe i keve uvek tu parkiraju kolica s deteom da mu dodaju cuclu, i ljudi uvek tu istovare nesto iz gepeka)

ne razumem zasto je danas mlad mamun koji je vozio kamion morao da krene da skace ko sumanut po sedistu i da vice "ooo ooo" kad me je video. mislim wtf?!?
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by m..

ne razumem zasto je danas mlad mamun koji je vozio kamion morao da krene da skace ko sumanut po sedistu i da vice "ooo ooo" kad me je video. mislim wtf?!?

:smeh:

ON sve razumem osim navijaca...bogO, al sam danas pametna :drama:
Korisnikov avatar
By bas bleu

:drama:
:lol:
Korisnikov avatar
By lorna
Dom i kuća postoje i u srpskom i u hrvatskom rečniku.

npr u srpskom jeziku nije u upotrebi reč dom kada se misli na konkretan objekat, prostor, mesto: kod kuće sam; reč dom više se shvata kao apstraktan pojam: moj dom je tamo gde su mi prijatelji.

U hrvatskom jeziku nije tako, reč kuća koristi se samo kada se misli na konkretnu kuću, izopštenu, dakle koja nije konkretna, odnosno pojedinačna.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by m..
ne razumem kako mi je veci deo zavese izasao kroz prozor. stoji skroz kako treba samo je sve ono sto bi bilo preko radijatora napolju. necu da optuzim macku, sumnjam da je sposobna za tu vrstu psine, ali vadi jorgan iz fioke.

ne razumem zasto toliko ljudi stane cim izadje sa eksalatora, to su vec citave porodice u merkatoru koje blokiraju put (ima i onih koji moraju da porazovaraju u sred vrata na fotoceliju).

i ne razumem zasto parovi komsinica uvek stanu da pricaju na ulici bas na onom mestu gde ima najmanje prostora izmedju parkiranog automobila i zgrade (takodje ne razumem i zasto babe i keve uvek tu parkiraju kolica s deteom da mu dodaju cuclu, i ljudi uvek tu istovare nesto iz gepeka)

:lol:
Korisnikov avatar
By IriS
ne razumem ljude koji mrtvi hladni puste svog kera da se iskakula na sred trotoara u centru grada (i naravno, ne počiste za njim).

ne razumem "navijače" koji zvižde svojoj i himnama drugih zemalja.

ne razumem ljude kojima je hobi da se svete drugima za nešto što su uradili, a što nije po njihovoj volji.

ne razumem dupeuvlakače, koji se trude da na taj način zadobiju simpatije drugih ljudi.

ne razumem ljude koji se lože na moć.
Korisnikov avatar
By Combo
Ovo nije u domenu mistike i ponašanja ljudi u pojedinim situacijama, al ajde...
Prvo sam video u jednom filmu a onda stvarno našao i pitanje na netu, bukvalno ovako formulisano.

How does a thermos know whether a drink should be hot or cold?

Ima i varijanta kako termos-boca zna da li je napolju leto ili zima.

Od tada se uvek setim toga kad krene priča šta nekome u životu nije jasno...

Elem....

Ako do srži ogolim ono što mi u ovom svemiru nije jasno...i ako bi to morala da bude jedna jedina stvar - onda je to ona pojava da su ljudi koji stoje po našim redovima ubeđeni da će pre završiti posao tu gde čekaju ako se gusto zalepe jedni za druge.

Sve druge misterije mi dođu vrlo lako objašnjive (na već neki način) u odnosu na tu jednu.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
- Ne razumem zasto ljudi ne razumeju ljude koji zaista NE VOLE alkohol, kojima ne prija taj ukus i ne razumem zasto uvek misle da se oni foliraju da su fini.. :smirk:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by IriS
ne razumem ljude koji mrtvi hladni puste svog kera da se iskakula na sred trotoara u centru grada (i naravno, ne počiste za njim).
karaburma, 2007. leta gospodnjeg. neki lokalni profesor univerziteta seta svoje kucishte, 2 komsinice stoje (verovatno u nekom uskom grlu) zveraju i brbljuckaju. moj ortak u tom trenutku prolazi tuda. kuciste blagozivoljeva da se pokaki na sred trotoara. stariji gospodin, profesor na fakultetu, vadi najlon kesu, saginje se i skuplja pasji nusrpodukt varenja, a jedna od one dve zenetine ce: "boze, vidi ovo, profesor na fakultetu, a skuplja pseca govna" sve cokcuci, krsteci se i odmahujuci glavom.

valjda je u prostom svetu blam kupiti kucija govna, pogotovu ako si deo elite.

:nerd:

moja drugarica je uredno kupila govna od svog kuceta dok se nije porodila, pa je setala i psa i bebu, onda je prestala uz izgovor "ne mogu da diram govna pa bebu", sto se mene tice izgovor stoji. ni ja ne bih dirala bebu posle te aktivnosti, za svaki slucaj.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Zwezdica
- Ne razumem zasto ljudi ne razumeju ljude koji zaista NE VOLE alkohol, kojima ne prija taj ukus i ne razumem zasto uvek misle da se oni foliraju da su fini.. :smirk:
treba da kazu da imaju dijabetes i resice problem, to je takodje najvolji fazon ako ides na slave gde mese vanilice sa maschu (nesto najogavnije sto sam ikada prinela licu)

kad smo kod toga: zasto ljudi rave vanilice i druge sitne kolace sa maschu, svinjskom maschu, zar im nije odvratno? mislim pre bih ih mesila sa uljem za sivacu mashinu.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Zwezdica
e to ni meni nije jasno...

...iako sama pijem kao kreten
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by m..
mislim pre bih ih mesila sa uljem za sivacu mashinu... 2 komsinice stoje (verovatno u nekom uskom grlu)...
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Combo
Ako do srži ogolim ono što mi u ovom svemiru nije jasno...i ako bi to morala da bude jedna jedina stvar - onda je to ona pojava da su ljudi koji stoje po našim redovima ubeđeni da će pre završiti posao tu gde čekaju ako se gusto zalepe jedni za druge.

Sve druge misterije mi dođu vrlo lako objašnjive (na već neki način) u odnosu na tu jednu.
o da, misle da ce pre izaci iz autobusa ako te guraju ka vratima.

sva sreca pa pali namrsten ludacki izraz lica sa dignutom obrvom (koji samos to ne kaze: sta radis to idiote, sacu da te klepim po zatiljku), odvakuumiraju se samo tako.

jednu sam gospodju htela da pitam da li msili da ce rze izaci ako se zalepi za mene, ali je bila odvec stara pa nisam imala srca.

inace, ako neko gleda u vas u autobusu i smeta vam, samo piljite netremice jedno 15 sekundi prevo u oci, nece vas vise pogledati.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by m..

kad smo kod toga: zasto ljudi rave vanilice i druge sitne kolace sa maschu, svinjskom maschu, zar im nije odvratno? mislim pre bih ih mesila sa uljem za sivacu mashinu.
sremski salenjaci...eeeeeeeeeeeeej...postoji kolac koji se zove SALENJAK!!! OD SALA!!! po sistemu - ubili smo svinju, nista se ne baca, maksimalno se koristi, sve se jede!
Korisnikov avatar
By lorna
Ne razumem ljude koji ulaze u frku a znaju da su slabiji.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Wilhelmina
Ima dosta toga...
Ja nikako ne mogu da razumem da neki muskarci obriju glavu na celavo 'jer je leto, pa im je vruce', a pri tom gaje prirodni dzemper od dlacurina na grudima, rukama, nogama, medju nogama i ledjima.
nije to sto im je vruce, nego sto im je badak da otvoreno priznaju da gube kosu, a nadolazeca cela se najlepse nazire na oznojenoj glavi (ili kad neko stavi gel).
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by m..
samo piljite netremice jedno 15 sekundi prevo u oci, nece vas vise pogledati.
ja sam tako poplasio pola beograda :lol:
ali na mene ne deluje :)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by lorna
Ne razumem ljude koji ulaze u frku a znaju da su slabiji.
to ja radim, sta zna onaj jaci ko sam ja, ko su mi ledja, i koliko sam luda. uglavnom se povuku, pa mi kupuju pica. (osim kada dobijem batine, sva 4 puta u zivotu)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!