Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ROYAL
E, ovako, ima dosta stvari koje ja ne razumem (u svakodnevnom životu), ali ovde ću napisati samo neke :D Zamolio bih vas da svoje nedoumice podelite sa šrokim forumskim masama :D :D :D
Možete objasniti a ne morate :D

- Ne razumem zašto ljudi trče za prevozom, to stvarno i najiskrenije ne razumem - danas sam video 1 ženu i 2 momka kako kao bez duše trče za 27-icom, ako neki bus ide redovno i često to je taj, ali 'ajd...

- Ne razumem poriv ljudi da se svađaju na ulici/javnom mestu - imate kuću pa radite šta vam volja

- Ne razumem ljude koji se guraju u redu i ubacuju se preko reda - jeste, mi smo majmuni i volimo da stojimo, a ti si pametan/na pa ćeš nas sve zajebati, jer, zaboga, samo ti žuriš

- Ne razumem zašto ljudi imaju potrebu da trube kad je gužva u saobraćaju ili je neki zastoj - semafor neće promeniti boju ako svi počnemo da trubimo, i niko tu ne stoji jer nema pametnija posla kući

i tako...

Pisaću ja još ( a zamoliću i vas da to uradite :D ), ovo mi je prvo bilo na pameti :D :D :D
By ...Sitnicava...
Verovatno im znači tih nekoliko minuta da ne bi zakasnili.
Mis'im "što trče", ne trkaju se sigurno sa točkom, majku mu. :P

E, neću više da objašnjavam, ali mogu reći da su mi sve te tvoje
iznesene nedoumice krajnje jasne i logične. :P
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne razumem zasto se navijaci tuku na utakmici - nikad necu ukapirati, al ajd...:glupan:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
lakiranje noktiju na nogama...ne znam da objasnim...iz nekog razloga mi je to uvek cudno i svaki put se iznenadim kad to vidim
Korisnikov avatar
By pthalo
Ne razumem zašto ljudi trče za prevozom, to stvarno i najiskrenije ne razumem - danas sam video 1 ženu i 2 momka kako kao bez duše trče za 27-icom, ako neki bus ide redovno i često to je taj, ali 'ajd...
pre nego što sam odlučila da idem svuda rolerima, i ja sam trčala za prevozom. Zašto? Zato što sam uvek krenula u zadnjem trenutku, i da nisam stigla taj autobus, kasnila bih 10 minutom.
Ne razumem poriv ljudi da se svađaju na ulici/javnom mestu - imate kuću pa radite šta vam volja
ne razumem ni ja, ali mi je zanimljivije da ih gledam nego da gledam tv :giggle:

ja ne razumem zašto bi bilo nekome problem ako mi se ne pije.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by ...Sitnicava...
Verovatno im znači tih nekoliko minuta da ne bi zakasnili.

E, neću više da objašnjavam, ali mogu reći da su mi sve te tvoje
iznesene nedoumice krajnje jasne i logične. :P
I meni su jasne (vidiš u objašnjenju) ali ja to ne mogu da razumem, svima je to jasno a i dalje svi to rade...

Napiši neku svoju, pusti moje na miru :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By ROYAL
e, da

Ne razumem zašto ljudi vole da foliraju da su pijani i da se provode "do jaja"... spiranje odgovornosti, šta li je...
Korisnikov avatar
By sing&dunum

:smeh: :smeh: :smeh:

Ne svi, ali mozda neki i to rade, sto da ne... :smeh:

Ima nas raznih!... :lol:

Na kraju krajeva, ima i kucica koji kidisu na tockove. Jedni gledaju od drugih, pa probaju kakav je osecaj... :lol:

E da, Royal, je l' moze ta svakodnevna nedoumica koja se tice pasa: ne razumem zasto kucici trce pod tockove k'o izbezumljeni, i laju, grizu... :puzzle:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Of kors, sve nedoumice su dozvoljene :lol: :lol: :lol:
By ...Sitnicava...
Jbt, da! Ni meni nije jasna ta uvek loša improvizacija pijanstva.
Ja češće glumim da nisam pijana. :duh:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Kad smo kod "pijanstva"...

Ne razumem zasto ljudi (ne najblizi prijatelji, oni me valjda i previse poznaju) mislie da sam mrtav pijan kad se smejem, zezam, lepo provodim... :wtf:

Pritom, ne popijem ne znam koliko alkohola...jedno veliko do dva piva...ili 2 koktela... :zid: Mislim, ta kolicina je "jedan k'o nijedan"... :neznam:

Da ne kazem da uvek imam neku glupu potrebu da iskazem svoje stanje: "Ju, al' mi se manta..." :giggle: , ili slicno... Dakle, kad kazem da nisam pijan, onda stvarno nisam... :nokti:

:whatever:

Edit: da li je moguce da zapravo ljudima toliko treba alkohol i makar blaze pijanstvo, ne bi li se proveli... :nerd:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Azdaja
ne razumem zasto se navijaci tuku na utakmici - nikad necu ukapirati, al ajd... :glupan:
Nedostatak proteina i vitamina u mozgu, ili možda previše vitamina i proteina u mozgu... :nesiguran:
Nešto s mozgom sigurno jeste...
Korisnikov avatar
By ROYAL
Aman, pustite se obajašnjavanja tuđih nedoumica nego napišite svoje

Hvala :D
By ...Sitnicava...
Pa, meni treba u gay klubu, nešto ne mogu da se opustim.
Ne znam do čega je, a jako me zanima.
Korisnikov avatar
By xfreelancer
Originally posted by F8LeSS
ne razumem zasto se navijaci tuku na utakmici - nikad necu ukapirati, al ajd... :glupan:
Nedostatak proteina i vitamina u mozgu, ili možda previše vitamina i proteina u mozgu... :nesiguran:
Nešto s mozgom sigurno jeste...
mozda odsustvo tog vitalnog organa?
Korisnikov avatar
By ROYAL
Autoru, uz nogu, vidiš da smo puni inspiracije. :grouphug:
Ako te ja privežem uz nogu jebala si ježa :smeh: :smeh: :smeh:

Hint: Privezaću te AždaHi uz nogu, da ne bude zabune :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by ROYAL
Autoru, uz nogu, vidiš da smo puni inspiracije. :grouphug:
Ako te ja privežem uz nogu jebala si ježa :smeh: :smeh: :smeh:

Hint: Privezaću te AždaHi uz nogu, da ne bude zabune :lol: :lol: :lol:

ne, ja sam i ovako smotana - vec bi roknule na prvom koraku :smeh:
By ...Sitnicava...
ON: Ne razumem zašto će se i od ove teme napraviti trostrani off. :lol:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Pa da biste se konačno ti i AždaHa smuvale, ne razumem kako ti nije jasno :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By pthalo
ne razumem ono off okrutni -1 :lol:
ja razumem donekle. i radoznala sam šta bi se dogodilo da odgovorim na tu temu. ali me mrzi :lol:

on: ne razumem zašto mi se drka kada plačem.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by ROYAL
Pa da biste se konačno ti i AždaHa smuvale, ne razumem kako ti nije jasno :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

ne poTpaljuj leba ti :smeh:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by pthalo
:roflmao:

Pthalo, koja si ti carica... :lol:

on: ne razumem zasto salteruse po difoltu nose majice sa animal printom i rozi karmin
Korisnikov avatar
By Dr. M
Lepo osmisljena tema... :up:

Steta sto je vec u tolikom off-u, da nema smisla odgovarati... :sigh:

Eto, ne razumem tu potrebu da se svakoj temi oduzme smisao... :glupan:
Korisnikov avatar
By pthalo
Originally posted by ok_decko
Originally posted by pthalo
:roflmao:

Pthalo, koja si ti carica... :lol:

on: ne razumem zasto salteruse po difoltu nose majice sa animal printom i rozi karmin
ali redovno se dešava :wtf:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ima dosta toga...
Ja nikako ne mogu da razumem da neki muskarci obriju glavu na celavo 'jer je leto, pa im je vruce', a pri tom gaje prirodni dzemper od dlacurina na grudima, rukama, nogama, medju nogama i ledjima.
Ne kapiram ni zasto odredjeni primerci muskoga roda imaju potrebu da se setaju centrom grada u papucama i bez majice - nocu... Nije pristojno to raditi ni danju, osim ako nisi na plazi, ali nocu gubi svaki smisao...
Niti razumem putjkanje usta na svim bogovetnim slikama. To vazi prvenstveno za devojke u onom post-pubertetskom periodu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!