Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Ogi-1991
Kako vam izgleda X/o...??
Ja sam sinoc bio na otvaranju i bilo je full,ne znam da li je to od alkohola ili zbog momaka koji su me sluzili.:: :) )))
Spremili su extra program za ceo mesec i bice full..
:njanjanja:
Korisnikov avatar
By Delete
A ti si im novi menadzer? Ili ih reklamiras ovde za dz, bez nekog znacajnog honorara?
By Ogi-1991
Ja sam organizator i sanker,ako ti nesto znaci: :) ))???
A zasto je to bitno u celoj ovoj prici??:)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Delete
A ti si im novi menadzer? Ili ih reklamiras ovde za dz, bez nekog znacajnog honorara?
Sloteru Niče, Žarkovo ti kliče!
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Ogi-1991
Ja sam organizator i sanker,ako ti nesto znaci: :) ))???
A zasto je to bitno u celoj ovoj prici?? :)
Са својих 25 година осећам да нисам ништа у животу постигао...

Прешишала су ме деца која су 1991. годиште која су толико успешна да су постала ОРГАНИЗАТОРИ
и шанкери познатих београдских геј клубова....

Е мој Стати, где су ти године прошле....

1991. године си читао буквар и учио прва слова, а већ тад су у породилушту закмечали данашњи клинци.....

Зеким се мало...

Него јел прорадио dark- room?
Korisnikov avatar
By blabla54380
pa dok su ta deca zavrsavala skole i gradila karijere ti si se presvlacio za temu moja fotka :D nego, ja nikad nisam izasao u neki gej klub, pa bih da iskoristim ovu temu i uputim javni poziv za eskorta, vise se odnosi na devojcice. i koja se muzika tamo pusta posto ne slusam, tj. nepodnosim domacu muziku, jel ima neki elektro ili strani pop rok bilo sta sto nije iz domena pink kulture.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Sprinter
pa dok su ta deca zavrsavala skole i gradila karijere ti si se presvlacio za temu moja fotka :D nego, ja nikad nisam izasao u neki gej klub, pa bih da iskoristim ovu temu i uputim javni poziv za eskorta, vise se odnosi na devojcice. i koja se muzika tamo pusta posto ne slusam, tj. nepodnosim domacu muziku, jel ima neki elektro ili strani pop rok bilo sta sto nije iz domena pink kulture.
Ako izgledas kao na avataru, pokazacu ti sve gej klubove u drzavi.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Дилит, МИРНА ...

то је моје месо ....

Јасно?

:zacepi:

(Статус је ипак схватио да корисник не изгледа као тип са његовог аватар, уосталом, Статус је један од ретких који себе ставља на своје аватаре....)

:goran:
Korisnikov avatar
By deran
Što,ne znaš ići sam?:hekla:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Cuo sam da je novi klub extra i planiram ga uskoro overiti :D

Laki je u kuci ajmo malo bukeeee....Laki je u kuci aaaaajmo gore rukeeee :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da li uskoro sledi suzavac u X-u, od strane Hrabrog Srca?

Bas me zanima koji ce klub zatvoriti drugi... posto je obicno novootvoreni zatvarao prethodni... ali ovoga puta, po prvi put je renoviranje i ponovno otvaranje... tako da ne znam na koga da se kladim.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Posto sve vise i vise i gejeva pocinje da "izlazi na scenu" cenim da u BG-u ima mesta za 3 kluba :sudija:

Posto u gradu ima otprilike oko 1.2 miliona gejeva i lezbijki :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:

Zamalo!

Sumnjam da 2 kluba istog koncepta mogu opstati... jos uvek ne.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Bio, bilo fino.

Klimatizovano nije vruce, muzika ok. Zanimljivo uredjen prostor. Konobari... :mljac:

Ima i darkroom... :pervert:
By polarlicht4.1
Imaš dva sprata. Na prvom je elektronika, na drugom narodnjaci.
Korisnikov avatar
By blabla54380
o kakvim to suzavcima pricate? jel to nesto zbog konkurencije ili?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da, mi gutamo suzavac zbog 2 ekipe koje otvaraju nove lokale, te zatvaraju prethodne...
I umesto da se lepo nadju i izmedju sebe poubijaju... oni nas koriste kao stoku. :yay:
Korisnikov avatar
By beodecko
Originally posted by Dirrty
Da, mi gutamo suzavac zbog 2 ekipe koje otvaraju nove lokale, te zatvaraju prethodne...
I umesto da se lepo nadju i izmedju sebe poubijaju... oni nas koriste kao stoku. :yay:
kolateralna steta :tornado:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Vrlo stvarno.

U porseku 2 suzavca po novom klubu... jedan neuspesan/poluuspesan i jedan apsolutno uspesan. :opacupa:
Korisnikov avatar
By beodecko
Originally posted by Sprinter
e jebemu mater,
boj se ovna boj se govna :D
e bas tako.
a najgori nije suzavac, nego zapravo ono ubedjivanje koje dodje posle - ma opuuuuustenooo, sta se strecate, nisu to navijaci, samo konkurencija lol :protest:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by polarlicht4.1
Imaš dva sprata. Na prvom je elektronika, na drugom narodnjaci.
na prvom je bilo extra...a posle 4 i na drugom ;)
By Ogi-1991
Dark room je proradio 5.09.2009 kada je bilo i svecano otvaranje.Ja nisam ni sanker ni organizator...vec se malo zekim...posto ste zamarate ne bitnim stvarima...a
By Ogi-1991
Sto se tice suzavca..ja neam komentar...mislim ne znam sta da kazem...ali ipak mislim da se ja ipak u X/O osecam sigurnije,ali nikad se ne zna...to je neki moj utisak.i mogu dopdati i ja da je zurka bila full,i iskreno ocekujem od njih dosta toga dobrog da ce nam ponuditi,a i video sam okacen program u clubu i cini mi se da ce to biti interesantne zurke.i najjbitnija stvar jer sve sto su obecali i napisali su ispunili.Cini mi se i da imaju iskustva sta sa nama pijanim kretenima znaju sta da rade:))))))
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by *STATUS*

Са својих 25 година осећам да нисам ништа у животу постигао...

Прешишала су ме деца која су 1991. годиште која су толико успешна да су постала ОРГАНИЗАТОРИ
и шанкери познатих београдских геј клубова....
:rotflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!