Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by NeveMa da, djelujes bas kao neka nezgodnaOriginally posted by NeveI oko godinu dana poslije.
Ne. Ne postoji neko sa takvim živcima koji bi mene istrpili.
Originally posted by master yoda
da li stvarno, stvarno, stvarno iskreno vjerujete da ćete pronaći osobu s kojom ćete provesti život?
ono, kao u doba naših djedova i baka.... jedan život, jedan brak... sve kako spada... u dvadesetima se nađete, u tridesetima jedva čekate da se djeca maknu iz kuće, u četrdesetima vas pere kriza srednjih godina, u pedesetima ste puni planova za mirovinu, u šezdesetima konačno mirovina, u sedamdesetima shvaćate koliko se stari, u osamdesetima se pokušavate koji je dan u tjednu.... ali uvijek sve zajedno?
da li je to danas uopće moguće ili to postaju "priče iz davnina"?
meni je sve teže vjerovati.
Originally posted by makaI treba da verujes..
tebi je mozda apsurdno,nama nije. i sto bi je bio zadnji voz? moze da bude sa kim god hoce. ne mozes da me krivis sto verujem to je samo moje i bas me briga ako vas 100 tvrdi da nece biti tako. ja ti tvrdim da cemo i za 5 godina biti zajedno,samo Boze daj zdravlja.
Originally posted by Zwezdicai da oćeš ne moš biti ja, pa se opustiOriginally posted by WinterKako ja ne bih volela da sam ti.. Uh.. Ne daj boze..
zato sto joj je to zadnji voz....ti imas nekih 20ak cini mi se...apsurdno je da obe verujete kako cete biti skupa i za 2 godine, a ne za 5 ili 10 ili 15......
Originally posted by WinterHvala Bogu..Originally posted by Zwezdicai da oćeš ne moš biti ja, pa se opustiOriginally posted by WinterKako ja ne bih volela da sam ti.. Uh.. Ne daj boze..
zato sto joj je to zadnji voz....ti imas nekih 20ak cini mi se...apsurdno je da obe verujete kako cete biti skupa i za 2 godine, a ne za 5 ili 10 ili 15......
Originally posted by Winter
to sve sto si pobrojala se jednim imenom zove 'realnost'...ali svi vi koji zivite neke imaginarne zivote, sanjate budni...realnost ne prihvatate..pa onda, kad napunite 50 godina, skacete u Dunav ili sa terase.....
Originally posted by WinterWinter,ja ti zelim da se zaljubis i da volis toliko jako da VERUJES da ti se stvarno desila ljubav za ceo zivot,pa i ne mora da bude,ali da VERUJES.
to sve sto si pobrojala se jednim imenom zove 'realnost'...ali svi vi koji zivite neke imaginarne zivote, sanjate budni...realnost ne prihvatate..pa onda, kad napunite 50 godina, skacete u Dunav ili sa terase.....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!