Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By LordOfSex
Mislim da sam nekada odgovorio.

Naravno da ima, ali sa normalnim ljudima. Sa svakim bivsim sam u ok odnosima, sem sa jednim. Mislim da ako za vise od 3 god. nije ukapirao neke stvari nece nikada. Takvi slucajevi zna se :doktor: :psiholog:
Korisnikov avatar
By Torry
ja sam ubedjena da ima

samo sto ona nije :(
Korisnikov avatar
By Sutekh
ne znam jesam li napisao neshto na ovoj temi pre..

ne.

to jest, mozhe da postoji neko okrnjeno, kvazi-prijateljstvo, ali nikada ono pravo.
Korisnikov avatar
By Madonna
koliko strana
da bismo zakljucili da je nekom ex lover ostao prijatelj a nekome nije
no no generalizovati
:surfer:

AHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHA upravo sam napisao ovu "rec" - >>genaraziovati<<(wtf) umesto generalizovati :hypno: :retard: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By AbD
civilizirani/ljudski/fair/whatever prekid - ima

prljavi/nehumani/prevarantski prekid - no fucking chance. moji prijatelji moraju ispunjavati neke ljudske kriterije jebote, nije dovoljno to da su nekad spavali sa mnom.

:lol:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pravog, iskrenog i odanog prijateljstva - mislim da nema.
Mogu da razumem da ljudi ostanu u kontaktu, sama sam u kontaktu sa ljudima do kojih mi je stalo, ali prijatelji su ipak nesto drugo. Ja sebe ne mogu da zamislim u situaciji da bivsoj ili bivsem uopste pricam o mnogo stvari koje su mi se izdesavale otkad nismo zajedno, ali ne znaci da ja njima zelim bilo kakvo zlo. Naprotiv.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Wilhelmina
Pravog, iskrenog i odanog prijateljstva - mislim da nema.
Mogu da razumem da ljudi ostanu u kontaktu, sama sam u kontaktu sa ljudima do kojih mi je stalo, ali prijatelji su ipak nesto drugo. Ja sebe ne mogu da zamislim u situaciji da bivsoj ili bivsem uopste pricam o mnogo stvari koje su mi se izdesavale otkad nismo zajedno, ali ne znaci da ja njima zelim bilo kakvo zlo. Naprotiv.
Slazem se. Bez obzira na to sto su se dve osobe rastale na neki skroz ok i lep nacin i pored toga sto su ostali u kontaktu, tipa povremene kafe/setnje/poruke etc to opet nije ono pravo prijateljstvo.
Jeste to oblik prijateljstva ali ne onaj pravi...a opet to je na neki nacin normlano.
Korisnikov avatar
By Val
Prijateljstvo je sastavni deo veze...postojecje ili bivshe. U zavisnosti od razloga "rastanka" itekako mozhemo ostati prijatelji.
Korisnikov avatar
By Sunce
Nema pravila. Niti su nam svi partneri isti, niti smo sa svima gradili iste odnose.

Zavisi i od razloga zbog cega niste zajedno. Ako vas je neko totalno razocarao kao covek u vezi - pa ste raskinuli, onda je logicno da ni prijateljstva ne bude kasnije.

U svakom slucaju, ne volim isfolirane "prijatelje posle ljubavi". Jedan drugom iza ledja rade svasta, a ovamo se kao druze.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Болан је сваки раскид и мислим да је инзензитет емоција јако битан фактор што се тиче пријатељства које евентуално може да уследи после везе у којој је било много јаких емоција...

:neznam:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Nema jer, ako je to bila ljubav, a vi više niste zajedno znači da ste jedno drugom već dali sve što ste mogli i imali.

A to što bude posle ili nije pravo prijateljstvo ili nije ni bilo neke strasne ljubavi.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Angelina777

darlin' iz svog prebogatog osvetnickog iskustva znam jedno: taj NEKO ko je povredio nekog drugog, najvise je SEBE povredio. :yes:
:hail:

A i...
kad se jednom sretnemo
volim taj osecaj da ja njega mogu da pogledam u oci
a on mene ne
i da me izbegava
jer zna kako se poneo dzukacki prema meni
Korisnikov avatar
By ns.happy
svasta. ja sa mojim bivsim ljubavima, uglavnom (ima izuzetaka, naravno) nisam imao problema ni da pogledam u oci niti da me pogledaju u oci. nismo se klali, nismo se kamenjem bacali jedni na druge. prvenstveno smo prijatelji. a ljubav dodje i prodje.
:prst2:
By dukkehjem
Originally posted by ns.happy

svasta. ja sa mojim bivsim ljubavima, uglavnom (ima izuzetaka, naravno) nisam imao problema ni da pogledam u oci niti da me pogledaju u oci. nismo se klali, nismo se kamenjem bacali jedni na druge. prvenstveno smo prijatelji. a ljubav dodje i prodje.
:prst2:
:hail:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
da,da,divno se slažemo, onako baš prijateljski, pa naplaćujemo one dugove koje u vezi nismo mogle priuštiti. a možda se ponekad i kresnemo. NE!
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
moguce je samo ako nema vise apsolutno emocija ni kog jednog ni kod drugog... sa nekim bivsim curama sam prekinula kontakt u potpunosti, znajuci da bi mi bilo tesko da se sad kao "druzimo", dok sa nekim mogu da kafenisem satima i pricamo kako nam je bilo u vezi da se smejemo i pricamo o novim vezama...

sad skoro sam imala situaciju da sam pokusala sa bivsom da ostanem u prijateljskim odnosima, posto je cenim kao osobu, a i imamo zajednicko drustvo, glupo je da se kuliramo i razdvajamo drustvo zato sto je tu bilo nesto izmedju nas... ali posle nekog vremena u prvoj situaciji kad me je videla sa drugom devojkom ona je skocila na mene i ponasala se kao da smo i dalje u vezi... sad sa njom nemam nikakav kontakt i rekla sam joj da kad bude spremna za normalno prijateljstvo i odnos, da cu uvek biti tu za nju
By ~ Le Saint X ~
^ ^^

Ali,fora jeste
da ma koliko da se ja trudim
ili se neko trudi
da bude ok sa nekim bivsima
ako on ili neko istrajava na tome da se ponasa dzukacki

zasto insistirati?
jedna osoba manje ili vise u zivotu nije vredna mog nerviranja ili uopste mojih misli

ne vidim KOJI KURAC moram d a budem ex korektan sa nekim???
Korisnikov avatar
By zozefin st
ali tek posle nekog {duzeg} vremena, kad se smire strasti .............
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Dzelajza Rouz

Ja verujem da je moguce.
Pricala sam sa zenom o tome i konstatovale smo da nikada ne bismo mogle da iskljucimo jedna drugu iz svojih zivota, bez obzira na to sta se sa nasom vezom bude desavalo.
Well, Džezi, davno je to bilo, pa je i zaboravljeno.

Ene, FejsBuk ti je dokaz.

'vaj! :drama:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!