Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by lornanije baš jednostavno kad se moraš oslanjati na sreću.
Iris,
sreća je naravno, preduslov.
Originally posted by lornaPostoje široki bulevari, više traka, držiš se svoje, držiš žmigavce u rukama.e pa, ja sam od tih koji se drže svoje trake, sa sve upaljenim dugim svetlima. a srećom sam naišla na nekog ko je uspeo da ublaži moju kontrolu. i dugo sam se opirala.
Originally posted by lornaAli, postoje i oneda se razumemo, ja potpuno podržavam taj način upoznavanja i komunikacije, ali kao neko ko je lako "povredljiv", uvek držim u gepeku rezervnu kantu goriva.
uličice, i svaka druga je jednosmerna.
Na foru "Put kojim se ređe ide".
Originally posted by ns.happy
mislim da moze. naravno, moze se i zajebati samo tako.
Originally posted by lornaDa, moze se upoznati donekle. Vec sam negde rekla da se stavovi i misljenje najlakse upoznaju, naravno ako osoba nije lazov ili je kratko vreme na forumu i sl. Posle duzeg konstantnog citanja necijih postova mislim da se slika o tome moze dobiti, sem u slucaju ako te tvoj ego sprecava da vidis bilo koga drugog sem sebe (a to vazi i za upoznavanje ljudi uzivo).
Da li smatrate da se neko može upoznati na forumu?
Upaznati u smislu stavova, mišljenja, pa i karaktera, ili je vizuelni
efekat neophodan, mimika, telo?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!