Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Od svežijih "Little Miss Sunshine", a od starijih, hm, "Lady Eve", "Some Like It Hot", "The Ladykillers" (1955), "Braindead" (ovaj nije baš tako star), "Phenomena" (jao)...

A ne mogu da se setim sad. Imam sigurno i bolju listu, ali to kasnije, kad profunkcionišem. :)
Korisnikov avatar
By Srklet
smiley face
in the loop
mr. lonely
By Ulix
Mene filmovi teško nasmeju baš do suza; volim Vudi Alenov humor i dosta njegovih filmova su mi baš smešni, ali to nije takva vrsta humora da se sad nešto valjam po zemlji sa suzama u očima.

Kad sam bio u osnvnoj školi voleo sam Ferris Bueller's Day Off, ali sad nešto ne verujem da bih se baš upišao od smeha gledajući ga. Skoro sam ponovo gledao This is Spinal Tap i baš se slatko ismejao. Od novijih možda Little Miss Sunshine. Na momente i Transamerica, ali taj film je mnogo više od obične komedije.
Korisnikov avatar
By Madonna
ja se do suza smejem kad se neko povredi :sigh:
By Ulix
Originally posted by shut
ja se do suza smejem kad se neko povredi :sigh:
Za to mi nisu potrebni filmovi, ja se upišam od smeha kad se neko oklizne zimi, uključujući i kad se to meni desi. Ne znam zašto mi je to toliko smešno, ali jeste.
:sise:
Korisnikov avatar
By Madonna
zimi, leti, danju, nocu.. oklizne, saplete, udari u nesto.. :love:

isti slucaj i kad se meni desi
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Retko koji film me nasmeje bas do samih suza. Ustvari, nekada se desi da me isti film koji sam gledao nekoliko puta sve vise zasmejava, sto bolje znam sta ce da se desi... :puzzle: Sa druge strane, nekada iznenada prasnem u smeh na neku scenu koja mozda drugima i nije toliko smesna... Nekada dobijem napad smeha pred kraj filma (kada se smesne scene nagomilaju, pa na kraju dozivim erupciju smeha), i smejem se jos 10 minuta bez daha, a film gotov, neki me gledaju zabezeknuto, neki se smeju samo zato sto se ja smejem... :lol:

Jedno je sigurno, kod kuce na kompu (ili videu) nemam obicaj da gledam filmove (uvek imam utisak da imam preca posla, kao sto je na primer forum:lol: ). Sa druge strane, kada vidim dobar film na TV-u, u tom trenutku se zainteresujem kako se zove, i kada zadovoljim to svoje interesovanje (i odgledam film), posle nepune 3-4 nedelje nemam pojma ni koji sam gledao, jos manje kako se zvao... :lol:

Stoga vam sada ne mogu navesti ostvarenja koja su me u nekom trenutku nasmejala do suza... :(

Mogu samo da off-topicujem (video sam pre 10 minuta tu Suncevu konstataciju u drugoj temi) da i mene bakice strasno zasmejavaju na filmu, narocito kada nesto odvale k'o pale s marsa, ili kada udaraju neku kontru... :smeh:

:bye:
By polarlicht4.1
Originally posted by Popeye
mr. lonely
Meni ovaj bio jeziv. :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Sunce
Mene su do suza dovodile Almodovarove bakice, :giggle: recimo u filmu "Cvet moje tajne". Filmovi Vudi Alena, takodje.

Onda Tasko Nacic i Milena Dravic u filmu "Nije lako s muskarcima".

Seticu se jos.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Jao, da ona iz "Cveta moje tajne", sto posle igra i u "Volver"...

:smeh:

U kombinaciji sa onom cuvenom njegovom glumicom (bakicina cerka, sestra glavnoj junakinji)... :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Combo
Gle. Craig Ferguson, njegov talk show volim da pogledam nekad. A Brenda Blethyn je najjača...moram da pogledam film.

Slažem se za Vudi Alena, mada ja što više gledam njegove (iste) filmove - sve se više i jače smejem...

Smejao sam se mnogo na Flirting With Desaster (Alan Alda, LilyTomlin)....i The Rat Race, rimejk takodje blesavog filma Taj ludi, ludi, ludi svet (puno komičara, mrzi me da pišem).
Korisnikov avatar
By Sunce
Whoopi Goldberg me cesto do suza nasmeje. Ne secam se bas svih filmova, ali ono sa kaludjericama obozavam (Sister Act).
Korisnikov avatar
By Sunce
I film "Mracne navike", posebno scena kada se sestra samokaznjava tako sto hoda po slomljenom staklu.
Originally posted by sing&dunum
Jao, da ona iz "Cveta moje tajne", sto posle igra i u "Volver"...

:smeh:

U kombinaciji sa onom cuvenom njegovom glumicom (bakicina cerka, sestra glavnoj junakinji)... :smeh: :smeh: :smeh:
By Hans
Originally posted by Ulix

Za to mi nisu potrebni filmovi, ja se upišam od smeha kad se neko oklizne zimi, uključujući i kad se to meni desi. Ne znam zašto mi je to toliko smešno, ali jeste.
:sise:
Scena je sledeća. Profesor silazi sa dnevnikom, stepenice kao u Trećoj beogradskoj, moje odeljenje se slika i u trenutku čovek se sapliće nakon što nas je prošao i pada...pada...pada...sa neznamkog stepenika. :roflmao:
ont: Rat Rouzovih, scena iz domaćeg filma "Laf u srcu" kad Milena Dravić histeriše sa snimcima kičme u ruci tražeći novu kućnu pomoćnicu...ima ih..
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Hans_87

ont: Rat Rouzovih, scena iz domaćeg filma "Laf u srcu" kad Milena Dravić histeriše sa snimcima kičme u ruci tražeći novu kućnu pomoćnicu...ima ih..
"Laf u srcu" - ova scena me iznova i iznova do suza dovodi:

''

...cigeraj oko ociju, smejanje bez posledica :smeh:

Dzelajza :lol:
Korisnikov avatar
By castor
@ RGZ: ovaj
Slika

ont: kao sto Hans rece, Rat Rouzovih, Kathleen ja takoooooooooooooo dobra u tom filmu
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by Combo
The Rat Race
''

Ove scene me uvek zasmeju do suza :lol:
Korisnikov avatar
By ok_decko
^
Odlican je, narocito kad se princeza raspeva u cuzi :lol:
By Kragi
Ok, retko gledam komedije ali je valjda i razlog tome sto mi uospte nisu smesne. Sto se mene tice komedija je najtezi zanr :) Ne mogu da se setim ali zaista ni jednog filma koji me je nasmejao :D (ne racunam humoristicke serijekoje dolaze iz Britanije)
Korisnikov avatar
By Combo
Spaceballs, da. Obožavam parodije.
Originally posted by ok_decko
Ove scene me uvek zasmeju do suza :lol:
E, nadao sam se da će klip da potraje do zadnje rečenice!
Kao "Samo vi uđite u autobus pa ćemo da pričamo o rocket car" :smeh:

Onaj što je igrao brata sa pirsingom, on je bre SJAJAN glumac tu, a oduševio me i izbor muzike za neke scene (ovo prvo dole beše Krcko Oraščić?). Plus što je SMEŠNO.

Pogledao opet, stomak me boli od smeha.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l5mXRJty ... re=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ikearBYP ... re=related[/youtube]
Korisnikov avatar
By antibiotic
^
:lol:

Ma meni je u spaceballs svaki minut neverovatno smesan svaki put kad ga gledam :smeh:
Mel Brooks je genije! A kad smo kod njega... classic: :D

Slika
Korisnikov avatar
By Madonna
ja ne mogu da verujem da je nekom "rat race" smešan film.
By Ulix
Originally posted by shut
ja ne mogu da verujem da je nekom "rat race" smešan film.
Ni ja. :nerd:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!