Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
naravno...ona mi je odmah ispod Sofije....
Korisnikov avatar
By Primeval
Uh sinoć mi je bilo veče samo takvo ali danas... Mučnina,
vrtoglavica i sve usput... :drama:
Aj podelite koju avanturu kad ste se razbili od flaše i završili...
(ko zna gde) kući. :kiwi:
Korisnikov avatar
By Dina
Hvala J... na pomoci :)

A na temu nemam nista posebno da pisem... meni je alkohol sluzio samo da postignem ono sto u treznom stanju ne bih smela ili ne bih dobro izvela... ;)
Korisnikov avatar
By Li
Blamovi na sve strane... ali mislim da mi je najveca bedara bila kada mi je doslo drustvo na slavu a kuma i ja se napile i otisle da povracamo, ona u wc solju a ja u kadu i vec u pola jedan i otisle da spavamo u moju sobu dok su se gosti sami posluzivali do 5 ujutru i oprali mi sudove... ( a bilo ih je 15)
Zatim sam ujutru posla na fax i u obliznjoj prodavnici kupila jogurt (posto se samo od njega otreznim) i stigla do Doma Zdravlja i nasred ulaza navrnula da pijem jogurt ne provaljujuci gde se nalazim... a raja me gledala i cudila se koja prostakusa... :jerry:
Korisnikov avatar
By Burak
Prije 2 dana se ja i moj kum nalijemo kao kamile u nekoj kafani. I negdje oko 2 pocinje jedna pjesma koju ja i moj decko volimo. I ja uzmem telefon kako bih ga nazvao i pustio mu djelic te pjesme, medjutim umjesto na njegov mobilni greskom okrenem na fiksni telefon kod njega kuci! Kada sam skontao vec je zvonilo preko pola minuta. Rekao mi je da sam nenormalan i da sam mu probudio roditelje.
Korisnikov avatar
By Madonna
:crickets:

i da zakljucimo:
ko ne zna da pije bolje da ga nije :hvala:
WHO'S WITH ME????

rulja: MI SMO!!!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pijem alkohol, povremeno u povećim količinama :D ali se ne sećam da sam neku glupost napravio, ili da sam se napio toliko da imam prekid filma.

Obično se samo kezim i brbljam :)

Najgore je bilo jednom u vojsci, popio sam oko 5 litara piva. Nisam znao za sebe :D ali nisam napravio neku glupost.
By Kragi
Originally posted by ZvezdasBG
Originally posted by burak-BL
Svi mi volimo da nekad popijemo neko alkoholno pice u cilju opustanja i boljeg provoda. Nerijetko se u tome pretjera. Koje su najvece gluposti, greske, blamovi ili komicne situacije koje ste uradili dok ste bili pijani?
Rekao taksisti da bi odvalio od kurca Bojana Bijelica
:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Burak
Bijelic! Fuj! Bolji je Dado Polumenta. :) ha ha ha
Korisnikov avatar
By MILENA-otrovnica
Napila sam se na vasaru i ljubila i pipkala prvo sve decke,a onda i njihove devojke.:andjelak:
Korisnikov avatar
By Burak
Pouka: Ne pijte na vašaru. :)
Korisnikov avatar
By Primeval
Igrao trbušni sinoć na stolu... :blush: Bilo mi apsolventsko.
Ali to je najblaže što mogu da uradim u alkos stanju hihi. :)
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Magnovey
Igrao trbušni sinoć na stolu... :blush: Bilo mi apsolventsko.
Ali to je najblaže što mogu da uradim u alkos stanju hihi. :)
Baš čudno da peder igra trbušni ples. Inače se pederi ne lože na tu vrstu igre i ne praktikuju je u klubovima ili diskotekama. :-) ha ha ha
By жњ
Uh, dok sam bila mladja, desavalo se...

1)

jednom sam se urnisala na svadbi drugarice, kuci me vozio neki njen prijatelj sa devojkom, a ja sam na zadnjem sedistu pametovala i filozofirala - na engleskom :kesa:

problem je u tome sto ja toga uopste nisam bila svesna sve dok me mlada, koja je u medjuvremenu bila pitana neke stvari, narednog dana nije pitala u cemu je bio fazon... :maska:

2)

jednom sam se `nako vesela i pripita saplela u lotosu na one nevidljive stepenice i sasvim slucajno, trazeci neki oslonac i slamku spasa - povukla svoju bivsu devojku sa sobom, koja se tu sasvim slucajno nasla :alexis: , koja se potom slozila preko mene, inace sa kojom i nisam bas bila u nekim najsjajnijim odnosima, sto je ona, naravno - iskoristila da me optuzi kako sam je napala. al smo se lepo zakotrljale po onom lotosu... kao nekad :D (e nazdravlje :pivce: )

ima i 3, 4, 5,... al ne bih o tome pred sirokim masama. iskustvo se mukama stice :D

...a nikad se p`jana nijesam izlanula... tim se vala dicim
By Çâðê_DUP
u alkoholisanom sam stanju,al ne znam shta treba da mi se desi:sarana: :shtap: :discofever:

u stvari mislim da to shto trenutno slusham britni bich dovoljan blam...
i dont think u know... :lol: :vogue: :colorado:
By Pending-For-A-Bending
Moj brat je jednom pisao u ono gde su ubacuju kasete (bilo je otvoreno) na muzickoj liniji
By polarlicht4.1
Baš čudno da peder igra trbušni ples. Inače se pederi ne lože na tu vrstu igre i ne praktikuju je u klubovima ili diskotekama. :-) ha ha ha
:roll:
Korisnikov avatar
By Azdaja
@znj :love: :D

ON sinoc....napila se u Madjariji, povatala se sa nekom, na devojkine oci i pobila se sa retardim - mislim da se ni se secam nekih stvari :retard:

pricala sa nekom trudnicom na nemackom i ubedjivala je da ako rodi devojcicu da joj da ime SOFIJA :glupan:

umirem..:lol:
Korisnikov avatar
By Neve
Ili se navijem i meljem u 16, ili sam šutljivija nego inače.

No da, jedne prilike.. vidjela sam da nešto blinka na krovu auta, kontala taxi, ušla i rekla adresu. Na nekom od narednih semafora sam skužila da sam u policijskom avtu. :doh:

Svejedno su me odvukli kući. :D
Korisnikov avatar
By Li
Dok me drug nosio sa zurke, ja povracala 5 puta na putu do kuce. Stigla sam do neke terase na kojoj je bila zurka, i neki zgodni momci igrali i zvizdali mi i dobacivali.... maco, ovo ono , a ja im se osmehnula i ispovracala ispred praga.
E, kad sam stigla ispred svoje kuce sacekala me sestra da me sprovede do wc-a gde me je cekala pidzama, i sve to u cilju da me cale ne vidi...

Tada mi je bilo najgore... :zacepi:
Korisnikov avatar
By foolish
Originally posted by Neve
Ili se navijem i meljem u 16, ili sam šutljivija nego inače.

No da, jedne prilike.. vidjela sam da nešto blinka na krovu auta, kontala taxi, ušla i rekla adresu. Na nekom od narednih semafora sam skužila da sam u policijskom avtu. :doh:

Svejedno su me odvukli kući. :D
:pucaodsmeha:
jao genijalno!
Korisnikov avatar
By scout_finch
ja sam bre mnogo fina kad se napijem.i sad ce neko reci : pa naravno majo,ti si uvek fina. i naravno ako to neko kaze moracu da se apsolutno slozim sa njim/njom. a crne rupe u secanju mi dozvoljavaju da se apsolutno slozim sa njim/njom a da ne slazem.:hvala:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pa nikad se ne oshutam kao goveche, pa nikada ni ne pravim velike probleme.
Pricam vise nego inace. Uglavnom govorim stvari koje mislim, ali na vrlo neprikladan, reklo bi se prost nacin. Dobijam porive da flashujem sisu strejterima koji iz nekog razloga bulje u auto u kome se nalazim. Ubedjujem drugare da je sasvim normalno da lezbejka i peder sporazumno imaju dete.
Korisnikov avatar
By NewYorker
ohooo! ohohoooooooooooooo!

E, ovu sam temu cekao...

Da bih je zaobisao za svoje dobro... :perezube:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
najveće sranje je što sam uopšte prepijala.
evo, mesec i po ima kako ne šljemam k'o konj. niti mi nedostaje.
amin.
Korisnikov avatar
By zozefin st
uvek se najbolje provedem kad se malo nacirkam, ali sta mi vredi to kad se pola toga posle ne secam, ////// obicno kad sam se mnoooogo napila muvala sam razne frik likove i zenske = = recimo muvala sam jednom gazdaricu kod koje sam radila koja ima preko pedeset godina, extremno je strejt, udata, ima decu i konzervativna je .....//////////////
Korisnikov avatar
By someone
Uh. . Nemam potrebu da pijem,al kad izadjem nekad s drustvom popijem cisto da se zagrejem,mada i to retko al ajd. . MedZutim,imala sam jedan period kad sam bila u sjebanom stanju, u srednjoj,zimski raspust,2 nedelje pred srpsku novu a pogotovo za srpsku novu sam se ubijala pijuci,bash s namerom da se napijem xD i tad sam otkrila da sam kapacitet.Da bih se napila meshala sam pivo,nekoliko chasha votki nekoliko chasha tekila i pelinkovac koji me je dotukao,tj oborio s nogu hahah :D beshe to u nesrecnom floyd-u,ako je neko tada primetio devojku koja siluje barsku stolicu-ta sam :lol: razvalila sam jadnu stolicu igrajuci na njoj,padala sam x puta s te stolice u separe pa su me vukli i za ruke i za noge izmedju stolova da me vrate na stolicu hahah,kako padnem tako pokosim svo pice sa stola :lol: horor xD Jednom sam se potukla s drugaricom,tj pogurala,al to je bila zezancija,i jednom sam sluchajno shutnula drugaricu u piiiip . . ah da,pala sam sa stolice dok je treshtao refren pesme "povredi me josh samoj jednom" i zaradila modricu na kolenu,srecom nisam se nikad isekla na staklo koje je uvek prekrivalo pod floyda od silnih porazbijanih chasha i flasha :) uh,ima tu josh bisera. . Al sve je to bilo,proshlo i teshko da ce se ponoviti. . Btw,nikad se nisam napila a da izgubim svest i da se posle ne secam shta se deshavalo
Korisnikov avatar
By someone
Hahahah :D shta ja da odgovorim :P prva veza od godinu i par nedelja - nevina ona,nevina ja xD Druga veza o preko 2 godine - bolelo je kad joj se gura neshto dole,nije htela kod ginekologa tako da shta reci,ostadoshe moji prsti skoro pa nevini :lol:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Prije 2 dana se ja i moj kum nalijemo kao kamile u nekoj kafani. I negdje oko 2 pocinje jedna pjesma koju ja i moj decko volimo.
E jebiga, Burak zauzet :sigh:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!