Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
carlito's way
eternal sunshine of the spotless mind
the bridges of madison county
au revoir, les enfantes
i mnogi drugi ^^
Korisnikov avatar
By ok_decko
poslednja 3 uz koja sam plakao:

Breakfast at Tiffany's

Dancer in the Dark

Shine - scena kad svira Rahmanjinova - waterfalls
Korisnikov avatar
By scout_finch
forest gamp
zivot je lep
boys don't cry
dead man walking

sofijin izbor se ne racuna,nisam plakala,skamenila sam se.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam i na film "Pokajanje", pre svega na kraju filma kada glavna junakinja - tada vec starica prica o tome kako je knjigom zelela da im produzi zivot, kako se kaje itd.

part 11

http://www.youtube.com/watch?v=Z-5WlEri ... 0&index=10

I na film "Adaptacija". Savrsena scena je kada Meryl Streep priznaje: "Sve sam pogresila, hocu ponovo da budem beba, hocu sve iznova!"
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Sunce
Ja sam i na film "Pokajanje", pre svega na kraju filma kada glavna junakinja - tada vec starica prica o tome kako je knjigom zelela da im produzi zivot, kako se kaje itd.

:placko: Slazem se da je ta scena toliko dirljiva da mami suze na oci
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Steel.

Ne mogu da razlucim da li je strasan ili tuzan.
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni je to odlicna katarza. I nije mi smetao "razvuceni" deo film koji je prethodio kraju. Ima smisla.

Danas sam nekoliko puta gledao ovaj snimak. Devojcica i starica zasluzuju Oskara. I muzika pomaze suzama.
Korisnikov avatar
By walt333
Meni je to odlicna katarza. I nije mi smetao "razvuceni" deo film koji je prethodio kraju. Ima smisla.

Danas sam nekoliko puta gledao ovaj snimak. Devojcica i starica zasluzuju Oskara. I muzika pomaze suzama.
Meni flm nije bio razvucen, bas naprotiv bio mi je napet. :hamlet:
Ona mala devojcica je toliko dobro odglumela, da sam u par navrata hte da je zadavim, verujem da je ispred nje velika karijera, a starica, na nju sam tako slab, velika Vanessa Redgrave. Nju vredi gledati i dok obavlja nuzdu na klozetskoj solji i uvek ce bti fenomenalna.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by walt333

Meni flm nije bio razvucen, bas naprotiv bio mi je napet. :hamlet:
Ona mala devojcica je toliko dobro odglumela, da sam u par navrata hte da je zadavim, verujem da je ispred nje velika karijera, a starica, na nju sam tako slab, velika Vanessa Redgrave. Nju vredi gledati i dok obavlja nuzdu na klozetskoj solji i uvek ce bti fenomenalna.
Slazem se.
Korisnikov avatar
By Combo
Ništa ja od tih filmova nisam gledao!

Moram da ih nabavim...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Meni se sad gleda nešto uz šta bih mogla da ronim suze do iznemoglosti.

Baš mi je divan dan za tužne filmove.
Korisnikov avatar
By Combo
Evo neke liste

1. Imitation of Life (1958, Unrated)
Saddest film I have ever seen, and that's saying a lot. A soul chilling look at life and love, this film is devestating, extreemly moving and ultimately a soul crushing tragedy. Winner of my Saddest Tearjerker Film.

2 Life Is Beautiful (La Vita è bella) (1998, PG-13)
One of the saddest, moving, masterpeice films I have ever seen. Once watched it will be locked in your memory forever holding the key, awaiting your return. Winner of my Top foreign language film.

3 Titanic (1997, PG-13)
My personal favourite film. Titanic broke my heart and keeps a peice still. 11 Academy Awards, Highest Grossing film ever. 'My Heart Will Go On' haunting soundtrack. Winner of my Greatest Disaster Films. Winner of mr Greatest Epics. Winner of my Best Film from the 1990's. Winner of my Greatest Romantic Period Film.

4 Bambi (1942, G)
One of the saddest moments in Disney movie history is when Bambi's mother dies. Not only that but the nameless responsible hunter was voted one of the greatest villians of all time, by the AFI. Truly a Disney Classic.

5 It's a Wonderful Life (1946, Unrated)
One of the best films of all time. Christmas classic, Philosophical genius, each person's life touches many others. With the complex, engrossing, Everyman performance by Stewart as George Bailey. Every time a bell rings, an angel gets his wings. Winner of my Top Family Film. Winner of my Most Inspirational Film. Winner of my Best Christmas Movies.

6 Brief Encounter (1945, Unrated)
Breif Encounter is a beautiful film. One of the great love stories of the everyday which as the title suggest can happen in a brief moment and last a lifetime. This film involves one of the most heart-brakingly sad and yet stringly up-lifting endings ever. A classic in every sense.

7 La Strada (The Road) (1954, PG)
La Strada, which is the Italian word for The Road. Fedrico Fellini's best film. La Strada won the Academy Award for Best foreign film, even though it is far better than most English films. I shall never forget Masina's face, the most remarkable of faces, she performs a moving protryal, and Quinn is egqually unforgettable both actors make the film crackle with their chemistry. La Stada is one of the most beautiful films and one of the most tragic films ever.

8 Sunrise: A Song of Two Humans (1927, Unrated)

9 Brokeback Mountain (2005, R)
Best Film of 2005. Possibly the greatest love story ever told. One of the few truly heart-braking films I have ever seen.

10 West Side Story (1961, Unrated)
Generally considered to be one of the great Musicals made by Hollywood. Romeo and Juliet in 1950s New York, the best redition of an updated Shakespeare I have ever seen. The tale of Romeo and Juliet's undying love. With great songs like 'Somewhere' and 'America' and 'Tonight'. A Best Picture Classic.

Imitacija života je stvarno da se ubiješ od plakanja...

Na listi nema nijednog Lars von Triera. Glupi Amerikanci ispranih mozgova Holivudom...
Korisnikov avatar
By maka
poslednji na koji sam zaplakala je Seven pounds
Korisnikov avatar
By Combo
Na Zone Zamfirsko u punom bioskopu, na sred reda odakle me je bilo sramota da izlazim - došlo mi je da ridam od muke i bola.
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Combo
Na Zone Zamfirsko u punom bioskopu, na sred reda odakle me je bilo sramota da izlazim - došlo mi je da ridam od muke i bola.
jeste da te ne poznajem ali tooooliko je smesno,jer sam zamislila sve (cak i tebe kog ne poznajem) haahhahaahahahahahah

:mazi:
Korisnikov avatar
By ljubav91
Skoro ni na jedan, secam se jedino za film "Ljubavna prica" :D
Korisnikov avatar
By Incubus
Samo i jedino na dva filma i to svaki put

Rekvijem Za Snove :( i Sitna Riba (Little Fish) sa Cate Blanchett :(
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Kuca cudnih dusa
Moulin Rouge
Sibirski berberin
Titanik
Pijanista
Jesen u Njujorku
Engleski pacijent
Devojka od milion dolara...
Korisnikov avatar
By Vel boy
u novije vreme, Changeling. i pre toga, Brokeback Mountain.
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by Lady Achilles
Kuca cudnih dusa
Moulin Rouge
Sibirski berberin
Titanik
Pijanista
Jesen u Njujorku
Engleski pacijent
Devojka od milion dolara...
Terminator 2? Ono kad na kraju Švarci uranja u rastopljeno olovo da se samouništi?
Ne?
Korisnikov avatar
By De Profundis
Originally posted by Lepa Krepa

call me lame, ali kad mi neko ovako dobro zamesi tinejdžerskožensku emancipaciju (pa još k tome unutar ultrapatrijarhalne zajednice) sa borilačkim veštinama, ja moram suzu da pustim. makar bilo prepuno klišea i izlizanih mesta.

:sweet:
Divno.

Posljednji put na tajlandskom gay filmu Eternal summer. Patetika nepregledna, al' et.
Korisnikov avatar
By IriS
uf.
kad gledam filmove, ja se uživim u potpunosti. ako nisam pri koncentraciji, ne gledam ih, jer mi ne znači ništa što ću ih gledati, ako nisam sposobna da se uživim.

to znači, da na 80% filmova zaplačem, što od sreće, što od tuge.

ali potpuni raspad sistema sam doživela gledajući:

Forrest Gump.
Boys don´t cry.
GIA.
The English Patient.
Shindler´s list.
Million dollar baby.
The Big Blue.
Dead poet society.
My life without me.
Legends of the fall.
Sweet November.
Big Fish.
Awakenings.
Jude.
Seven Pounds.
P.S. I love you.
Ubistvo s' predumišljajem.

:drama:
Korisnikov avatar
By Combo
I niko da zaplače kad se Terminator 2 samouništava (i u hladnom robotskom oku zasija iskra života, pred kraj)

Ništa od vas...
Korisnikov avatar
By nsBeckie
ultimativno plakanje/raspadanje/jecanje/zaustavljanje filma posto ne vidim vise od suza i potrosila sam sve maramice pa moram do kupatila da uzmem vc-papir ----

The Passion of Christ-------

treba da stave na film upozorenje: samo za one koji mogu da podnesu raspad sistema na par dana

inace placem na svaku dirljivu scenu, ali ajde da izdvojim par filmova:
Zivot je lep
Pijanista
Filadelfija
Planina Broukbek
Kundun
Kuca letecih bodeza
Heroj (kineski film)
Engleski pacijent
Titanik
Prohujalo sa vihorom
Sibirski berberin
AI
i jos mnogi....
Korisnikov avatar
By Vel boy
Ja odbijam da gledam Boys Don't Cry upravo zato shto znam da bih popizdio od tuznih emocija. Previshe tuzno i shto je josh tuznije, realistichno.
Korisnikov avatar
By Tungi
Uvek uz Love story i Boju purpura:placko:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
mislim da se film zove Nemoguca ljubav, tako nesto. Japanski, gledah ga na nedelji japanskog filma u kinoteci. Kraj je tako lep i dirljiv... :(
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!