Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
"Veridba". :lol:

Pazi da ti se ne pojavi moja žena tamo.

Već me je pitala "Ko ti je ta kenozoik?". :predsednik:
Korisnikov avatar
By kenozoik
Pricas joj o meni? :trep:

Pa pravi sam film izabrala :andjelak:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Zaviri i ona ponekad ovde.
Doduše, retko.

Tak' da ne moram da joj pričam.
Korisnikov avatar
By m..
Uh, u bioskop nisam krocila poodavno (ako se ne racuna fest i coporativno geldanje bruna), pricamo o godinama. dakle veoma slabo idem u bioskop, cesce idem u pozoriste. Medjutim kad sam isla, podjednako sam isla sama i u drustvu. secam se da sam isla sama da gledam Kids, za drugo ne.
Mislim u sustini mi je svejedno dok ispred mene ne sedi neko visok (a ko za inat uvek sedne).

I solo i u drustvu ima svoje cari, medjutim gledanje Dancer in The Dark u drustvu je nesto neprocenjivo u momentu pre nego sto obese Bjork, i onda pogledas reakcije svojih prijatelja.
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by m..
I solo i u drustvu ima svoje cari, medjutim gledanje Dancer in The Dark u drustvu je nesto neprocenjivo u momentu pre nego sto obese Bjork, i onda pogledas reakcije svojih prijatelja.
Haha.

Odprilike: "Nije valjda? Nije valjda?! KAŽI MI DA NIJE VALJDAAA!!!!????"

Ili kad Emili Votson umire u "Breaking the Waves".
Korisnikov avatar
By m..
pa ovo je bilo ovako: dvoje skroz na levoj strani se kikotalo, pa se dvoje do njih nesto domundjavalo, ortak s moje leve strane je napravio kamenu facu da ne bi odao emociju (hoce on to tako) i skoro da nije disao, a ovaj sa leve strane se klatio napred nazad i uzdisao. pritom su reakcije bile krajnje tipicne za te ljude, ali ono uzdisanje mi je bilo neprocenjivo. breaking the waves sam geldala sa manje vise istom ekipom, ali sam bila fokusirana na film, pa ih nisam zagledala.
Korisnikov avatar
By scout_finch
najcesce sama idem u bioskop,recimo jednom u deset puta idem sa drustvom. i to obicno idem da gledam neki film sa drustvom tek kad ga prvo sama odgledam. :lol: veceras idem da gledam hari potera,sama naravno:D
Korisnikov avatar
By elektron84
Jao, nisam nikad bila sama u bioskopu, ali eto, scout mozes da me vodis da budemo zajedno same :lol:

Novi Sad je jadan spao na jedan bioskop, tuga :(
Korisnikov avatar
By elektron84
Gledala bih horor u praznoj sali da mi se niko ne smeje kada se posteno isprepadam :shok:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Nisam nikada bio sam u bioskopu... :blush:

Oduvek sam odlazak u bioskop dozivljavao kao grupnu aktivnost... :neznam:
Korisnikov avatar
By Combo
Ne kapiram u čemu je problem ignorisati okolinu kad za to dođe vreme, pa čak i prijatelji kad su u pitanju...

:neznam:
Korisnikov avatar
By Madonna
a ja ne kapiram kako ti to ne kapiras.. :neznam:

:novine:
Korisnikov avatar
By Neve
U kino idem radi filma.. tak da ako se komu ide sa mnom, bujrum.. al ja svejedno odo' gledat film koji mi se gleda, solo ili u društvu. Svejedno.
By RuznaGlupaZla
Originally posted by Neve
U kino idem radi filma.. tak da ako se komu ide sa mnom, bujrum.. al ja svejedno odo' gledat film koji mi se gleda, solo ili u društvu. Svejedno.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Combo
Ne kapiram u čemu je problem ignorisati okolinu kad za to dođe vreme, pa čak i prijatelji kad su u pitanju...

:neznam:

Nemam ja nikakav problem, prosto mi je to navika, ima uzitaka koje volim da podelim, volim da posle dobrog filma podelim ushicenje sa "pratnjom", da odemo na kafu uzdrmani, izmenjeni, zamisljeni, da doradjujemo i razradjujemo film (ili, pak, bez reci ispijamo pice, razumevajuci se pogledima)... U suprotnom, da se zabavimo i zaboravimo izgubljene sate uz promaseno "remek-delo"... Na kraju krajeva, razvijemo polemiku zbog cega se meni svidja, a njemu/njoj ne...

:novine:
Korisnikov avatar
By Combo
Da,da. Volim to i ja naravno. Produžetak celog iskustva.

Nego je neko gore kao argument naveo da mu smetaju i dekoncentrišu prijatelji sa kojima ode (čak i ako ćute, samo prisustvo njihovo).
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Combo

Produžetak celog iskustva.

Mhm... :B :spin: :hug:
Korisnikov avatar
By zboO
uglavnom idem sama u bisokop i to u terminima kada uglavnom nema guzve a sednem naravno tako da oko mene ne bude ljudi.... Svaka prica, grickanje semenki, kikotanje i udaranje nogama u moju stolicu me toliko iritiraju da svaki put pozelim nekome da izbijem zube....tako da je najbolje izolovati se.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by zboO

uglavnom idem sama u bisokop i to u terminima kada uglavnom nema guzve a sednem naravno tako da oko mene ne bude ljudi.... Svaka prica, grickanje semenki, kikotanje i udaranje nogama u moju stolicu me toliko iritiraju da svaki put pozelim nekome da izbijem zube....tako da je najbolje izolovati se.
ti si ko i ja, srce pu...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Mars

Ja ne volim kad sam sam u bioskopu, ne volim ni kad je poluprazno. Volim kad je sala puna.

Jedan od tuznijih zvukova je klepetanje stolica koje odzvanja praznom salom i odsustvo uzbudjenog zagora "Kako ti se dopao film?" okolo.

“Because that life of yours
My dreams are being destroyed
And I hate so much your beauty
’Cause you have no hart
’Cause you have no soul...“

Marsova riznica pesama za decu, prevodilacki ciklus

http://www.travelocity.com/
:lol:

OT: i dalje ne idem sam u bioskop.

Binarna operacija, nikad unarna :)

Dogovoriti se s nekim kad ćete da idete u bioskop, uskladiti odlazak. Daje potpuno drugu dimenziiju od recimo odlaska kad to samo nama odgovara... Razgovor posle filma...

I ono, za par godina: Jel smo beše zajedno to gledali u bioskopu? :)

I i dajle tvrdim da mi svime time doživljaj samog filma nimalo nije narušen...kome to sve smeta i odvlači mu pažnju, pa....razumem i njih.

:D
Korisnikov avatar
By Sunce
Odavno nisam bio sam u bioskopu. Lazem, jesam, gledao ruski film po Cehovljevoj prici.

Moracu da ponovim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!