Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by WinterA jel?Originally posted by Blond BratPa kad položiš će te uzmem u obzir....
Winer ce sa mnom na dejt, jel tako?
Originally posted by Blond BratPa Bože, moraš imati nešto da se ja hvalim okolo...ta neću se valjda hvaliti time što si ...no,no....položi ti anatomiju,pa ćemo dogovriti dejt...a ima tu i druga stvar....kad položiš, ondak ću biti sigurna ukoliko dejt ode u ko zna kom pravcu , kao recimo ... ...da nećeš omanuti tj pogrešiti
A jel?
Samo tada?
Onda nista
Originally posted by RuznaGlupaZla......da li si ti to upravo rekla da si želela na dejt i mimo toga što si van konkurencije
pa ja nisam ni bila u konkurenciji, zar ne
kako mozes da me izbacis iz necega gdje me nema?
eto ti kako manipulises ljudima, oplakah sudbinu ni kriva ni duzna
Originally posted by Winterpa to sam htela da pitam, odemo mi tu i tamo na veceru, i izlazimo pocesto al sa drugim ljudima. couch surfing ne bih ipak zvala dejtom, ma koliko nam lepo bilo dok blenemo u tv.
ma da....koliko puta da kažem da se ovde ne puši
@ m...
udate žene valjda ne idu na dejt
Originally posted by m..pa ja sam mislila da ljudi koji su u vezi ne idu na dejtove...da to dejtanje važi samo kad je veza u povojuOriginally posted by Winterpa to sam htela da pitam, odemo mi tu i tamo na veceru, i izlazimo pocesto al sa drugim ljudima. couch surfing ne bih ipak zvala dejtom, ma koliko nam lepo bilo dok blenemo u tv.
@ m...
Originally posted by Winterpa ni ja nisam sigurna.Originally posted by m..pa ja sam mislila da ljudi koji su u vezi ne idu na dejtove...da to dejtanje važi samo kad je veza u povojuOriginally posted by Winterpa to sam htela da pitam, odemo mi tu i tamo na veceru, i izlazimo pocesto al sa drugim ljudima. couch surfing ne bih ipak zvala dejtom, ma koliko nam lepo bilo dok blenemo u tv.
@ m...
Originally posted by Winterja bila 2 ipo meseca pre nego sto se udah, pa sam bila zauzeta mesec dana. onda sam zavapila za hemijskom kastracijom, pa se pojavila zena i spasila me tragedije.
Pa nećeš ni biti na dejtu dok ne raskineš i postaneš promiskuitetna
Ja sam bila na 2 blind dejta pre 2 godine ....i bila sam na frendli kafi koja je ispala dejt ....i ondak na još jednom takvom kafa dejtu ... ....
.i to je sve u zadnjije o ho ho godina
Originally posted by WinterPa da sam imala broj javila bih ti...Originally posted by Black LadyNisi rekla da ostaješ i danas....a baš sam bila u gradu....mogle smo na kafu
winter znala si da ostajem u bgu... ovo mi vec treci dan................. tako da... sta reci..............
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!