Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ganjarolla
umor/fatigue/cansancio/utrujenost/únava/fáradtság/Müdigkeit/stanchezza/konpai/kepayahan/殢/zmęczenie

Slika
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Slika

neću više erotiku radit, valjda sam si ispuco stoju kolko sam reko da ću ih napravit
možda umixane no .. evo ova 2 sam danas radio gledajuć američki žigolo a idu na onog jednog iz publike 2 iznad ove
Korisnikov avatar
By ganjarolla
hvala ti, dobio sam dopuštenje da napravim skulpturu u jednom parku, možda na jesen krenem radit, tako da mi i tvoja reakcija pomaže u kojem smjeru da se okrenem

od jučer:

Slika
Korisnikov avatar
By pthalo
Slika

7cm × 12cm, tempere boje na papiru.
Korisnikov avatar
By pthalo
hvala. :) nedostaje mi slikanje sa uljem. ove tempere prebrzo suše. i treba mi manje četke, najmanja četka koju imam je broj 2. a za ovu sličicu bi htela da imam broj 00 ili 000. Morala sam da slikam potpis sa čačkalicom. :giggle:
Korisnikov avatar
By Madonna
:lol:

ja imam masu tih cetkica posto sam imao slikarski period :shrug:
Korisnikov avatar
By pthalo
Slika

Tečna voda
12cm×7cm, tempere na papiru
Korisnikov avatar
By 2kune
Nu, pthalo, pa ta voda mi se sviđa! :surfer:
Korisnikov avatar
By 2kune
e, a sad je napravi isto tako sa svim ovim nanosima boje ali da je visoka barem 2 metra
Korisnikov avatar
By pthalo
Originally posted by 2kune
e, a sad je napravi isto tako sa svim ovim nanosima boje ali da je visoka barem 2 metra
:) hvala. trenutno imam samo ove jeftine tempere, ali kad budem ponovo slikala na platnu sa realnim bojama (tempere su za dete :sudija: ), možda je ponovo slikam.

još jedna od sinoć, nisam mogla da zaspim.

Slika
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by pthalo
:) hvala. trenutno imam samo ove jeftine tempere, ali kad budem ponovo slikala na platnu sa realnim bojama (tempere su za dete :sudija: ), možda je ponovo slikam.
Nema na čemu. :sesir: Zasluženo je. Nisam ja baš od komplimenata... :sramise:
A što se temperica tiče, starije su od ulja i smatraju se jako ozbiljnim medijem među upućenima. Uostalom, kad završiš sliku sa temperama i kad se malko posuši, slobodno namaži slojem lanena ulja pa češ vidjeti kako će zablistati. :sunce:
A kad legne neka lovica i kreneš sa ovim slikama na velike formate, preporučam ti akrilik i set špatula. ;)
Originally posted by pthalo
još jedna od sinoć, nisam mogla da zaspim.
:slika:
Way to go girl! :cheer:
Korisnikov avatar
By pthalo
ranije sam slikala i veće slike, ima ih na mom starom websajtu, koji nisam update već sedam godine :lol: http://houseofsafety.netfirms.com/artwork/gallery.html reflections je još uvek moja omiljena :)

hm, sada sam čitala za temere na internetu i u pravu si. ja sam ih uvek smatrala kao nešto s čime slikaš u školu kao mladić i sve vreme žalim da previše sušu kada bi to bilo poenta tempere. treba mi uljene boje, ali možda ne bi bilo loše da pokušavam da naučim nešto sa temperima.
Korisnikov avatar
By 2kune
Svak može slikati uljenim bojama, al ne može svak čekat da se to osuši... ;)
A još je lakše s akrilikom. Uostalom, valja sve to probati, nemoj nikom vjerovati na riječ. :bundeva:
Korisnikov avatar
By pthalo
probala sam sa akrilikom ranije, ali imala sam isti problem: prebrzo osuše. volim što mogu slikati uljenim bojama, pa nakon nedelja dana da ponovo slikam i boje su još uvek vlažne.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 50
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!