Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mikili73
Nemoj se ti vređati, ja se ne smejem tvom gledanju u Sunce. Svako zna šta radi i kako....a i nisam ti brat.
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by Mikili73
Nemoj se ti vređati, ja se ne smejem tvom gledanju u Sunce. Svako zna šta radi i kako....a i nisam ti brat.
Pa to nisam ni rekao za sebe, nego da nije smesna ta glupost koju je doticni izjavio pisanjem posta i pozivajuci ljude na masovno samoubistvo. Btw. ok je sestro onda. (ako nosi brat, onda si sestra) trece nema... osim ako nisi trandza. ali i da jesi i to je OK.

:carica:
Korisnikov avatar
By Mikili73
:smeh: važi brate kako ti kažeš........a to Btw posebno obožavam
By RACABG
Btw.... sestro slatka udarilo me ovo sunce ziva nisam do pola me nema .
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by Mikili73
:smeh: važi brate kako ti kažeš........a to Btw posebno obožavam
Ok.

Inace SunGazingom nestaju polako sve razlike i sve ljude pocinjes gledati podjednaka, ali takodje i bracom i sestrama. Nase razlike nas spajaju a ne razdvajaju... Mi ucimo iz razlika drugih i prisvajamo ih ako su pozitivne. Kada bi svi ljudi na svetu bili takvi, sam svet bi bio mnogooo drugaciji i lepsi.

By J...
Originally posted by cybermikan
Nase razlike nas spajaju a ne razdvajaju... Mi ucimo iz razlika drugih i prisvajamo ih ako su pozitivne. Kada bi svi ljudi na svetu bili takvi, sam svet bi bio mnogooo drugaciji i lepsi.

:sigh:
Korisnikov avatar
By cybermikan
152. dan (vece) 21. avgust 2009. god.
25 minuta i 40 sekundi. Dobar sungazing, ne mogu reci da je nesto bilo posebno, ali mogu istaci da sam uzivao stajuci i gledajuci u sunce. Sunce se polako spustalo niz horizont, dok sam ga gledao, ispunjvalo me je svojom energijom… Kada sam drzao zatvorene oci nakon sungazinga svetlo- plava kuglica mi se pojavila i igrala pred ocima. Osecao sam kako mi energija struji kroz celo telo i kako se sve vise i vise punim njome, mada sam drzao zatvorene oci i dalje… Na jelovniku i dalje Sunce, solarna voda i malo caja na dan. Heh.. mogao bi Kreso Misak da me pozove u emisiju “Na rubu znanosti” da posvedocim licno svojim primerom da je HRM u pravu i da se moze sve duze i duze ziveti samo na energiji Sunca. (sala)

153. dan (jutro) 22. avgust 2009. god.
25 minuta i 50 sekundi. Preslatko crvenkasto Sunce se polako uzdizalo, sve jesnije i sve sjajnije je sijalo dok sam stajao na terasi, bos i gledao u njega… hranio i sitio se njime i njegovim zracima. Njegova energija me je ispunjavala i podizala na novi nivo. Uzivao sam i sladio se svim zracima i fotonima koji su izlazili iz njega, poseban sungazing zaista. Kroz noge mi je sibala energija, ruke su mi gorele od siline i jakoce energije koja me je obuzimala… mozak u potpunom prosvetljenju, nove ideje mi se radjaju… Naravno ni danas me plavicasta svetla kugla nije mimoisla, uzdizala se i spustala ispred mojih zatvorenih ociju, ostavljajuci me sve vise i vise u cudu i divljenju. Na jelovniku od jutros: Sunce, solarna voda i malo caja na dan.

154. dan (jutro) 23. avgust 2009. god.
26 minuta! Poseban sungazing, naravno kada sam dostigao danas 26ti minut prakse. Uzivanje je zapocelo kada sam poceo gledati u tek izlazece zlatno- zuto sunce, nivo energije mi se odmah povecao, ruke i noge su mi “podivljale” od uzbudjenja i predivnog osecaja. Da mi je neko pre 6 meseci rekao da cu 26 minuta stajati i gledati u sunce… nasmejao bih mu se u lice i rekao da je poludeo, ali vidi mene… pa ja stojim 26 minuta tacno i gledam u sunce danas. Hm… cudno kako se covek menja na pozitivno ovom praksom. Kompletno moje telo je dozivelo i dozivljava promenu i regeneraciju. Da spomenem samo neke stvari koje su se desile kod mene od kad gledam u sunce od 16. 02. 2009. god.
- Imam neverovatan mir i spokoj za razliku od ranije
- Smrsao sam sa 110 na svega 87 kg. danas
- Smanjio dioptriju sa -2.5 na svega -1.5
- Raste mi nova kosa
- Podmladjuje mi se koza i postaje gladja nego ranije
- Vise me ne bolu noge, kosti i kicma (isao sam ranije na rehabilitaciju za kicmu)
- Samo jedanput sam bio bolestan, i to kada sam bio na oko 7 min. sungazinga- posle toga nista!
- Od 11. juna vise nemam potrebu da uzimam cvrstu hranu, ako ja to ne zelim ( a, ne zelim )
Itd.
I, tako dalje gledajuci u sunce i to mi sve je prolazilo kroz glavu, pa stvarno kada pogledate ove neke benefite koje sam naveo, coveka nema sta da izgubi gledajuci u sunce kada je to sigurno i prijatno za oci. Danas me je obisla plavkasta kuglica, kada sam drzao zatvorene oci, ali pojavila se jasno zelena… bila je predivna.

155. dan (jutro) 24. avgust 2009. god.
13 minuta i 10 sekundi za prvi deo dana radi oblaka. Posto mi novi cimeri (njih dvojica) rade sungazing pre mene jer im je sunce jace za oci, posto su na pocetku… kada su zavrsili svoj sungazing i ja sam zapoceo svoj, ali samo prvu polovinu za danasnji dan. Jutros sam posebno uzivao u svom sungazingu i divio se osecaju. Moj savet je svima koji ovo citaju da uzivaju u jutru ili veceri, cvrkutu ptica, prirodi, samom suncu… tada vam se energija mnogo brze podize i vise uzivate. Kada sam zavrsio sa sungazingom jutros, i drzao zatvorene oci imao sam pravu malu predstavu kuglica poput zrna pirinca ispred ociju. Prvo sam video ovalni mali prikaz poput zrna pirinca koji je bio zlatno fluroscentne boje koji se polako spustao na dole. Nakon toga se pojavio isti takav ali indigo boje sa jasnim spoljnim zelenim bljestecim linijama a, kasnije i zeleni. Pa opet zletno zuti koji je padao na dole. Wow! Predivan osecaj, predivno iskustvo zaista mocna stvar. Kako sam samo srecan i nekako zadovoljan sad, sve je ok i sve je u redu. Sve je bas onako kako treba biti, i sve ce biti potpuno u redu.

:apprentice: :carica:
Korisnikov avatar
By cybermikan
155. dan (vece) 24. avgust 2009. god.
13 minuta za drugi deo dana. Sungazing odradjen posle cimera koji je svega na 40 sekundi sungazinga… Nebo je bilo predivno, a sunce koje ga je krasilo jos lepse, ugodnije za oci i ukusnije za telo. Fantastican sungazing zaista, pun uzitaka i divljenja kako nebo moze da izgleda. Osecam se fenonomenalno (jer drugacije ne mogu opisati, osecaj je ne opisiv). Osetio sam kako mi ruke i noge trnu od prijatne energije koja mi prolazi telom- fantasticno zaista! Posle sungazinga kada sam drzao zatvorene oci video sam razne strafte i crte koje su gradile neke imidze i slike… prava ocna slagalica. Danas sam uzeo malo lubenice koju mi je gazda kod kojeg iznajmljujem sobu doneo, pa nisam hteo da ga uvredim, pored toga njamao sam Sunce, Solarnu vodu i malo caja od nane

156. dan (vece) 25. avgust 2009. god.
26 minuta i 20 sekundi sa cimerovog prozora, posle njega i njegovog sungazinga od 50 sekundi za danas… Ovo jeste moj dnevnik i iskustva ali hocu da spomenem njegovo iskustvo kada je drzao zatvorene oci… Kaze da je video kako se ulivaju razne boje u jednu tacku pa da se ta tacka pocla okretati i prskati razne boje na sve strane kao u nekom filmu. Prokomentarisao je kako je ovo najcudnija stvar koja mu se ikada desila i da ce doci do tih magicnih 45 minuta. Da se vratmo na moju malenkost… Ekstra sungazing nakon njegovog iskustva i posebnog utiska za to sto je ispricao. Kada sam drzao zatvorene oci i ja sam video nesto novo (da li je to tako sunce uticalo na nas ili nesto drugo, nikada necu saznati). Naime video sam pravi SVETLOSNI VATROMET. Na sve strane pojavljivao mi se pred ocima svetlosni vatromet, pogled na to i osecaj koji je to pratio bio je nesto predivno, bajno, sjajno… nemam reci kojima bih to mogao opisati. Na jelovniku naravno sve po starom ali nikako sa istim ukusom!!! Uvek mi je samo Sunce ali Solarna voda sa drugacijim ukusom i svaki put su sve drazi, sladji i jaci.

157. dan (jutro) 26. avgust 2009. god.
26 minuta i 30 sekundi. Ekstra sungazing uradjen ujutro sa terase. Kada sam ustao probudio sam cimera na sungazing, posto mi je tako i nalozio uvece. Uradio je svoj sungazing kada je sunce bilo crveno i krvavo na nebu.. ja nisam hteo posle njega odmah, vec sam sacekao da sunce bude jace i sjajnije jer sam primetio da mi tako najvise odgovara. Osecaj energizacije celokupnog tela i punjenje istog je predivan (pomislio sam blago baterijama kada ih ukljuce u struju na punjenje) eheheeheee….e ali ja sam nesto mnogo vise i uzvisenije od njih pa je i osecaj mnogo bolji… da ne lupam dalje, najbolje da predjem na jelovnik. Dakle jutarnje sjajno sunce, solarna voda i malo caja na dan. Predvece kada sam izasao iz kuce, zaustavio me je prvi komsija i rekao da je gledao emisiju u kojoj dajem interviju i da mu je sad sve jasno zasto skoro po pola sata gledam u sunce, ali to nije sve… rekao mi je da su i njegova zena, majka i stariji komsija poceli da gledaju takodje vec par dana. Covek me je jednostavno nazvao “Solarnom paljevinom” LoL na to.

158. dan (vece) 27. avgust 2009. god.
26 minuta i 40 sekundi, a cimer je na 70 sekundi. Fantastican sungazing i jos lepsa stvar kada sam pre mog sungazinga video preko puta u zgradi komsinicu srednjih godina kako gleda u jutarnje sunce, kako sam izbrojao odprilike gledala je 30 sekundi i onda pokrila oci rukama kao i ja ponekad. Hm… Jedno je sigurno a to je, SunGazing se siri nezaustavljivo i sve brze i brze. Predivan me je osecaj obuzeo kada sam video ovu scenu. Inace kako raspolazem sa sledecim nepotpunim podacima po pitanju srbije za sad po gradovima sungazera ima :

1. Beocin – preko 50 ljudi
2. Novi Sad i okolina- preko 500 ljudi
3. Beograd i okolina- preko 350 ljudi
4. Kragujevac- oko 10- tak
5. Nis- preko 150 ljudi
6. Subotica- preko 30 ljudi
7. Pancevo- preko 70 ljudi
8. Unutrasnjost Srbije- preko 1000 ljudi ukupno po selima i gradovima…
Ima i vise samo nisam dosao do tih podataka jos…

Za Hrvatsku kako cujem, tu je odprilike kao i Srbija, Bosna i Rep. Srpska imaju najmanje oko 30 za sad, Crna Gora ima oko 50- tak do sad, Slovenija ima preko 200 ljudi koji rade sungazing kako sam saznao do sad… No, na mom jelovniku: Sunce, Solarna voda + caj.

159. dan (jutro) 28. avgust 2009. god.
13 minuta za prvi deo dana radi oblaka… Posle energetskog punjenja, kada sam drzao zatvorene oci video sam opet svetlo- plavu kuglicu ali sa prelepim zelenim okvirom. Osecaj je bio predivan gledati u nesto tako lepo a jos i ne postoji u stvarnosti. Nekako tu je a nema ga… Ekstra!
13 minuta i 50 sekundi za drugi deo dana. Predivan sungazing i melem za moje oci. Jeste da je trajao samo skoro 14 minuta, ali to je maksimum zajedno sa jutarnjim vremenom za danasnji dan. Kada me cimer video kako se napajam kosmickom energijom sa njegovog prozora, kada sam zavrsio sa svojim sungazingom samo me je mrdnuo i jedva docekao da se i on konektuje na sunce i pocne puniti. Danas je na 80 sekundi ili 1 minut i 20 sekundi. Kada je zavrsio svoj sungazing savetovao sam ga da te sekunde pretvori u minute, navije alarm na mobilnom kao i ja pa da se potpuno opusti kada gleda i da uziva, a samo da ga alarm podseti na vreme.

160. dan (jutro) 29. avgust 2009. god.
27 minuta tacno! Super, jos jedna sledeca minuta pocinje u maratonu od 45 minuta za prvi krug. Cool. Fantasticno i ekstra punjenje je usledilo kada sam se konektovao na jutarnje izlazece i veoma ukusno sunce. Nisam jutros nista posebno video kada sam zatvorio oci, ali osecao sam se bas ekstra napunjen energijom i ispunjen snagom. Jelovnik uobicajen, solarni obrok za ceo dan, solarna voda i solarni caj. biggrin.gif

161. dan (vece) 30. avgusta 2009. god.
27 minuta i 10 sekundi ekstra fotonske i energetske vecere. WoW Kako je divno i drazesno biti i ziveti na suncu i energiji samo. Osecam se predivno a od 11. juna 2009. godine vise nemam potrebe uzimati cvrstu hranu ako ja to ne zelim, a ne zelim! Danasnji dan mi je prosao skoro kao i svaki drugi, osecam se fantasticno divno, lagano i smireno disem, energija mi struji telom stvarajuci neverovatan osecaj… sve u svemu savrseno mi je. Moj jelovnik se zna… mislim da je to najjavniji jelovnik na ovim prostorima… e, sad ne pitam ni ja vas sta ste jeli, pa vam necu ni ja reci sta sam ja danas jeo i cime sam se nasitio… mada vi svi to jako dobro vec znate. LoL

:sunce:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by Strix
Kako bre ne oslepe do sad?
Pa ja govorim a mene niko ne slusa!!! Od ovog kada se radi u pravo vreme a to je samo prvi sat izlaska i zadnji zalaska sunca... se ne moze oslepeti, moze ti se samo poboljsavati vid!!!

:eu:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Znaci to da se od zveranja u sunce oslepi je samo zavera koju su smislili ocni lekari samo da bi imali posla, a mi mozemo da se lecimo i dzabe.
Korisnikov avatar
By Madonna
ma pusti ih miki, neverne tome... be yourself! do you thing! go for it! you go girl!

edit: just do it!
Korisnikov avatar
By cybermikan
Znaci to da se od zveranja u sunce oslepi je samo zavera koju su smislili ocni lekari samo da bi imali posla, a mi mozemo da se lecimo i dzabe.
Mi kazemo da se ne gleda u sunce u podne i kada je ono jako vec kada je nisko dole na horizontu i kada je ono veoma prijatno za oci, ali i ukusno za celo telo..

woooooooooow njam- njam :carica:
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Originally posted by cybermikan
Mi kazemo da se ne gleda u sunce u podne i kada je ono jako vec kada je nisko dole na horizontu i kada je ono veoma prijatno za oci, ali i ukusno za celo telo..

woooooooooow njam- njam :carica:
Pocecu to da praktikujem od proleca kad se prolepsa vreme i kad bude vise sunca.kao prilog temi donosim jedan tekst:
U Novom Sadu je 8. jula 2009. godine gostovao Hira Ratan Manek, učitelj sungazing-a (Solarne joge) koji je, u prepunoj Sali Prirodnjačkog muzeja, održao predavanje o drevnoj ali zaboravljenoj praksi gledanja u Sunce.

Kako se primenjuje metoda?
Gledanje u Sunce (Sungazing) se izvodi samo jednom u životu, u trajanju od 270 dana što se obično završi u periodu od 9 do 12 meseci. Počinje se sa 10 sekundi gledanja prvog dana a završava sa 45 minuta. Dok se gleda u Sunce treba stajati na goloj zemlji ili pesku bosonog, ako je to moguće, i to OBAVEZNO u vreme “sigurnog sata” (ili “zlatnog sata” kako se to vreme naziva) a to je u prvom satu od izlaska ili u poslednjem satu pre zalaska Sunca. Svakog sledećeg dana povećava se vreme gledanja za 10 sekundi (ili za 5 sekundi). Praksa se izvodi jednom dnevno (dakle, možete da birate ili se prilagođavate vremenskim uslovima).

Dodatne metode koje ubrzavaju mršavljenje i povratak vitalnosti
Pored gledanja u Sunce, preporučuje se i pijenje "solarne vode" (vode koja je u staklenoj boci stajala na Suncu od jutra do zalaska) a može se koristiti ne samo za piće već i za spoljašnju upotrebu, kao i izlaganje bolnih delova tela Suncu i sunčanje u toku dana kada je UV zračenje nisko. Bosonogo šetanje po goloj zemlji ili pesku, u trajanju od 45 minuta dnevno treba praktikovati svakodnevno, ili bar kada to vremenske okolnosti dozvoljavaju za dobro zdravlje i vitalnost.

Šta možete da očekujete od ove metode?
Gledanjem u Sunce, postepno dolazi do poboljšanja zdravstvenog stanja – najpre na mentalnom planu a zatim na fizičkom. Nakon postignutih 15 minuta geledanja u Sunce, dolazi do poboljšanja pamćenja, i mentalnih sposobnosti uopšte. Još jedan značajn efekat se kod većeg broja ljudi pojavljuje već na samom početku gledanja u Sunce značajno smanjenje apetita što direktno utiče na prirodno i spontano regulisanje telesne težine. Gledanjem u Sunce u telu se akumulira energija koja se koristi za svakodnvne aktivnosti a istovremeno se postepeno smanjuje potreba za unošenjem energije iz hrane koja se smatra sekundarnim izvorom energije.
Ova praksa može pomoći u prevazilaženju fizičkih bolesti kako akutnih tako i hroničnih.
Najvažnije je da se pridržavate datih uputstava i da partite sopstve reakcije vođenjem dnevnika. Svaka osoba je različita tako da su i reakcije na gledanje u Sunce individualne.

Ko je Hira Ratan Manek i kako mu je uspelo da čitavih 411 dana ništa ne jede?
Metoda je veoma stara a čovek koji je veliki zagovornik je Hira Ratan Manek. Hira je rođen 1937. godine u Indiji. Nakon završenih studija mašinstva radio je u porodičnoj brodarsko-trgovačkoj kompaniji sve do 1992. godine kada je otišao u penziju i započeo ozbiljno proučavanje solarne joge u tradiciji starih Egipćana, Grka i američkih Indijanaca nadograđujući sopstveno interesovanje za ovu praksu još od svoje 25. godine života. Nakon višegodišnjeg ličnog praktikovanja razvio je jednostavan i bezbedan način gledanja u Sunce. Od juna 1995. Hira Ratan Manek živi od energije Sunca i vode i povremeno (zbog socijalnih kontakata) uzima čaj, kafu ili mleko sa maslacem. Do sada je imao 3 stroga dugotrajna posta tokom kojih je primao samo energiju Sunca i pio vodu. U tom periodu se podvrgao istraživanjima pod nadzorom lekara, najpre 300 dana u Indiji, a zatim 411 dana u SAD-u u bolnici Tomas Džeferson, i 130 dana nadgledanja od strane naučnika koje je finansirala NASA. Tim od dvadesetak lekara-dobrovoljaca ga je nadgledao 24 sata u bolničkom apartmanu koji je iznajmljen za tu priliku, kako bi bili sigurno da ništa ne jede. Uporedo je sprovedeno ispitivanje svih njegovih telesnih funkcija čime je potvrđeno njegovo odlično zdravstveno stanje. Nakon toga je počeo da prenosi svoja iskustva o solarnoj jogi širom sveta. Godišnje održi preko 200 predavanja u Evropi i svetu i do sada je dao veliki broj intervjua. U svojim predavanjima Hira naglašava da svrha solarne joge nije da se prestane sa uzimanjem čvrste hrane već da se postigne zdrav i uravnotežen život. Širom sveta hiljade ljudi koriste Hirine preporuke za gledanje u Sunce i postiže značajne rezultate.
Korisnikov avatar
By cybermikan
162. dan (jutro) 31. avgust 2009. god.
27 minuta i 20 sekundi super jutro, divan izlazak sunca. Uradjen sungazing sa terase koja gleda na istok, malo kasnije radi zgrada ali ipak u sigurnom satu. Nakon gledanja kada sam drzao zatvorene oci video sam na blic tamno plavu (indigo boje) mali kruzic. Tokom dana sam konzumirao Sunce, solarnu vodu, malo caja i 1 solju jogurcino (napitak koji sam smislio, i koji je izuzetno ukusan).

163. dan (jutro) 01. septembar 2009. god.
27 minuta i 30 sekundi. Danas uradjen sungazing iz dva dela, prvi deo ujutro a drugi uvece jer je jutros bilo oblaka te sam odgledao polovinu vremena dok za drugu polovinu vremena sam morao odgledati kako sam vec spomenuo uvece. Danas kada sam sedeo na stolici i radio novi clanak za sajt, osetio sam kako mi se pod nogama trese zemlja i kako je par puta tlo podrhtavalo nakon prvog jakog “potresa”… odmah sam pomislio da je bio zemljotres nizeg inteziteta negde u blizini. Upalio sam TV i slusao vesti u nadi da cu cuti tu vest, na moje veliko iznenadjenje na vestima su javili da je bio zemljoters od 7 stepeni po rikteru ali u Indoneziji cak. Nisam bas puno obracao paznju na to ali sam imao tu informaciju na umu. Nakon par dana isto to mi se desilo ali opet razlicitog inteziteta, kasnije sam u vestima cuo da je bio zemljoters na jugu Turske e, sad sam se malo zamislio sta se to desava ali i dalje nisam donosio nikakve zakljucke. No, kada je bio i treci zemljotres i to negde kod nas u blizini (mislim negde u Crnoj Gori) i kada sam opet osetio takve senzacije, odlucio sam da pisem Hiri i pitam ga sta se to dogadja samnom. Hira mi je odgovorio kada je bio online i rekao da je to normalno da neki ljudi osete kada rade sungazing jer izjednacavaju frekvencije sa majkom Zemljom pa osecaju svako podrhtavanje tla, tako da ti ljudi imaju takve senzacije. To se desava. Ovo vam je jako vazno ako se vama pocne takodje desavati da znate o cemu se radi.

164. dan (vece) 02. septembar 2009. god.
27 minuta i 40 sekundi. Predivan sungazing uzivajuci u crveno- narandzastom suncu. Tokom gledanja video sam oko sunca par manjih crnih krugova kako stoje, jednostavno sam samo to primio k znanju. Ali, takodje sam video u pravcu sunca gde su bila drveca njihovu energiju, okrenuo sam kratko pogled na drugu stranu i na moje iznenadjenje video sam svuda energije koje su bile: u drvecu, zivotinjama, ljudima jako puno razlicitih omotaca razlicitih energija. Wow osecaj je bio predivan, po prvi put mogu da vidim energije, po prvi put mi se to desava a osecaj je predivan, gotovo ne opisiv! Kada sam zavrsio sungazing i drzao zatvorene oci video sam kao neki energetski vatromet… i to je bio neopisiv osecaj. Na sve strane su mi ispred ociju blestale svetlosne kugle koje su se podizale na gore i onda eksplodirale oslobadjajuci razne i jako zarke boje. Predivno, ne opisivo jednostavno. Naravno na jelovniku i dalje sve po starom Sunce, solarna voda, malo caja na dan uz muziku koja podize kundalini i stimulise chakre.

165. dan (jutro) 03. septembar 2009. god.
27 minuta i 50 sekundi. Snazan sungazing uz veoma intenzivno energetsko punjenje uradjen sa terase na istocnoj strani. Nakon sungazinga pojavio mi se pri zatvaranju ociju mali svetlo plavi krug koji je menjao boju sve do jarko svetloplave boje, pomislio sam da ce doci do crne boje tim intenzitetom, ali to se nije desilo te je ostalo samo to da je bio tamnoplave boje i tako je nestao. Osecam se fantasticno i telo mi je u najboljem stanju (to je za sve one koji se to pitaju), imam mnogo vise energije i jacine nego ikada. Jelovnik: Sunce, solarna voda, malo caja na dan i jogurcino.

166. dan (vece) 04. septembar 2009. god.
28 minuta! Sungazing uradjen sa zapadnog prozora cimerove sobe. Sunce je jos bilo jarko i jako ali to mi nije smetalo, osecaj punjenja energijom je bio prekrasan i osecam se predivno. Veoma sam opusten i smiren a u osto vreme pun energije i nekog elana. Zivahan sam i srecan, jednostavno sam zadovoljan, usporeno i lagano disem a kroz telo mi struji energija dok mi celo vibrira. Video sam razne energije okolo i razne boje tamo gde nikada nisu bile. Nakon zavrsenog sungazinga nisam video nista posebno ali sa opet osetio neki potres… naravno pola sata nakon sungazinga u vreme dnevnika potres je bio potvrdjen ali ne znam gde tacno.

167. dan (vece) 05. septembar 2009. god.
28 minuta i 10 sekundi. Sunce je bilo jace na pocetku sigurnog sata ali sam ipak odlucio da uradim svoj redovan sungazing. Moram da primetim da mi u poslednje vreme vise odgovara jace sunce kada je ono sjajno a ne kada je crveno i dole nize na horizontu. Nakon sungazinga opet sam video indigo boje kruzic koji je bio mali i onda je pulsirao i polako se povecavao pa je nestao. Osecaj je bio predivan i jako sam uzivao u njemu. Na jelovniku danas malo promene: Sunce, solarna voda, malo kakaa i solja soka od visanja.

:cvetduga:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Naše telo bukvalno sija svetlošću

Ljudsko telo bukvalno sija, zračeći vidljivu svetlost u krajnje malim količinama na nivoima koji rastu i opadaju tokom dana.

Prošla istraživanja su pokazala da telo zrači vidljivu svetlost, 1 000 puta slabiju nego nivoi koji mogu da se vide golim okom. U stvari praktično sva živa stvorenja zrače vrlo slabu svetlost.

Da bi saznali više o ovoj bledoj vidljivoj svetlosti, naučnici u Japanu su upotrebili izvanredno osetljive kamere sposobne da primete pojedinačne fotone. Pet zdravih muških dobrovoljaca sa oko 20 godina su smešteni gologrudi ispred kamera u potpunom mraku u sobama koje ne propuštaju svetlo, po 20 minuta na svaka 3 sata.

Istraživači su našli da sjaj tela raste i opada tokom dana, sa najnižom tačkom u 10 sati prepodne i vrhuncem u 4 sata posle podne, postepeno padajući posle toga. Ovi nalazi nagoveštavaju da postoji zračenje svetlosti povezano sa telesnim satom, najverovatnije zbog toga kako metabolički ritmovi teku tokom dana.

Lica su sijala više nego ostatak tela. To može da bude zato što je lice tamnije od ostatka tela jer je više izloženo Sunčevoj svetlosti.

Izvori:
http://www.livescience.com/health/090722-body-glow.html

[url=http://]http://www.pubmedcentral.nih.gov/articlerender.fcgi?tool=pubmed&pubmedid=19606225[/url]

Komentari Dr. Merkole
Prošli su dani kada su reči kao “životna energija” i “aura” bile proterane u nekolicinu knjiga u malenom odeljku neke New Age knjižare. Danas, naučnici širom sveta istražuju energije koje pokreću život, a verovatno njime i upravljaju i zbog toga imaju veliki uticaj na zdravlje.

Istočnjačke medicinske tradicije su radile na tome hiljadama godina, ali Zapadna medicina je sa svojom slepom usmerenošću na iseckane delove bila spora da prihvati ove drevne istine.

Energetska Medicina – Drevno Znanje dobija osvežen izgled

Pojavljuje se pravac kliničara koji prepoznaju da je daleko moćniji pristup lečenju onaj koji je zasnovan na fizici a ne na hemiji.

Mnogi stručnjaci za prirodno zdravlje veruju da telo nije napravljeno samo od tkiva, krvnih sudova i organa. Sastavljeno je i od energije, ili KI (QiI) kako se zove u tradicionalnoj kineskoj medicini, ili KUNDALINI u Hinduskoj.

Slika

Ova energija kruži kroz telo duž posebnih meridijana, i kad se upravlja tačkama na koži koje odgovaraju određenim meridijanima, deluje se na kruženje energije i na unutrašnje organe. Akupunktura je jedan poznat način da se rukuje tokom meridijana, ali postoje i drugi načini.

Izraz “energetska medicina” i načini rada kao što je tehnika tapkanja meridijana se sve više šire, čak iako zvanična medicina ne obraća pažnju na njih.

Šematski prikaz ogledne postavke koja je našla da ljudsko telo, a posebno lice zrači vidljivo svetlo u malim količinama koje variraju tokom dana. B je jedan od ispitanika. Ostale slike pokazuju slaba zračenja vidljivog svetla u potpunom mraku. Grafikon odgovara slikama i pokazuje kako se zračenja razlikuju tokom dana. Poslednja slika (I) je infra crvena slika ispitanika koja pokazuje zračenja toplote. Kyoto University; Tohoku Institute of Technology; PLoS ONE

Ali naše telo je i okruženo svetlošću, ili energijom.

Kao što je pomenuto, ranije istraživanje je potvrdilo da telo zrači svetlost koja je 1 000 puta slabija od one koju golo oko primećuje. (Međutim, neki ljudi su ustanju da videovu svetlost, ili “auru”, a neki mogu čak i da razlikuju boje)

Ono što je stvarno zanimljivo u vezi ovog istraživanja je to da su otkrili da su ova zračenja svetlosti povezana sa telesnim satom i ritmičnim tokovima metabolizma tokom dana. Ovo nagoveštava da se može otkriti medicinsko stanje korišćenjem kamera koje su jako osetljive na svetlost.

"Ako možete da vidite svetlucanje sa površine tela, možete videti stanje celog organizma”kažeistraživačHitoši Okamura, cirkadijanski biolog sa Kjoto Univerziteta u Japanu.

Postoje drugi uređaji koji već mogu da postignu sličan poduhvat, kao elektrodermalno prosejavanje g, koje meri električni otpor kože da bi se dobila informacija o toku KI.

Ako elektrodermalno prosejavanje nađe da su tačke određenog meridijana u neravnoteži postoje brojni nenapadni načini kao što je masaža, biljni lekovi i homeopatija, da se vrate u homeostazu (ravnotežu).

Naše Biofotonsko polje ima ključ za Zdravlje

Drugi su objasnili postojanje svetla i ebergija oko tela u izrazima “biofotonskog polja”.

Dr. Ditrih Klinghart raspravlja o ovom polju u The Five Levels of Healing (Pet Nivoa Lečenja), članku koji je zasnovan na načinu lečenja koji je razvijen pre nekih 12 000 godina. Ovaj energetski primer za zdravlje je uticao na Tibetansku medicinu, tradicionalnu Kinesku medicinu (TCM), i Ajurvedsku medicinu takođe.

Postojanje biofotonskog polja je naučno dokazao Dr. Fric-Albert Pop 1974. godine.

Naše fizičko zdravlje zavisi ne samo od toga šta ulazi u telo, nego je međupovezano i zavisno i od drugih, ne-fizičkih nivoa energije, kao što je energija koja okružuje telo, a zove se biofotonsko polje.
Uprošćeno rečeno, naše biofotonsko polje može da se gleda kao veoma prosvećen računar koji obrađuje, smešta i pretražuje informacije koje se zatim koriste za upravljanje biološkim procesima.

U biologiji je poznato da svaka ćelija u telu ima preko 100 000 biohemijskih reakcija u sekundi, koje sve moraju da budu pažljivo vremenski određene i poređane po redosledu. Mnogi naučnici (uglavnom Evropljani) su istraživali principe organizacije koji stoje iza ovog profinjenog plesa.

Dr. Pop je dokazao i da biofotoni vode poreklo iz naše DNK i da su po prirodi slični laseru. Razvio je biofotonsku teoriju da objasni njihovu biološku ulogu i načine na koje pomažu kontrolisanje biohemijskih procesa.

Kako Biofotonsko Polje upravlja fizičkim zdravljem

DNK unutar svake ćelije u telu titra na frekvenciji od nekoliko milijardi herca (što je na žalost isti opseg na kome rade savremeni sistemi za komunikaciju mobilnih telefona (modern cell phone communication systems).

Ova vibracija se stvara kroz klupčasto skupljanje i širenje DNK koje se dešava više milijardi puta u sekundi, i svaki put kad se skupi ona istisne jedan pojedinačni biofoton; svetlosnu česticu.

Taj foton sadrži sve informacije o svemu što se dešava u DNK u tom trenutku. Jedan jedini biofoton može da nosi više od četiri megabajta informacija, i da prenese ove informacije drugim biofotonima koje sretne u biofotonskom polju izvan tela.

Svi fotoni koje telo zrači opšte međusobno u ovom veoma izgrađenom polju koje okružuje telo.

Ovo svetlosno polje upravlja i aktivnošću metaboličkih enzima. Ovo se lepo uklapa sa nalazima iz gornjeg istraživanja koja pokazuju da polje svetlosti opada i teče sa metaboličkim ritmom.

Prenos informacija na biofotone je dvosmerni, što znači da DNK šalje informacije na foton, i sa istog tog fotona se informacije svih biofotona iz tela šalju nazad ćelijama, i cevastim molekulima koji vode svetlost u vezivnom tkivu.

Cevasti molekuli zatim primaju impuls svetlosti koji nosi informaciju i vode ga brzinom svetlosti kroz telo gde se informacija prevodi unutar svake ćelije u određeni aktivirajući ili deaktivirajući metabolički enzim.

Jeste li danas uneli u sebe zdravu svetlost?

Očaravajuća alternativna praksa koju je Dr. Klinghart počeo da koristi, zasnovana na ovome što je navedeno je da koristi opremu koja radi sa svetlošću da bi uticala na biofotonsko polje na način koji daje dobrobiti.

Na primer, prenošenje informacija hranljivih materija u obliku svetlosti u biofotonsko polje može da utiče na telo na isti način kao i jedenje stvarne hrane!

Istraživanje biofotona daje sasvim novi obrt priči o jakom uticaju otrova iz okoline.

Živa (Mercury) na primer, u krajnje malim koncentracijama uništava cevaste molekule. Setite se da su to molekuli koji vode svetlost u vezivnim tkivima, i prekidajući ova važna prenošenja svetlosti sa biofotonskog polja u ćelije na metaboličke enzime, živa delotvorno prekida inteligentnu silu koja organizuje telesnu biohemiju(y).

Sve više razloga za izbegavanje tih “metaka” nakrcanih thimerosalom/s!

Sirova Hrana = Živa Hrana = Zdrave Čestice Svetlosti

Istraživanje biofotona objašnjava i principe koji leže u osnovi toga zašto je tako važno jesti uglavnom sirovu hranu(d).

Kao što znate, bez Sunca je većini životnih oblika praktično nemoguće da postoje. Na primer, znamo da ćemo bez odgovarajućeg izlaganja Suncu biti u nedostatku vitamina D, što će imati veoma dalekosežne posledice na zdravlje. Vitamin D utiče na bar 2 000-3 000 gena (za koje znamo), i bez dovoljne količine vitamina D, telo postaje podložno zapanjujućem broju bolesti.

Ali, Sunčevu energiju možemo uneti kroz hranu kao i kroz kožu (mada ovo ne treba pomešati sa sposobnošću da izmenimo stanje vitamina D u telu).

Dr. Johana Budwig iz Nemačke tvrdi da je živa hrana bogata elektronima, i deluje kao moćni davalac elektrona i “polja Sunčeve rezonance” u telu da privuče, smesti i vodi Sunčevu energiju u telu.

Što su nam veće zalihe energije svetlosti, veća je moć celokupnog electromagnetnog polja, i shodno tome više energije je dotupno za lečenje i održavanje optimalnog zdravlja.

Svaki živi organizam zrači biofotone ili svetlosno zračenje niskog nivoa, i što je viši nivo svetlosti koju ćelija zrači veća je njena životnost i mogućnost da prenosi tu energiju do pojedinca koji je jede.

Prema tome, što više svetlosti hrana sadrži to je hranljivija. Prirodno gajeno sveže povrće, na primer, i voće koje je sazrelo na suncu su bogati energijom svetlosti.

Sposobnost da u sebe smesti biofotone je stoga mera kvaliteta hrane.

Čvrsto verujem da je samo pitanje vremena kad će ove istine postati opšte naučno i medicinsko znanje. Možete pomoći da se stvari ubrzaju tako što ćete ono što znate podeliti sa porodicom i prijateljima.

Eto toliko da nije sve energija i frekvencija...

Vise o ovoj i slicnim temama ovde:
http://cybermikan-sungazing-srbija.webs.com/naukaisungazing.htm

Korisnikov avatar
By cybermikan
168. dan (jutro) 16. septembar 2009. god.
28 minuta i 20 sekundi. Nakon duzeg oblacnog vremena, i par dana problema sa levim okom a radi ujeda pauka tokom noci kojeg sam kasnije ubio kada sam ga osetio, uradio sam konacno dobar sungazing sa terase koja gleda na istocnu stranu. Ovo energetsko punjenje mi je jako puno znacilo i konacno dopunilo energiju u meni koja je pocela polako da opada, jer ipak nisam jos zavrsio prvi deo ove prakse od 270 dana, dok je Hira odradio par puta praksu do kraja kako na i radi testiranju tako dok je i proucavao. Dakle, danas na jelovniku je bilo bas promene Sunce, solarna voda, malo caja i malo razredjene supe koju sam uzeo od cimera. Nakon odradjenog sungazinga danas sam video plavi krug i oko njega kako se okrece ljubicasta aura.

169. dan (jutro) 20. septembar 2009. god.
28 minuta i 30 sekundi. Uradjen odlican sungazing sa terase malo kasnije jer se sunce nije videlo od krovova prokletih zgrada koje su se nalazile na okovidu izmedju naseg predivnog i preukusnog sunca i mene. I danas sam video nakon uradjenog sungazinga mali svetlo plavi krug koji je imao ljubicastu auru oko sebe koja se okretala. Danas mi je pravi izazov posto sam ostao gotovo bez ikakvih novcanih sredstava trenutno da mogu kupiti sebi bar mleko ili jogurt nakon onoliko propustenoh dana i strasno malo energije u meni. Znaci danas je pravi test mojih novih sposobnosti i tvrdnji. Da li cu moci bez malo jogurta ili mleka na dan posle onolike pauze? Videcemo kako i sta dalje…. Znaci danas samo Sunce i voda, za caj koji mi je nestao takodje se nema.

170. dan (vece) 21. septembar 2009. god.
28 minuta i 40 sekundi. Uradjen ekstra dobar sungazing sa terase i zapadne strane, jer gazdi smeta da otvaram prozor u cimerovoj sobi koja je inace prazna i bez cimera (ironicno govoreci jer gazda mi je nevidjeno negativno zakeralo o kojem do sad nisam pisao te mu niko nije ostao duze od mesec dana, a posto sam mu ja bio “dobar” i razumeo ga u svemu pa u tome da se ne tusiram par dana jer da mu ne trosim vodu itd…). Znaci, sve u svemu veliko mucenje koje sam do sad prolazio kod njega. Koliko je puta samo dosao gore na sprat i poceo da galami bez ikakvog razloga kraduci mi energiju, koliko puta je vikao da sam ga probudio kada sam sklanjao flase solarne vode sa terase, da sam mozda pozurio negde brze pa mu jace lupio dole gde je on… Dakle, nakon odradjenog sungazinga pod svim ovim okolnostima, video sam svetlosne strafte koje su mi bile pred ocima i koje su se stapale u razne figure od svetlosti. Nesto predivno i prekrasno. Odmah nakon sungazinga, gazda iziritiran jer ne moze vec 2 meseca da izda sobu do mene me je pitao da mu dam za stanarinu (kao da je cekao da se napunim energijom da bi mi je isisao iz mene vicuci i urlajuci na mene kasnije preteci ako mu do sutra ne donesem novac za sobu koju iznajmljujem kod njega, a koju treba da platim 23. 09. da ce mi zapleniti stvari dok mu ne donesem novac za sledeci mesec unapred). Sta ce se desiti i zasto je to tako ne znam, ali znam da cu se izvuci iz ovog problema kao i uvek sto sam do sad! Dakle, test sam polozio i danas sam radi trenutnog nedostatka novca samo na Suncu i malo vode, caja nemam jer mi je nestao jos jucer. Najvaznije mi je da me nista ne moze slomiti i da hrabro idem dalje!!!

171. dan (jutro) 23. septembar 2009. god.
28 minuta i 50 sekundi. Uradjen skstra sungazing sa terase. Nakon sungazina video sam plavu pecurku koja je bila svetlo plave boje i onda se transformisala u manji svetlo plavi krug kojeg je okruzivala ljubicasta aura koja se okretala cineci mi neverovatan ugodan osecaj. Znaci danas je dan D… videcemo kako i zasto se ovo desava, sta je svrha toga i kako ce sve ispasti. Znam samo da je vrlo moguce da necu imati interneta do daljnjeg i necu moci odgovarati na vasa pitanja i kontakte koje svakodnevno imam i po stotinu i vise kako preko foruma, svog sajta, direktno preko e-meilova ili mesindzera… dakle, sve se odigrava sa svrhom samo zelim da vidim zasto je to tako. Jak sam i cvrst i znam da cu i ovu bitku pobediti, isteran od strane frustriranog gazde koji ne moze da saceka bar jos 10 dana da mu se plati stan ostao sam na ulici sa stvarima kompletno, ali izvucicu se jer znam da ona Visa svest ima nesto novo i mnogo bolje da uradi samnom.
Dok sam offline ako dodje do toga da mi zapleni ili izbaci stvari, vi radite siguran sungazing, uzovajte u njemu i jacajte svoje telo za stvari koje nam dolaze u bliskoj buducnosti. Budite spremni i pripremljeni! Ko prihvati sungazing taj je sebe postedeo i spasao od nadolazecih dogadjaja, ko ne prihvati sam je sebe osudio i vi nemojte da se osecate krivim radi toga. Ko sta seje to ce i znjeti.
Ne trazim ni od koga nista da se ovo sto sam zapisao ne razume pogresno, ali morao sam napisati pravi razlog ako budem offline dok se ne snadjem sa internetom i ponovo da mogu odgovoriti na sva vasa pitanja!!!
Sve ce biti uskoro OK!

Korisnikov avatar
By cybermikan
172. dan (jutro) 24. septembar 2009. god.
29 minuta! Ustao sam u 5:45 izasao napolje u boxericama i primetio da je hladno ali nisam osecao hladnocu, dakle u opste nisam osetio niti mi je smetala hladnoca, mada sam iz usta ispustao onaj uobicajeni “para- vazduh” kada izdisemo posebno zimi… Predivan i najlepsi sungazing ikada uradjen radi mesta ali i atmosfere. Danas sam bio ispod petrovaradinskog mosta “Duga” u Novom Sadu u drustvu jednog bracnog para i mog prijatelja i sun brata Ivana sa kojim sam se susreo pre izvesnog vremena od kad smo i stupili u kontakt. Dakle, bos u beloj nasoj sungazing majici, belim sotrcem i otvorenog srca. Kada sam dosao bracni par je bio pri kraju a oni su na oko 12 minuta, nisam ih hteo prekidati samo sam im se javio lagano, skinuo carape i patike i pristupio bos svom sungazingu na pesku… nakon par minuta pojavio se i Ivan sa biciklom koji je na 4 minuta i 20 sekundi danas, i on je skinuo svoje patike i bos pristupio svom sungazingu. Bracni par je prvi otisao kada je zavrsio svoje jutarnje punjenje baterija dok smo Ivan i ja dalje radili sungazing, tako da sutra moram doci ranije na isto mesto kako bih stigao popricati malo sa tim ljudima. Nakon zavrsenog sungazinga Ivan i ja smo pricali potpuno slobodno dok ja nisam skidao pogled sa sunca, i dalje radeci svoje vreme od 29 minuta, ali mogao sam bez problema da se skoncentrisem na sungazing, opustenu pricu sa njime, alarm na satu koji mi je bio u dzepu, ruksak koji je bio do mene da ga neko ne popali, usputne prolaznike i saobracaj gore iznad mosta. Znaci potpuna koncentracija! Nakon zavrsenog sungazinga video sam malo slabiji plavi krug sa ljubicastom aurom. Kada sam dosao u sobu gde su mi jos uvek stvari po dogovoru sa gazdom do petka (sutradan) video sam kako je spakovao stvari od novog cimera u kese i cuo kako je galamio da je on velika propalica koja laze da negde radi i izbacio ga napolje… Dakle, meni je jucer iskljucio internet i uskratio televizor kako mu ne bih trosio struju a kompjuter sam upalio samo na pola sata kako bih zapisao ovaj dnevnik koji cu kasnije nadam se od druga da postavim bar na svoj Balkanski sajt dok ce forumi morati malo sacekati. Inace osecam se lepo, smireno i stalozeno kao da nemam nikakvih problema a imam dosta egzistencionalnih trenutno… umesto da sizim, da sam negativan, uznemiren, paranoican… ja sam potpuno miran i smiren ali sa potpunom svescu da moram kako tako sto pre uraditi neki posao iz moje struke i naci novac do sutra za sobu.

173. dan (vece) 26. septembar 2009. god.
29 minuta i 10 sekundi. Nikada se gore nisam osecao, nikad nisam imao gori sungazing. Sve mi se skupilo u meni i hocu da eksplodiram od nezadovoljstva, besa i frustacije… ali kako god to zvucalo paradoksno i dalje ipak imam mir ili je to mozda samo spokoj a nemir me drma po ceo dan i u samom procesu sungazinga. Ceo dan sam buntovan i gundjam, ceo dan prigovaram stvoritelju svega sto je dobro (samo u mom zivotu toga nema)… Svadjam se sa njim ceo dan i pucam od nezadovoljstva. Zasto je bas mene odabrao da sirim na Balkanu i poticem ljude da masovnije rade ovu praksu? Zasto bas ja? Oni nisu vredni spasavanja od buducih dogadjaja, oni ne cene sto im se daje besplatno, daje im se besplatno da imaju odlicno zdravlje (pa sta vise jos mogu pozeleti samo?), daje im se (samo sto oni jos to ne veruju) da zive nekoliko stotina godina ej, bre ti koji si uzvisena svest i koji drzis sve sto se vidi i ne vidi… jel me ti cujes sta ti ja govorim u opste ili te bas briga i hoces da ucestvujem samo u tvom nekom “suludom” planu i doprinesem tome da se ljudi obaveste i zapocnu da rade ovu predivnu praksu kako bi izbegli sve nadolazece nedace i katastrofe? Cujes li ti mene u opste? Kako bi tebi bilo kada bi ti neko samo na jedan dan uzeo prestol… kako bi se osecao? A, ti meni ne das ni osnovno pravo na zivot, ne dozvoljavas mi da imam ono sto ima 99,9% ljudi a, to je samo svoje mesto stanovanja da ne dolazim ponovo u tesku situaciju da me gazda tera napolje jer mi trenutno posao ne ide i nemam posla vise od 2 meseca. Da nisi malo preterao, sto me toliko mucis? Jel uzivas u tome da me mucis toliko? Necu da im govorim vise nista oko sungazinga, necu da odvajam svoje vreme na nauku da je sirim dalje pre cu da gledam svoje serije kada vec nemam posla niti novca da placam stan i da uzivam, bas me briga vise za druge… ko je cuo, cuo je i ne zelim vise da se trosim na to. Ne zelim ni da prevodim tekstove niti da organizujem ljude na prevodjenje… necu nista vise da radim sto ti hoces kako bi ljudi bili zasticeni i spaseni po nekom tvom planu, i necu vise da brinem za druge, zatvaram sajt i skidam sve snimke sa youtuba i brisem svaki svoj post sto sam postavio na bilo koji forum i bilo gde, nema posla, nema donacija (sem sto mi je bilo uplaceno 1100 din. Oko 15€ i 300 dinara oko 3,5€ kredit za mobilni), nema priloga, nemam nikakve pomoci sad kada mi je najpotrebnija ni od “mojih ljudi” ni od tebe. Do cega si ti mene doterao, do toga da nemam za sta sobu da platim jer nemam trenutno posla pa me gazda tera napolje na ulicu, da odlazim kod druga i komsije u blizini da procitam postu e-mail i posetim sajt ponekad, ne dozvoljavas mi da to radim kao i drugi ljudi iz svog stana i svoje sobe sa svog kompjutera. Preterao si u svemu tome i hocu da ti kazem to, ali i ne samo to sad cu uraditi nesto sto nisam mesecima, a to je otici u burekdzinicu i pozderati najmasniji pica burek, samo izinat tebi. Posle celodnevnog ovakvog gundjanja i sungazinga nisam video nista posebno sem crvenih traka kako mi sibaju pred ocima onako dosadne i naporne. Danas na jelovniku Pica burek- voda i sunce.

:durenje:
Korisnikov avatar
By Madonna
jao izvini

ali

AAAHAHAHHAHAAHHHAAAHAHAHAAHAAHA
By RACABG
ju ju opasno ovo gledanje u sunce .... puko covek ko zvecka , opasne su te sekte, iscede te ki pomorandzu a onda te bacedu na ulicu da uvenes ki ubrano cvece za herbarijum.
Korisnikov avatar
By cybermikan
A, koja sekta? Molim te obavesti me o necemu sto nisam do sad...

Ja sam samo iskren i postavljam svoj dnevnik i sve ono sto ja dozivljavam i prezivljavan, a mozda je to i nekome na osudu i vecnu propast radi kritika toga sto je napisano?

A, mozda...

:serlok:
Korisnikov avatar
By Madonna
sajber mikane, mani se corava posla. ( :giggle: )
By RACABG
bolje idi i radi nesto kako bi zaradio da platis sobu , a ne da sedis pises dnevnik i kukas nam ovde da ces spavati na ulici, jalov ti posao to gledanje u sunce nema od toga ni soba da se plati a kamoli stan.
Korisnikov avatar
By cybermikan
Nisam ni mislio da ste na visem nivou svesti od ovog prizemnog da shvatite moje prigovore koje sam izneo u svom dnevniku i direktno samom onom kojeg zovete Bog jer mi ej zaustavio svaki izvor prihoda!

:nazalost:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by RACABG
bolje idi i radi nesto kako bi zaradio da platis sobu , a ne da sedis pises dnevnik i kukas nam ovde da ces spavati na ulici, jalov ti posao to gledanje u sunce nema od toga ni soba da se plati a kamoli stan.
Ne kukam ja nikome ni za sta, samo pisem svoj dnevnik kao i do sad... do sad je to sve bilo pozitivno i sve optimisticno, ali eto sad je malo depresivno jer se u takvom stanju nalazim TRENUTNO
By RACABG
a ha sad ce sunce da ti baci jedno 100 evra da platis sobu, pa ce proci trenutak !
Korisnikov avatar
By Madonna
hold it, hold it! :vulkanac:

kakav je to pica burek? :puzzle:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by RACABG
a ha sad ce sunce da ti baci jedno 100 evra da platis sobu, pa ce proci trenutak !
Nije opet u tome stvar ali si jako blizu... sad bi trebalo onaj koji se zove inace Boga da mi da da imam posla u mojoj bransi a to je popravke kompjutera i masaze... tako da je to zaljenje bilo njemu i samo njemu upuceno... a mozda i nekome na spasenje od predstojecih dogadjaja ili osudu.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!