Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By idomeneo
Još malo pa ćemo morati tražiti dozvolu da postavimo svoje radove na ovom, bezmalo privatnom feudalnom domenu, a svako drugačije mišljenje biće sankcionisano ili bar izvrgnuto ruglu. :(

Ipak, ovo što sledi bi trebalo da bude mali doprinos u vidu nacrta jednog kostima za baroknu opera seria; reč je o roli nekog heroja, u tumačenju kastrata (što je bila uobičajena praksa u 18. veku).

Slika
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by idomeneo
Još malo pa ćemo morati tražiti dozvolu da postavimo svoje radove na ovom, bezmalo privatnom feudalnom domenu, a svako drugačije mišljenje biće sankcionisano ili bar izvrgnuto ruglu. :(

Ipak, ovo što sledi bi trebalo da bude mali doprinos u vidu nacrta jednog kostima za baroknu opera seria; reč je o roli nekog heroja, u tumačenju kastrata (što je bila uobičajena praksa u 18. veku).

Slika
da li si isao ili ides u dizajnersku?
Korisnikov avatar
By ganjarolla
:palacinke:

ja stavljam svoje radove i to je to, a, ako je mišljenje reći ne valja i stavit neka druga imena koja valjaju kobiva po tom principu valja ne valja a ja da toleriram da
valja to drugo a moje ne iako ne vidim je malo na rubu dragocjenog očaja ko ima snage za to, ko nema reći će odjebi,

ne znam koliko bi volio da stoji isti post upućen tebi, linja ti ne valja, boje su ti bezvezne, proporcije su ako ništa ogavne, treba pogledati imena tog i tog i tog .. a ne ovo.,

nikad nisam volio ovo je dobro a ovo nije niti te gmizavce koji pametuju nakoj jedne knjige o umetnosti
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by ganjarolla
nikad nisam volio ovo je dobro a ovo nije
mislim da ovim je sve receno, koja povrsnost

btw ovo ne prica osoba koja je procitala kako kazes jednu knjigu iz umetnosti vec koja je zavrsila akademiju
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by pazzaz
Originally posted by ganjarolla
nikad nisam volio ovo je dobro a ovo nije
mislim da ovim je sve receno, koja povrsnost

btw ovo ne prica osoba koja je procitala kako kazes jednu knjigu iz umetnosti vec koja je zavrsila akademiju
Kako sam ja razumeo, ganjarolla je hteo da kaze da ne voli kada kritika nekog rada spadne na ocenu dobro-lose...
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Bravo antibiotic, drago mi je što je na svijetu ostalo još razumjevanja :dominion:

a ti šta god si molim ne fali se akademijom, kod mene je 2 ak. kipara, ja imam nastavničku i 3 brat radi od instalacija do ne znam čeg .. please :diplomac:
stavi neki svoj rad pa da primjenimo tvoju tehniku komentiranja koju si naučio na akademiji, ovo ne valja a ovo je iz amerike i valja
:nono:
:jezik: :tenis:
ako si zgodan i želiš me jebat može
Slika

Slika
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Da lakše objasnim, kad su se pojavile Britney i Aguilera svi su tražili da se opredjeliš kao koja je bolja. Ja sam uvijek bio u društvu onih koima su obje extra. :friends: :zvizdi:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
reci da je bezze i save
samo mi moju liniju ne diraj

:vatroslava:

ove sam radio prije dosta godina

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By ganjarolla
inače imam hiljade tih crteža i sa druženja
kao neki type that shit crtež
Slika
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Ovaj mi je iz srednje škole, muke sam mučio sa ovim mračnijim slikama od hipi gamadi i inih permanentni mir na sedativima ljudi i njihovig imbecilnih komentara why so frightening
Slika

:deni: :cvetduga:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 50
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!