Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Black LadyTi draga treba da samnom imas dejt, tj. onu kafu na kojoj nikada ne pijemo kafu.......
Predomislila sam se..... hocu na dejt
Ne odgovara ti?
Originally posted by WinterMi to radimo i u tri, cetiri, pet.... do desetak osoba.... mislim, ispijamo kafe...Originally posted by Wilhelmina...ne upadaj mi u kombinacijuOriginally posted by Black LadyTi draga treba da samnom imas dejt, tj. onu kafu na kojoj nikada ne pijemo kafu.......
Ne odgovara ti?
Originally posted by Wilhelminaali kafa, uvek bude alkoholOriginally posted by WinterMi to radimo i u tri, cetiri, pet.... do desetak osoba.... mislim, ispijamo kafe...Originally posted by Wilhelmina...ne upadaj mi u kombinacijuOriginally posted by Black LadyTi draga treba da samnom imas dejt, tj. onu kafu na kojoj nikada ne pijemo kafu.......
Ne odgovara ti?
Originally posted by Winterja sam Lady... kada sam trazila sex, ti si htela dejt, a vec si presla na moje u ostalom.. nisi napisala svoje razmere !Originally posted by Black Ladyah pa nije potrebno....znam kako izgledaš .....a imaćemo i tema za razgovor ......Originally posted by WinterOnda dogovoreno, za ostale info, onratite mi se putem maila, ili msna
Pobogu...naravno da mi odgovara ...
Originally posted by WinterMa mozes da pijes ili da jedes sta hoces.
ali ja ne pijem ni kafu, ni alkohol....tako da ondak ništa od dejta
Originally posted by hlaefdigeDa nije tebe, ne bih imala jos jednu stariju sestru
hint za one koji misle da idu na dejt sa winter: nista je ne slusajte sta prica
btw, kad krenes u ns da se dejtas, svrni preko mog sela!
Originally posted by Black Ladypa da, dejt...ne alkoholisanje .......Originally posted by hlaefdigeDa nije tebe, ne bih imala jos jednu stariju sestru
@Winter, ma ja ne pijem, to se tako kaze.. btw ti si trazila dejt...
Originally posted by WinterPa da, dejt... vecera and all things... a sa Hlevdijom i ostalima mozemo da partyamoOriginally posted by Black Ladypa da, dejt...ne alkoholisanje .......Originally posted by hlaefdigeDa nije tebe, ne bih imala jos jednu stariju sestru
@Winter, ma ja ne pijem, to se tako kaze.. btw ti si trazila dejt...
Originally posted by Winter
Nema ni u Bg nikoga za dejt....jbga čak nijedan očajni peder nije rekao da bi na dejt...onak,samo kao frendli kafa.....bzvze.....
Originally posted by KiWimožda nisam očajan, i nisam iz Bgd ... ali sam za dejt
Ja bih sa tobom rado na dejt
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!