Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Comboovaj boldovani deo me je mnogo iznervirao jer ima onih koji to rade i kad se ugase svetla
Ja uvek sažaljivo gledao ljude koji u bioskop udju sami, sednu sami, nemaju s kim da pričaju...drndaju mobilne telefone dok se ne ugase svetla...
Kad ono došli ljudi jer tako vole.
Originally posted by lornaSvidja mi se. Bas dobar decko. ::)
Ne sećam se da sam išla sama u bioskop.
Ali, sećam se jedne projekcije u KC Novi Sad na kojoj smo bili samo ja i drugar (jedini čovek sa kojim gledam film bez smetnji). Bilo je neko zimsko vreme, ja čitav dan zaglavljena u čitaonici Filozofskog fakulteta, sneg pada i pada mi koncentracija, nikako da prevalim preko stote stranice Grčkih tragedija, i već sam odustala... Kad cvrči mob, poruka od druga: Hej, slušam na radiju ima neki film Shortbus, zvuči zanimljivo, da te čekam u porti u 22h? Nisam ni stigla da odgovorim a već stiže sledeća poruka (zbog toga ga obožavam što misli kad i ja): Znam, znam poneću, zapalićemo pre filma.
Napolju minus pingvin. Ulazimo u KC, nema nikoga, dva minuta pre projekcije dolazi lik i pita: Otkud ti? Opet nešto da otključam? Ma ne, došli na film, kažem. E pa vi ste jedini. Drug dodaje: za sada. Ma hajde upadajte, i ovako grejemo!
Seli smo na sredinu sale, jedno do drugog.
Sećam se da smo se već na uvodnoj špici provozali. (Valjda smo zato posle filma, na minus hiljadu šetali do Naselja).
Originally posted by kenozoikOčigledno je da je film ipak bio dosadnjikav.
Je l ti za to sluzi bioskop? Je l se tako kulturno uzdize?
Originally posted by Dr. MZato sto si namcor!
Ja volim da idem sam u bioskop...
Originally posted by but_thats_not_ArtisticA ne, ne, ne.
@Dzelajza Rouz - dobro je da nisam jedini koga izludjuju kokice u bioskopu i naravno prelazenje preko istih, koje su prosute svuda izmedju redova, pri zavrsetku filma. A da, jos bolji osecaj je kada ti neko pljuje semenke od suncokreta za vrat....
Originally posted by Dzelajza RouzZbog magichnog zvuka koji grickanje proizvodi i remeti tisinu?
ne vidim zašto bi mi smetalo to što neko gricka kokice.
Originally posted by SunceOvo je tako romanticno
Dodjes u bioskop sam, a sednes pored isto tako samog bioskopljanina , i onda se pod igrom senki, svetlosti i zvukova nesto desi, i ti izadjes sa nekim.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!