Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
U zivotu sam samo 4-5 puta u bioskop otishao sa drushtvom i nije mi se dopalo.
Pravi filmofili tamo idu sami. :sudija:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Jedina vrsta izlaska kada mi je apsolutno svejedno da li cu biti sam ili u drustvu. U poslednje vreme cak cesce sam, zato sto me smara da se koordiniram sa ljudima i sa njihovim slobodnim terminima (pogotovo ako mi se film BAS gleda).
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By lorna
Ne sećam se da sam išla sama u bioskop.
Ali, sećam se jedne projekcije u KC Novi Sad na kojoj smo bili samo ja i drugar (jedini čovek sa kojim gledam film bez smetnji). Bilo je neko zimsko vreme, ja čitav dan zaglavljena u čitaonici Filozofskog fakulteta, sneg pada i pada mi koncentracija, nikako da prevalim preko stote stranice Grčkih tragedija, i već sam odustala... Kad cvrči mob, poruka od druga: Hej, slušam na radiju ima neki film Shortbus, zvuči zanimljivo, da te čekam u porti u 22h? Nisam ni stigla da odgovorim a već stiže sledeća poruka (zbog toga ga obožavam što misli kad i ja): Znam, znam poneću, zapalićemo pre filma.
Napolju minus pingvin. Ulazimo u KC, nema nikoga, dva minuta pre projekcije dolazi lik i pita: Otkud ti? Opet nešto da otključam? Ma ne, došli na film, kažem. E pa vi ste jedini. Drug dodaje: za sada. Ma hajde upadajte, i ovako grejemo!
Seli smo na sredinu sale, jedno do drugog.
Sećam se da smo se već na uvodnoj špici provozali. (Valjda smo zato posle filma, na minus hiljadu šetali do Naselja).
Korisnikov avatar
By Combo
Ja uvek sažaljivo gledao ljude koji u bioskop udju sami, sednu sami, nemaju s kim da pričaju...drndaju mobilne telefone dok se ne ugase svetla...

Kad ono došli ljudi jer tako vole.
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by Combo
Ja uvek sažaljivo gledao ljude koji u bioskop udju sami, sednu sami, nemaju s kim da pričaju...drndaju mobilne telefone dok se ne ugase svetla...

Kad ono došli ljudi jer tako vole.
ovaj boldovani deo me je mnogo iznervirao jer ima onih koji to rade i kad se ugase svetla :mad:
ont : cesce idem sama u bioskop nego sa nekim.
Korisnikov avatar
By Sunce
U poslednje vreme mi je lepse da idem sam. Pre filma mi treba mir, za vreme filma mi treba mir, posle filma mi je mir obavezno potreban. Ili sam ili sa nekim ko malo prica. :lol:

Te sa mobilnim telefonima bih izbacivao napolje. Oni i dok drkaju, malo malo, pa uhvate mobilni. Mobilni ima cudesnu moc, produzetak penisa, orgazma ili nesto tece. :roll:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by lorna
Ne sećam se da sam išla sama u bioskop.
Ali, sećam se jedne projekcije u KC Novi Sad na kojoj smo bili samo ja i drugar (jedini čovek sa kojim gledam film bez smetnji). Bilo je neko zimsko vreme, ja čitav dan zaglavljena u čitaonici Filozofskog fakulteta, sneg pada i pada mi koncentracija, nikako da prevalim preko stote stranice Grčkih tragedija, i već sam odustala... Kad cvrči mob, poruka od druga: Hej, slušam na radiju ima neki film Shortbus, zvuči zanimljivo, da te čekam u porti u 22h? Nisam ni stigla da odgovorim a već stiže sledeća poruka (zbog toga ga obožavam što misli kad i ja): Znam, znam poneću, zapalićemo pre filma.
Napolju minus pingvin. Ulazimo u KC, nema nikoga, dva minuta pre projekcije dolazi lik i pita: Otkud ti? Opet nešto da otključam? Ma ne, došli na film, kažem. E pa vi ste jedini. Drug dodaje: za sada. Ma hajde upadajte, i ovako grejemo!
Seli smo na sredinu sale, jedno do drugog.
Sećam se da smo se već na uvodnoj špici provozali. (Valjda smo zato posle filma, na minus hiljadu šetali do Naselja).
Svidja mi se. Bas dobar decko. ::)
Korisnikov avatar
By NewYorker
Ne idem cesto u bioskop... Kad odem sa drustvom - da, film je nekako u drugom planu, kad odem sa deckom
- i zaboravim da je on tu :neznam: valjda se obojica uzivimo u radnju... Lep mi je taj osecaj kad se obojica posvetimo necemu, tu smo zajedno, a ne obracamo paznju jedan na drugog :D
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Jedared smo žena i ja bile same u "Kosmaju".

Ne znam kakav je bio film.
Ne sećam se ni šta smo gledale.

Ah, slatke li blasfemije...
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by Dzelajza Rouz
Jedared smo žena i ja bile same u "Kosmaju".

Ne znam kakav je bio film.
Ne sećam se ni šta smo gledale.

Ah, slatke li blasfemije...
Je l ti za to sluzi bioskop? Je l se tako kulturno uzdize? :sixto:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by kenozoik
Je l se tako kulturno uzdize? :sixto:
Ode se u operu.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by kenozoik
Je l ti za to sluzi bioskop? Je l se tako kulturno uzdize? :sixto:
Očigledno je da je film ipak bio dosadnjikav.
Korisnikov avatar
By Li
JA SADA IDEM SAMA NA FILMSKE SUSRETE.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Jao, jednom sam bila POTPUNO sama u sali, napolju pljustala kisa, popodnevna projekcija, Carli i fabrika cokolade, milina... jos sam na izlazu dobila cokoladu. :love:

A desi mi se da odem sama u bioskop, cim krene uzas 'ne mogu ove nedelje, ajde sledece, bolje one tamo', dok se smislis skinu film s repertoara.
Stvarno jeste potpuno drugaciji trip, ja uzivam i u jednom i u drugom...
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by E.c.h.o...
Jao, jednom sam bila POTPUNO sama u sali, napolju pljustala kisa, popodnevna projekcija, Carli i fabrika cokolade, milina... jos sam na izlazu dobila cokoladu. :love:
:love: :love:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Jeste, skroz :love:

Kapiram i da sam planirala ne bi ispao tako dobar trip. :)
Korisnikov avatar
By Madonna
tako sam i ja, skroz neplanirano zavrsio u bioskopu sam po prvi put i od tad najcesce sam odlazim

moj prvi put u praznom bioskopu :lol: :lol: this is sick:lol:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ja volim da idem sam u bioskop... :love:

Tako sam najmirniji i mogu potpuno da se posvetim filmu...

Kad idem sa drustvom, uvek neko ima nesto da pita, ili ima potrebu da komentarise desavanje na platnu, a ja se od toga jezim. :tuc:

Kad idem sa deckom, to se uvek pretvori u neku vatacinu, sto samo po sebi nije lose ali mi odvuce paznju sa filma... :D

Na kraju, ako zelim da pogledam film na miru, ne preostaje mi nista drugo nego da idem sam... I to obicno biram neke rane popodnevne projekcije, jer tad po pravilu jedva da bude nekoliko ljudi u sali, sto su za mene idealni uslovi... :trep:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja sam rešila da u Kinoteku više ne idem ni sa kim.

Poslednji put kad nisam išla sama, bio je Beograđanin18 sa mnom.
Gledali smo "Altered States" Kena Rasela i na pojedine scene ne da smo se smejali,
nego smo cičali i groktali od smeha, a sa nama i cela sala.

To nije smelo da se desi.
Korisnikov avatar
By but_thats_not_Artistic
Bio sam u bioskopu alone once or twice or more.... :)
Mislim da cu cak i da odem da gledam novi Tarantinov film sam!

A kad idem sa nekim ne volim da pricam za vreme filma,jos manje da ga komentarisem, pa makar to bio i neko sa kim se nisam video godinu dana...

@Dzelajza Rouz - dobro je da nisam jedini koga izludjuju kokice u bioskopu i naravno prelazenje preko istih, koje su prosute svuda izmedju redova, pri zavrsetku filma. A da, jos bolji osecaj je kada ti neko pljuje semenke od suncokreta za vrat.... :)
Korisnikov avatar
By HomerSimpson
Originally posted by Dr. M
Ja volim da idem sam u bioskop... :love:
Zato sto si namcor! :neto:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by but_thats_not_Artistic
@Dzelajza Rouz - dobro je da nisam jedini koga izludjuju kokice u bioskopu i naravno prelazenje preko istih, koje su prosute svuda izmedju redova, pri zavrsetku filma. A da, jos bolji osecaj je kada ti neko pljuje semenke od suncokreta za vrat.... :)
A ne, ne, ne.
Ja sam rekla da mi NE smetaju kokice.
Mislim, smeta mi prosipanje istih po sedištima i sali i ostavljanje smeća.
Ali ne vidim zašto bi mi smetalo to što neko gricka kokice.
Semenke su već fuj.
Korisnikov avatar
By but_thats_not_Artistic
Originally posted by Dzelajza Rouz
ne vidim zašto bi mi smetalo to što neko gricka kokice.
Zbog magichnog zvuka koji grickanje proizvodi i remeti tisinu? :)
Korisnikov avatar
By Combo
Utoliko je jača koncentracija u drugoj polovini filma kad se kokice pojedu.
Ima to svoje...
Korisnikov avatar
By Sunce
I meni smetaju kokice. Svinje neka ostanu kod kuce, pa neka tamo jedu.

:evil:
Korisnikov avatar
By el jaguar
kako i radim u kino,pogledam skoro svaki film..i mnogo mi je draze da gledam sama!i da ima manje ljudi u istom jer se narod slabo zna ponasat !
Korisnikov avatar
By Sunce
Dodjes u bioskop sam, a sednes pored isto tako samog bioskopljanina :drama: , i onda se pod igrom senki, svetlosti i zvukova nesto desi, :hamlet: i ti izadjes sa nekim. :love:
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by Sunce
Dodjes u bioskop sam, a sednes pored isto tako samog bioskopljanina :drama: , i onda se pod igrom senki, svetlosti i zvukova nesto desi, :hamlet: i ti izadjes sa nekim. :love:
Ovo je tako romanticno :love:

(da ubrzam spontanost : nedelja, Ster City Cinema, film Veridba u 22:30h, bicu tamo. A Dzelajza, sta kazes? :zvizdi: )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!