Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by mirth
Uhm, a postoje li uopste bear tipovi koji se loze na fem tipove?
Ovo i mene zanima, a svi ispreskakaše pitanje.

:ćosavauprolazu:
Korisnikov avatar
By CareBear
Pa naravno da postoje. Svaki lonac nadje poklopac (in a good way). Uostalom, zasto neko ko je medvedje gradje ne moze da bude fem?
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Pending-For-A-Bending
Feminiziranost je stvar izbora, kao i odeca tako da ne znam zasto bi bila diskriminacija zato sto neko postavlja takav uslov?!
:wtf: (za ovo podebljano)
V I V I S E C T
Feminiziranost jeste stvar izbora, ljudi kopiraju nesvesno ponašanje drugih oko sebe. Budi dovoljno dugo s ljudima koji mnogo pljuju, i ti ćeš pljuvati posle svake rečenice. Isto je i s feminiziranošću, ubacite Šešelja u sobu sa tri tetke. Posle nedelju dana i on će kolutati očima, praviti facijalne izraze jednake shlogiranim osobama, i moći će da očara sudije zmijskim pokretima ruku. Sve sa nekom tesnom majicom s upečatljivom porukom, tipa CockY Lover.
Ako je feminiziranost stvar izbora i ako ljudi kopiraju ponasanje ljudi oko sebe otkud ti na gay forumu? Otkud bilo ko od nas ovde? Tesko da si u svojoj sredini kao mali mogao da vidis, nazovimo ga tako, "gay ponasanje", ne? Ili si mozda odrastao u gay komuni? Da li se ti svojim tvrdnjama, svesno ili nesvesno, negde pridruzujes paranoidnim str8 ljudima koji tvrde da je "homoseksualnost zarazna" i "ne daj boze da to nasa deca vide"? Kako objasnjavas pojavu str8 momaka koji su fem? Da li su oni odabrali da budu fem (ne vidim apsolutno nikakvu prednost koju bi takvo ponasanje dalo u str8 svetu) ili se mozda intenzivno druze sa gay momcima (ako uzmemo da je fem ponasanje karakteristicnije za gay populaciju)?
Strix
Mozda, ali tesko da sudim o osobi na osnovu toga da li je isfeminizirana ili ne.
:up: .

Kada bi homofobi videli sta sami sebi radimo komotno bi mogli da se povuku u penziju.

:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Dirrty
A kad ce tako nesto u Bg-u? :eya:

Ja sam dlakav i spreman, ali mi daleko...

Bezveze mi je bilo kakva zabrana prisustva.
Ok ako je men only, tematsko veche je u pitanju... ali svako ostalo odbacivanje je nepotrebno.

Inace, feminiziranost nije stvar izbora, ali jeste dosta uzrokovana okolinom u kojoj smo.
Mada, bio sam 15 puta vise fem dok sam se pretezno druzio sa str8 dechacima, u ranom pubertetu... nego od kad se apsolutno druzim samo i iskljucivo sa ribama... sem u krevetu :opacupa:
Korisnikov avatar
By Frey
Зна ли неко: колике длаке треба да имам да би ме обезбеђење пустило да уђем?
Није да ми фали длака, само сам се тримирао пре пар недеља, па још нису у пуној снази...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by CareBear
Pa naravno da postoje. Svaki lonac nadje poklopac (in a good way). Uostalom, zasto neko ko je medvedje gradje ne moze da bude fem?
Originally posted by Strix
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Na bear partyu u inistranstvu fem tipovi iliti tetke se ni ne pojave jer znaju da to mesto nije za njih. Ovde je to verovatno potrebno naglasiti
Pa last time I checked ovo je Srbija, i to je cista diskriminacija.

I mede mogu biti fem. Zar to ne znaci da je i takvima zabranjen ulaz?
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Nocturnal
Pending-For-A-Bending
Feminiziranost je stvar izbora, kao i odeca tako da ne znam zasto bi bila diskriminacija zato sto neko postavlja takav uslov?!
V I V I S E C T
Feminiziranost jeste stvar izbora, ljudi kopiraju nesvesno ponašanje drugih oko sebe. Budi dovoljno dugo s ljudima koji mnogo pljuju, i ti ćeš pljuvati posle svake rečenice. Isto je i s feminiziranošću, ubacite Šešelja u sobu sa tri tetke. Posle nedelju dana i on će kolutati očima, praviti facijalne izraze jednake shlogiranim osobama, i moći će da očara sudije zmijskim pokretima ruku. Sve sa nekom tesnom majicom s upečatljivom porukom, tipa CockY Lover.
Ako je feminiziranost stvar izbora i ako ljudi kopiraju ponasanje ljudi oko sebe otkud ti na gay forumu? Otkud bilo ko od nas ovde? Tesko da si u svojoj sredini kao mali mogao da vidis, nazovimo ga tako, "gay ponasanje", ne? Ili si mozda odrastao u gay komuni? Da li se ti svojim tvrdnjama, svesno ili nesvesno, negde pridruzujes paranoidnim str8 ljudima koji tvrde da je "homoseksualnost zarazna" i "ne daj boze da to nasa deca vide"? Kako objasnjavas pojavu str8 momaka koji su fem? Da li su oni odabrali da budu fem (ne vidim apsolutno nikakvu prednost koju bi takvo ponasanje dalo u str8 svetu) ili se mozda intenzivno druze sa gay momcima (ako uzmemo da je fem ponasanje karakteristicnije za gay populaciju)?
Strix
Mozda, ali tesko da sudim o osobi na osnovu toga da li je isfeminizirana ili ne.

Kada bi homofobi videli sta sami sebi radimo komotno bi mogli da se povuku u penziju.

NOX
Dobro si im rekao.
Vivijen - Feminiziranost jeste stvar izbora, ljudi kopiraju nesvesno ponašanje drugih oko sebe.
Oćeš da kažeš da je neko nesvenso fem... Onda bih to teško nazvao izborom.
Korisnikov avatar
By Berserker
I mede mogu biti fem.

Oooo, ima i takvih...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Vukodlak
Vivijen - Feminiziranost jeste stvar izbora, ljudi kopiraju nesvesno ponašanje drugih oko sebe.
My point exactly.
Hajde ovako:
Originally posted by V I V I S E C T
ljudi nesvesno kopiraju ponašanje drugih oko sebe.
A ako to nije svesno, onda ta osoba bas i nema potpunu slobodu izbora.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Dirrty
Pa zar ova nije u Beogradu?

A gde je onda?
Korisnikov avatar
By jukie
Pa zar ova nije u Beogradu?
A gde je onda?
E da, piše Belgrade bears, a ako se dobro sećam, ranije su te žurke bile u Nišu?
Korisnikov avatar
By gorilica
:lol:

Ljudi vi niste normalni. :lol:

Naravno da su u Beogradu. Danas je sve u Beogradu. Ostatak Srbije je odavno mrtav i ne postoji.
Uostalom, imate kontakt br. fona za info, te ako ste zainteresovani, uposlite prstice oko vasheg mob-a, i napregnite uvce.
By Hans
Ali obratite paznju na taj eufemizam "mede"...havarija! :roflmao:
Feminiziranost nije stvar izbora...takvi ste od rodjenja. Sredina moze da utice manje ili vise ali je njena uloga , moglo bi se reci, zanemarljiva...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by gorilica

Ljudi vi niste normalni. :lol:

Naravno da su u Beogradu. Danas je sve u Beogradu. Ostatak Srbije je odavno mrtav i ne postoji.
Uostalom, imate kontakt br. fona za info, te ako ste zainteresovani, uposlite prstice oko vasheg mob-a, i napregnite uvce.
Jbg, nas nece pustiti.

Mi smo isfeminizirane vristece tetketine, i nemamo nameru da se menjamo. :durenje:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Vukodlak
Pending-For-A-Bending
V I V I S E C T
Strix

NOX
Dobro si im rekao.
Ako si svestan da će te druženje s fem ljudima načiniti feminiziranim, onda je to svesna i voljna odluka.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa i ja sam se istripovao jer je ranije bilo rec o Nishu.

VIVISECT, ne pricaj gluposti.
Okolinu ne cine samo ljudi sa kojima si u neposrednom kontaktu.
A sve i da jeste samo njihov uticaj, apsurdno je govoriti u tom kontextu.
Kao da svako od nas moze racionalno odlucivati na osvnovu psiho-fizickih osobina sa kim ce se druziti, a sa kim nece!
Korisnikov avatar
By gorilica
Pa i ja sam se istripovao jer je ranije bilo rec o Nishu.
Ranije sam otvarao topice o obichnim gay zurezama u Nishu.
Bear party-ji se za sada organizuju samo u Beogradu, shto je i logichno, jer je u pitanju manjina unutar manjine.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Ja se izvinjavam tvorcu teme sto pravim off, ali prosto moram...
V I V I S E C T
Ako si svestan da će te druženje s fem ljudima načiniti feminiziranim, onda je to svesna i voljna odluka.
Druzio sam se sa fem ljudima i gle nisam postao fem. Kako to? Mozda sam prestao na vreme pa nisam postao clan bande :puzzle: ?
Dirrty
Kao da svako od nas moze racionalno odlucivati na osvnovu psiho-fizickih osobina sa kim ce se druziti, a sa kim nece!

Da zanemarimo fizicke osobine, posto stvarno ne biram ljude sa kojima cu se druziti na osnovu njih, ali kako drugacije nego preko psihickih osobina :puzzle: ? Pa valjda ces odabrati da se druzis sa nekim ko ti odgovara, sa kim si na istoj talasnoj duzini, zar ne? Mada se slazem sa konstatacijom da to ne moze svako.

NOX
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Dzelajza Rouz
:ćosavauprolazu:
:pucaodsmeha:

AAAAAAAAAAAHAHHAHAHAHAA
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ja se izvinjavam tvorcu teme sto pravim off, ali prosto moram...
V I V I S E C T
Druzio sam se sa fem ljudima i gle nisam postao fem. Kako to? Mozda sam prestao na vreme pa nisam postao clan bande :puzzle: ?
Družio...u pitanju je prošlo vreme. Verujem da nije u pitanju nepovratni proces, kao i u činjenicu da većina fem ljudi nije svesna svojih pokreta, jer su u pitanju mehaničke radnje.
Uz to da dodam, verujem da jedinka može osmisliti lični i jedinstveni govor tela tek kada se skloni van uticaja grupe.
Korisnikov avatar
By Dirrty
@Noctural

Biras ih na osnovu toga da li ti odgovaraju ili ne... ali ne biras sam kriterijume na osnovu kojih to odredjujes...
Odredjene, mozda, ali veliku vecinu ne.

Stvar je osecaja, a ne odluke.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Eh, više ni međedi ne žele da žive po srpskim zabitima... :sigh:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Korisnikov avatar
By Berserker
...niti da se ponašaju kao pravi muškarci... piju, podriguju i prde... :sigh:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
..puse, pljuju na javnim mestima, cesaju jaja in publik takodje...
Korisnikov avatar
By Berserker
cesaju jaja in publik takodje...

O, pša kako sam mogao to da zaboravim...

:drama:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Frey
Зна ли неко: колике длаке треба да имам да би ме обезбеђење пустило да уђем?
Није да ми фали длака, само сам се тримирао пре пар недеља, па још нису у пуној снази...
Ti si antigravitaciona tetka :)
Korisnikov avatar
By ManToy
Sta ga je medvedofobichnih postova ovde. :prst2:

Nego, nije feeeer... necu biti tu kada bude bila zurka! Hajde odlozite dok se ne vratim sa puta (yeah right...)!
Hocu slike i utiske od onih koji budu isli, thnx. ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!