Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Pending-For-A-BendingPa last time I checked ovo je Srbija, i to je cista diskriminacija.
Na bear partyu u inistranstvu fem tipovi iliti tetke se ni ne pojave jer znaju da to mesto nije za njih. Ovde je to verovatno potrebno naglasiti
A ne ynam sta STRIX lupa sa majicama....Ah, kako si naglasio to STRIX.
lepo je receno: Bear tipovi i oni koji se loye na njih. U bear kulturi postoje i takoyvani CHASERI/ADMIRERI koji nisu ni dlakakvi i/ili "krupniji" ali se loye na takvePa zar onda i fem tipovi ne spadaju u CHASERE/ADMIRERE?
Originally posted by Pending-For-A-BendingPa zar ja nisam pobesnela tetka?
Ako ces da teras mak na konac- teraj.
Ja nisam organizator niti imam ikakve veze sa tom zurkom.Ko je pa rekao da imas? Ili mi je tp negde promaklo?
Pokusao sam da rayjasnim a ti si kao i svaka pobesnela tetka u Srbiji krenuo da histerises i cichish "Diskriminacija ovo, diskriminacija ono"Oh sorry, I was under the impression my name was mentioned in your post.
Feminiziranost je stvar izbora, kao i odeca tako da ne znam zasto bi bila diskriminacija zato sto neko postavlja takav uslov?!Odeca jeste stvar izbora, ali se ne bih slozio da feminiziranost jeste.
Originally posted by StrixFeminiziranost jeste stvar izbora, ljudi kopiraju nesvesno ponašanje drugih oko sebe. Budi dovoljno dugo s ljudima koji mnogo pljuju, i ti ćeš pljuvati posle svake rečenice. Isto je i s feminiziranošću, ubacite Šešelja u sobu sa tri tetke. Posle nedelju dana i on će kolutati očima, praviti facijalne izraze jednake shlogiranim osobama, i moći će da očara sudije zmijskim pokretima ruku.
Odeca jeste stvar izbora, ali se ne bih slozio da feminiziranost jeste.
Originally posted by StrixImaš izbora da odbiješ da se družiš s takvim osobama.
Hajde ovako:
Originally posted by V I V I S E C TA ako to nije svesno, onda ta osoba bas i nema potpunu slobodu izbora.
ljudi nesvesno kopiraju ponašanje drugih oko sebe.
Originally posted by V I V I S E C TMozda, ali tesko da sudim o osobi na osnovu toga da li je isfeminizirana ili ne.Originally posted by StrixImaš izbora da odbiješ da se družiš s takvim osobama.
Hajde ovako:
Originally posted by V I V I S E C TA ako to nije svesno, onda ta osoba bas i nema potpunu slobodu izbora.
Originally posted by Pending-For-A-BendingA ti uopšte ne deluješ pobesnelo, naprotiv nekako zen-meditativno...
Ako ces da teras mak na konac- teraj. Ja nisam organizator niti imam ikakve veze sa tom zurkom. Pokusao sam da rayjasnim a ti si kao i svaka pobesnela tetka u Srbiji krenuo da histerises i cichish "Diskriminacija ovo, diskriminacija ono"
Feminiziranost je stvar izbora, kao i odeca tako da ne znam zasto bi bila diskriminacija zato sto neko postavlja takav uslov?!
Originally posted by Dušan MaljkovićNe znam zasto se uopste ovde javljas i ne znam ko te je to zvao. A ako se vec ne identifikujes sa bear populacijom zasto ti profil na gayromeo-u sadrzi rec BEAROriginally posted by Pending-For-A-BendingA ti uopšte ne deluješ pobesnelo, naprotiv nekako zen-meditativno...
Ako ces da teras mak na konac- teraj. Ja nisam organizator niti imam ikakve veze sa tom zurkom. Pokusao sam da rayjasnim a ti si kao i svaka pobesnela tetka u Srbiji krenuo da histerises i cichish "Diskriminacija ovo, diskriminacija ono"
Feminiziranost je stvar izbora, kao i odeca tako da ne znam zasto bi bila diskriminacija zato sto neko postavlja takav uslov?!
Ako je dakle feminiziranost stvar izbora, onda tu nemam nikakvih problema -- pa valjda ljudi smeju da biraju svoj acting out kako im volja, a ne kako im autohomofobični patrijarhalni dosadnjakovići večito propovedaju.
Što se tiče tzv. bear partyja, iako me redovno zovu i dečko inisistira da se pojavimo, ja ih izbegavam. Zašto? Zato što se ne identifikujem sa bear labelom i zato što mislim da su totalno treš zabave. Uostalom, ne vidim ništa amusing u činjenici da se socijalizuješ sa nekoliko desetina onih koji su svojoj butch pozi tripuju da su ne znam kakve macho baje, a kada sam video i da se sami organizatori tripuju oko toga i da diskriminišu "feminizirane" ljude, onda mi je tek bilo svega dosta. KO voli -- nek' izvoli, simply not my cup of tea.
Originally posted by Pending-For-A-BendingIzvini, sledeći put ću da ti pišem molbu da se obratim. Sa sve uplatnicom.
Ne znam zasto se uopste ovde javljas i ne znam ko te je to zvao. A ako se vec ne identifikujes sa bear populacijom zasto ti profil na gayromeo-u sadrzi rec BEAR
Maljkovicu, mnogo se proseravas. Voleo bih da tvoj "decko" konacno pusti vodu za tobom i da odes u vecno prebivaliste svih sranja ovog sveta
Originally posted by Dušan Maljkovićono su moja zajebavanja, na koje si ti, kao i svaka druga paljevina, naseo )Originally posted by Pending-For-A-BendingIzvini, sledeći put ću da ti pišem molbu da se obratim. Sa sve uplatnicom.
Ne znam zasto se uopste ovde javljas i ne znam ko te je to zvao. A ako se vec ne identifikujes sa bear populacijom zasto ti profil na gayromeo-u sadrzi rec BEAR
Maljkovicu, mnogo se proseravas. Voleo bih da tvoj "decko" konacno pusti vodu za tobom i da odes u vecno prebivaliste svih sranja ovog sveta
Stoji, ako se ne varam, za one koji se lože na bear tipove -- nigde ne stoji "ja sam bear i super mi je bear kultura i sve to". Ne, nije. Kao što se ne identifikujem ni da sam gej, uostalom.
A dečko je pod znacima navoda? Možda zato što nije kao tvoji bivši "monogaman", koji od tolike monogamije na kraju posedaše na tuđe kurčeve k'o na vozić? Ovo su btw tvoji opisi iskustava koja si imao sa svojim "vernim" tipovima, ne moje insinuacije...
Lep provod.
Originally posted by StrixBilo je pitanje da li je feminiziranost stvar izbora, niko nije pominjao da je takvo ponašanje za osudu. To je stvar izbora, kakve gaće nosiš, koju pastu za zube koristiš, da li ćeš biti fem ili ne.Originally posted by V I V I S E C TMozda, ali tesko da sudim o osobi na osnovu toga da li je isfeminizirana ili ne.Originally posted by StrixImaš izbora da odbiješ da se družiš s takvim osobama.
Hajde ovako:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!