- 25 Maj 2009, 01:03
Trejler za najnoviji Diznijev dugometrazni crtic "Princess and the frog"
''
''
''
''
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by impressive_instantJoooj, znam...to je ono kad ona i jedna od zlih sestara zamene mesta ili tako nesto???
A znas za Cinderella 3: A Twist in Time? Da. Ona putuje kroz vreme.
Originally posted by tamanoirI ja sam fan starih Diznijevih crtaca... "Malu Sirenu" i "Lepoticu i Zver" sam gledao po 50 puta...
Jako mi se svidja takav nacin animacije, a ne ono 3D i sve kompjuterizovano, nerealno..
Originally posted by deranwall-e je taaaaaaaako gay ovo govorim sa poluzajebancijomOriginally posted by sleepingsunDa...i dok Dizni ne napravi crtać gde je glavni lik gay momak,ili lez devojka,prava Gay ljudi nisu potpuno ostvarena...Ovo govorim bez zajebancije
sad kao crtac sa crnom princezom..dobro su se setili//
Originally posted by BellyButtonJa prvenstveno volim one old-school crtane filmove tipa (o da, sad cu sve omiljene da nabrojim) - Bambi, Alice in Wonderland, Lady and the Tramp, Sleeping Beauty, One Hundred and One Dalmatians, The Aristocats, Robin Hood, The Fox and the Hound, Oliver & Company, zatim one iz perioda Disney renesanse - The Little Mermaid, Beauty and the Beast, Aladdin, The Lion King, Pocahontas, The Hunchback of Notre Dame, Hercules, Mulan.. Sto se Disney-Pixarovih tice, svideli su mi se - Ratatouille, Toy Story, Monsters INC. i Finding Nemo..Originally posted by tamanoirI ja sam fan starih Diznijevih crtaca... "Malu Sirenu" i "Lepoticu i Zver" sam gledao po 50 puta...
Jako mi se svidja takav nacin animacije, a ne ono 3D i sve kompjuterizovano, nerealno..
Iskreno, mislio sam da vishe nece ni praviti dugometrazne crtace sa 2D animacijom... Bash sam se obradovao sad...
Originally posted by haemoglobin87You're one of my favourites. You know that?
ja imam oko 78GB Disney crtaca...pa ako neko zeli
Originally posted by Strixto znaci da ti treba?Originally posted by haemoglobin87You're one of my favourites. You know that?
ja imam oko 78GB Disney crtaca...pa ako neko zeli
Originally posted by ns.happyTek decembra.
je l' izasao ovaj crtac? neki link?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!