Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
a ja nisam bear a nisam ni fem. sta cu?
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by shut
a ja nisam bear a nisam ni fem. sta cu?

kako sta ces?!

ici cemo u cupavim majicama...:)
By Pending-For-A-Bending
Na bear partyu u inistranstvu fem tipovi iliti tetke se ni ne pojave jer znaju da to mesto nije za njih. Ovde je to verovatno potrebno naglasiti

A ne ynam sta STRIX lupa sa majicama.... lepo je receno: Bear tipovi i oni koji se loye na njih. U bear kulturi postoje i takoyvani CHASERI/ADMIRERI koji nisu ni dlakakvi i/ili "krupniji" ali se loye na takve
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Na bear partyu u inistranstvu fem tipovi iliti tetke se ni ne pojave jer znaju da to mesto nije za njih. Ovde je to verovatno potrebno naglasiti
Pa last time I checked ovo je Srbija, i to je cista diskriminacija.

I mede mogu biti fem. Zar to ne znaci da je i takvima zabranjen ulaz?
A ne ynam sta STRIX lupa sa majicama....
Ah, kako si naglasio to STRIX.

Pogledaj malo bolje temu, jer nista ne napisah ni o kakvim majcama.

U drugoj sam temi napisao da mi se dopala majca, i nista vise.
lepo je receno: Bear tipovi i oni koji se loye na njih. U bear kulturi postoje i takoyvani CHASERI/ADMIRERI koji nisu ni dlakakvi i/ili "krupniji" ali se loye na takve
Pa zar onda i fem tipovi ne spadaju u CHASERE/ADMIRERE?
Nigde ne pise da ne mogu biti fem.
By Pending-For-A-Bending
Ako ces da teras mak na konac- teraj. Ja nisam organizator niti imam ikakve veze sa tom zurkom. Pokusao sam da rayjasnim a ti si kao i svaka pobesnela tetka u Srbiji krenuo da histerises i cichish "Diskriminacija ovo, diskriminacija ono"
Feminiziranost je stvar izbora, kao i odeca tako da ne znam zasto bi bila diskriminacija zato sto neko postavlja takav uslov?!
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ako ces da teras mak na konac- teraj.
Pa zar ja nisam pobesnela tetka? :hekla:
Ja nisam organizator niti imam ikakve veze sa tom zurkom.
Ko je pa rekao da imas? Ili mi je tp negde promaklo? :puzzle:
Pokusao sam da rayjasnim a ti si kao i svaka pobesnela tetka u Srbiji krenuo da histerises i cichish "Diskriminacija ovo, diskriminacija ono"
Oh sorry, I was under the impression my name was mentioned in your post.

I should really wisit an eye doctor, 'couse I seem to be going blind.

I jeste diskriminacija, i niko nije vristao niti cicao. Samo sam istakao ociglednu cinjenicu.

To da li sam ja tetka ili ne je diskutabilno, kao sto je diskutabilno i da li si ti.
Feminiziranost je stvar izbora, kao i odeca tako da ne znam zasto bi bila diskriminacija zato sto neko postavlja takav uslov?!
Odeca jeste stvar izbora, ali se ne bih slozio da feminiziranost jeste.

Why am I even waisting my time? :glupan:
Korisnikov avatar
By mirth
Uhm, a postoje li uopste bear tipovi koji se loze na fem tipove?
Korisnikov avatar
By Rei
Kakav je dress code na srpskim bear zhurkama ?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Strix

Odeca jeste stvar izbora, ali se ne bih slozio da feminiziranost jeste.
Feminiziranost jeste stvar izbora, ljudi kopiraju nesvesno ponašanje drugih oko sebe. Budi dovoljno dugo s ljudima koji mnogo pljuju, i ti ćeš pljuvati posle svake rečenice. Isto je i s feminiziranošću, ubacite Šešelja u sobu sa tri tetke. Posle nedelju dana i on će kolutati očima, praviti facijalne izraze jednake shlogiranim osobama, i moći će da očara sudije zmijskim pokretima ruku.
Sve sa nekom tesnom majicom s upečatljivom porukom, tipa CockY Lover.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Hajde ovako:
Originally posted by V I V I S E C T
ljudi nesvesno kopiraju ponašanje drugih oko sebe.
A ako to nije svesno, onda ta osoba bas i nema potpunu slobodu izbora.
By cumpig
a mogli biste konacno i fotke da prilozite nakon partija
ili bar link za zainteresovane!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Hajde ovako:
Imaš izbora da odbiješ da se družiš s takvim osobama.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Hajde ovako:
Mozda, ali tesko da sudim o osobi na osnovu toga da li je isfeminizirana ili ne.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ako ces da teras mak na konac- teraj. Ja nisam organizator niti imam ikakve veze sa tom zurkom. Pokusao sam da rayjasnim a ti si kao i svaka pobesnela tetka u Srbiji krenuo da histerises i cichish "Diskriminacija ovo, diskriminacija ono"
A ti uopšte ne deluješ pobesnelo, naprotiv nekako zen-meditativno... :saint:
Ako je dakle feminiziranost stvar izbora, onda tu nemam nikakvih problema -- pa valjda ljudi smeju da biraju svoj acting out kako im volja, a ne kako im autohomofobični patrijarhalni dosadnjakovići večito propovedaju.

Što se tiče tzv. bear partyja, iako me redovno zovu i dečko inisistira da se pojavimo, ja ih izbegavam. Zašto? Zato što se ne identifikujem sa bear labelom i zato što mislim da su totalno treš zabave. Uostalom, ne vidim ništa amusing u činjenici da se socijalizuješ sa nekoliko desetina onih koji su svojoj butch pozi tripuju da su ne znam kakve macho baje, a kada sam video i da se sami organizatori tripuju oko toga i da diskriminišu "feminizirane" ljude, onda mi je tek bilo svega dosta. KO voli -- nek' izvoli, simply not my cup of tea.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Dušan Maljković
A ti uopšte ne deluješ pobesnelo, naprotiv nekako zen-meditativno... :saint:
Ako je dakle feminiziranost stvar izbora, onda tu nemam nikakvih problema -- pa valjda ljudi smeju da biraju svoj acting out kako im volja, a ne kako im autohomofobični patrijarhalni dosadnjakovići večito propovedaju.

Što se tiče tzv. bear partyja, iako me redovno zovu i dečko inisistira da se pojavimo, ja ih izbegavam. Zašto? Zato što se ne identifikujem sa bear labelom i zato što mislim da su totalno treš zabave. Uostalom, ne vidim ništa amusing u činjenici da se socijalizuješ sa nekoliko desetina onih koji su svojoj butch pozi tripuju da su ne znam kakve macho baje, a kada sam video i da se sami organizatori tripuju oko toga i da diskriminišu "feminizirane" ljude, onda mi je tek bilo svega dosta. KO voli -- nek' izvoli, simply not my cup of tea.
Ne znam zasto se uopste ovde javljas i ne znam ko te je to zvao. A ako se vec ne identifikujes sa bear populacijom zasto ti profil na gayromeo-u sadrzi rec BEAR

Maljkovicu, mnogo se proseravas. Voleo bih da tvoj "decko" konacno pusti vodu za tobom i da odes u vecno prebivaliste svih sranja ovog sveta
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ја бих радо дошла на ту вашу журку, нисам много ни фенси, а јака сам, јача физички од већине вас баја.
Korisnikov avatar
By Madonna
neko rece da je prosla.
a meni se bas ide
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ne znam zasto se uopste ovde javljas i ne znam ko te je to zvao. A ako se vec ne identifikujes sa bear populacijom zasto ti profil na gayromeo-u sadrzi rec BEAR

Maljkovicu, mnogo se proseravas. Voleo bih da tvoj "decko" konacno pusti vodu za tobom i da odes u vecno prebivaliste svih sranja ovog sveta
Izvini, sledeći put ću da ti pišem molbu da se obratim. Sa sve uplatnicom.

Stoji, ako se ne varam, za one koji se lože na bear tipove -- nigde ne stoji "ja sam bear i super mi je bear kultura i sve to". Ne, nije. Kao što se ne identifikujem ni da sam gej, uostalom.

A dečko je pod znacima navoda? Možda zato što nije kao tvoji bivši "monogaman", koji od tolike monogamije na kraju posedaše na tuđe kurčeve k'o na vozić? Ovo su btw tvoji opisi iskustava koja si imao sa svojim "vernim" tipovima, ne moje insinuacije...

Lep provod.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Dušan Maljković

Izvini, sledeći put ću da ti pišem molbu da se obratim. Sa sve uplatnicom.

Stoji, ako se ne varam, za one koji se lože na bear tipove -- nigde ne stoji "ja sam bear i super mi je bear kultura i sve to". Ne, nije. Kao što se ne identifikujem ni da sam gej, uostalom.

A dečko je pod znacima navoda? Možda zato što nije kao tvoji bivši "monogaman", koji od tolike monogamije na kraju posedaše na tuđe kurčeve k'o na vozić? Ovo su btw tvoji opisi iskustava koja si imao sa svojim "vernim" tipovima, ne moje insinuacije...

Lep provod.
ono su moja zajebavanja, na koje si ti, kao i svaka druga paljevina, naseo :) )

PS> Ako kazes "Za one koji se loze na BEAR tipove" to znaci da se ti ipak identifikujes kao BEAR. Ne znam sto sad pravis dramu kad si vec glasno i jasno ispao glup

A za navodnike mislim da nije potrebno objasnajvati zasto sam ih stavio. Da ti sam ne znas zasto ne bi se toliko strecao zbog istih

Veliki poljubac
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Mila, ti si sva nešto u dramama, histerijama, tetkarenju i sl. Stalno o tome naklapaš i projektuješ se kao na filmskom platnu u bioskopu. Što si toliko opsednut time, je l' ima nešto drugo što te zanima u životu?

Tvoja logika je divna. Ako ti računaš sa momentom da ako te neko identifikuje kao X, onda si ti automatski i samoidentifikovan kao X? Dakle, ako se ja trandžiram jedno veče za maskenbal, neko me vidi i pomisli da sam "trandža" en general, onda sam ja to i ništa više, čak i ako sam se time samo poigrao? Ili ako neko napiše na romeu da je butch i mačo baja, a zna da nije, već radi zato što je to popularno onda se on saoidentifikovao kao mačo? Dečko, stvari su malo kompleksnije nego što ih ti zamišljaš.

Štrecnuo? Hahhahha, pa nisam se štrecnuo, nego mi te žao -- ti ni dečka pod navodnicima ne možeš da držiš ni lancima pojasa nevinosti.

Poljubac i tebi. nadam se da ćeš konačno naći nekog tipa na tom partiju i smiriti se. Ovo ako se nastavi neće na dobro.
Korisnikov avatar
By *deni*
Da li ja mogu da dođem na tu vašu žurku, da li sam dobrodošla, ili ću morati da banem nepozvana ?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Hajde ovako:
Mozda, ali tesko da sudim o osobi na osnovu toga da li je isfeminizirana ili ne.
Bilo je pitanje da li je feminiziranost stvar izbora, niko nije pominjao da je takvo ponašanje za osudu. To je stvar izbora, kakve gaće nosiš, koju pastu za zube koristiš, da li ćeš biti fem ili ne.
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by shut
neko rece da je prosla.
a meni se bas ide
Naravno da nije proshla.
U pitanju je poslednja subota u avgustu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!