- 13 Avg 2009, 16:10
I zashto se teme o modi za dan rashire na 5 strana a o muzici niko nishta nema da kaze osim da neshto voli ili ne voli?!?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by BellyButton
Originally posted by J...Zapravo, osim rock-a i punk-a tu su josh i pop, blues, jazz, soul, electro (tipa Depeche, Ladytron i sl.), alternative, gospel, heavy metal, kao i pravci koje ja bash i ne volim no to ih ne chini manje muzikom - dance & techno...
...postoje ljudi koji samo klasicnu muziku nazivaju pravom muzikom jer sadrzi sve potrebne elemente po definiciji. Ti si od njih malo liberalniji pa u "pravu" muziku svrstavas i rok i pank ali tu stavljas granicu...
Originally posted by J...Ja bih rekao da je muzika Grand-a svakako u vecoj meri MUZIKA ali ne nuzno i kvalitetnija jer ochuvanost ritma melodije i harmonije nije JEDINI uslov koji chini dobru kompoziciju vec OSNOVNI.
Zanima me da li je po tebi house muzika ili "muzika" kvalitetnija ili ne od muzike Grand-a, s obzirom da ova poslednja pretpostavljam da ima vise elemenata muzike po onoj definiciji nego prva? Da li je to onda cini vise muzikom i prema tome i kvalitetnijom?
Originally posted by BellyButtonCvrc, to se jednostavno oseti ili ne. Tvoja nesreća je da sve gledaš kroz akorde, skale, harmonije i ostale džidžabidže koje mene uopšte ne zanimaju. Meni se nešto dopada ili ne. I toliko.
Evo, ukoliko neko uspe da mi objasni u chemu je (muzichka) smislenost ove kompozicije istog trenutka od mene ima vechnu naklonost i parche cheese cake-a u Aureliu...
Originally posted by BellyButtonmožda jeste smešno, ali je čovek pravi umetnik ...
A vidite sada tu divnu iskrenost pravog ljubitelja muzike
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GWv1n9X3 ... r_embedded[/youtube]
Originally posted by BellyButtonLepo si prognozirao
Prognoziram manje od 60%
Tone-deafness test:
http://jakemandell.com/tonedeaf
Originally posted by BellyButtonKoliko ja tebe razumem, kreatorima urbanih pravaca fali to što ne posmatraju stvari na isti način kao i Vaše Visočanstvo, raumem ja da je u tvojim očima to veliki greh, ali mnogima je drago što je tako
Ja govorim o osecaju za muziku, sluhu i tome kako kreatorima urbanih pravaca oni fale a ovom neukom chikici ne...
Originally posted by KiborgZapravo, ja nemam nishta ni protiv Mice Trofrtaljke do onog trenutka dok blato ne ispliva iz underground scene u mainstream. Isto vazi i za tu takozvanu "atonal" (neharmonsku) muziku... Narochito ako je razlog njene atonalnosti u autorovom nepoznavanju harmonije...Originally posted by BellyButtonKoliko ja tebe razumem, kreatorima urbanih pravaca fali to što ne posmatraju stvari na isti način kao i Vaše Visočanstvo, raumem ja da je u tvojim očima to veliki greh, ali mnogima je drago što je tako
Ja govorim o osecaju za muziku, sluhu i tome kako kreatorima urbanih pravaca oni fale a ovom neukom chikici ne...
Originally posted by KiborgU Srbiji je mainstream kompozicija "Zmija i Zaba" by Oskar... Jako se dopada ljudima... Je l' u tom pravcu treba da ide muzichka produkcija?
@Belly
Ne razumem. A kako to da nešto ispliva u mainstream? Valjda zato što ljudi to žele da slušaju? Kakve veze ima što je atonalno i disharmonično ako ima dovoljno ljudi kojima se to sviđa? A i zašto onda to ne bi bila nova mera ili nova varijanta harmonije i tonaliteta ako je već toliko snažno da privuče tolike ljude?
Originally posted by shutDijagnostificiram hronichnu teznju za bivanjem urbanim...
i'm 92%
but i still love benassi
Originally posted by BellyButtonjoj sto ne znas sta pricas...
Dijagnostificiram hronichnu teznju za bivanjem urbanim...
Nije nishta opasno, samo ne preterivati sa onim prugastim naocharima... Shtete vidu iako su veoma IN i cool...
Btw, sad sam se setio neiskorishcenih talenata i onih pametnih klinaca koji namerno dobijaju kecheve iz matematike da ih drugari ne bi nazivali shtreberima... Pa zelja za integracijom u takvo i takvo drushtvo u velikoj meri formira muzichki ukus...
Originally posted by BellyButtonPa trebalo/ne trebalo eto ide baš tamoOriginally posted by KiborgU Srbiji je mainstream kompozicija "Zmija i Zaba" by Oskar... Jako se dopada ljudima... Je l' u tom pravcu treba da ide muzichka produkcija?
@Belly
Ne razumem. A kako to da nešto ispliva u mainstream? Valjda zato što ljudi to žele da slušaju? Kakve veze ima što je atonalno i disharmonično ako ima dovoljno ljudi kojima se to sviđa? A i zašto onda to ne bi bila nova mera ili nova varijanta harmonije i tonaliteta ako je već toliko snažno da privuče tolike ljude?
Originally posted by shutPa, shto se tiche teznje za urbanoshcu - mozda sam pogreshio...Originally posted by BellyButtonjoj sto ne znas sta pricas...
Dijagnostificiram hronichnu teznju za bivanjem urbanim...
Nije nishta opasno, samo ne preterivati sa onim prugastim naocharima... Shtete vidu iako su veoma IN i cool...
Btw, sad sam se setio neiskorishcenih talenata i onih pametnih klinaca koji namerno dobijaju kecheve iz matematike da ih drugari ne bi nazivali shtreberima... Pa zelja za integracijom u takvo i takvo drushtvo u velikoj meri formira muzichki ukus...
Originally posted by svejedno
Ako covek napravi divnu sliku, a ne zna nista o RGB sistemu (u stvari, to verovatno zna ,) odn. o harmoniji boja i oblika i sl....a napravi tu super sliku..
..
Sta sad ja da mu kazem?
Ne znas to da nacrtas?
Sta me briga?
Covek napravio lepu sliku.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!