Originally posted by m..
# Godina: 25
# Choroskop: Ovan, nemam nijednu planetu u zemljanom znaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
# Visina/Tezina: 160, 5/ 50-55 u zavisnosti da li je praznik-sezona
# Kosa: Crna, srednja, sjajna, sa siskama...
# Posao: ebiga, studiram, ponekad raducnem nesto
# Licna Biblija: nemam
# Muzika: Od Hrvatskog preko Autechre do Bjork preko Sonic Youth do Pavementa... Dakle raznorazno, da nabrajam pravce ili izvodjace prso bi server, tako da necu.../ ovo i dalje stoji
u sustini, ne kuzim dance, narodnjak, domaci hip hop, i top 40!
# Film: evropski, bliski i daleki istok, poslednji koji je ostavio utisak je 'Povratak', gledala na FAF-u, izeditujem posle festa! (uh bilo posle brdo, ali mhm..)
# Status: najCECA forumash?
# Region: beogradski pashaluk/beogradska palanka
# Smejem se: cesto, nekad bez povoda,
# Placem: retko, uglavnom sa dobrim povodom
# Pijem & Pusim?: mmmmm, mmmmmmmmmm!
# Droga?: ne vise, probala sve zivo, no nije to moj shlif.
# Volim: rakove i skoljke, prolecno sunce na obrazu, kad me neko ceska, da napravim ogromnu penu kad se kupam, razna sitna uzivanja, i da budem u centru paznje;) i da se mazim, i Barselonu.
# Mrzim: Onaj prolaz na Zelenjaku, guzvu i primitivizam, spam, tracarenje, sve sto je proisteklo iz poslednjih izbora, domaci fake jet set [a fale im zubi], Biljanu Obradovic > zatukla bih je stiklom!
# Bojim se: Pasa lutalica, neuspeha.
# Obozavam: da putujem, narocito ako je destinacija neki evropski velegrad.
boja: narandzasta!
casa i ostalo: prazna, jos gutljaj nesa, nestalo mi cigareta!
zasto bas ovaj nick: imam isti na jednom drugom forumu, gde je vec bio uzet onaj sto sam htela, pa reko da budem dosledna....
# Choroskop: Ovan/riba/lav
# Visina/Tezina: 160, 5/ 50-55 u zavisnosti da li je praznik-sezona
# Kosa: Braon, srednja, sjajna, sa siskama...
# Posao: radim vec 2 godine, i krpim onaj fax kako stignem
# Licna Biblija: nemam
# Muzika: Od Hrvatskog preko Autechre do Bjork preko Sonic Youth do Pavementa... Dakle raznorazno, da nabrajam pravce ili izvodjace prso bi server, tako da necu.../ ovo i dalje stoji/ i dalje stoji, ali se jos vise prosirilo, sada bih rekla od Boba Dylana preko svega moguceg i nemoguceg do Billie Holiday, i natrag (bolje da kazem da ne slusam pop /osim prinsa, mj i madonne/, narodnjake, rodoljubive pesme i tako to)
u sustini, ne kuzim dance, narodnjak, domaci hip hop, i top 40!
# Film: evropski, bliski i daleki istok, poslednji koji je ostavio utisak je 'Povratak', gledala na FAF-u, izeditujem posle festa! (uh bilo posle brdo, ali mhm..)au, koliko je proslo od onda, i vremna i filmova... ideju enmam, da me neko pita sta bih gledala po ovoj vrucini, rekla bih da bih gledala altmana.
# Status: najCECA forumash? lmao. da. /inace ozejnena/
# Region: bgd
# Smejem se: cesto, nekad bez povoda,
# Placem: retko, uglavnom sa dobrim povodom
# Pijem & Pusim?: preterano
# Droga?: ne vise, probala sve zivo, no nije to moj shlif.
# Volim: rakove i skoljke, prolecno sunce na obrazu, kad me neko ceska, da napravim ogromnu penu kad se kupam, razna sitna uzivanja, i da budem u centru paznje;) i da se mazim, i Barselonu. i jos brdo stvari.
# Mrzim: Onaj prolaz na Zelenjaku, guzvu i primitivizam, spam, tracarenje, sve sto je proisteklo iz poslednjih izbora, domaci fake jet set [a fale im zubi], Biljanu Obradovic > zatukla bih je stiklom! homofobe, ksenofobe, uskoumne ljude, licemere i tako to. zapravo nikog ne mrzim, ali ih ne volim i izbegavam.
# Bojim se: Pasa lutalica, neuspeha. i 2d rupa u papiru.
# Obozavam: da putujem, narocito ako je destinacija neki evropski velegrad. i dalje stoji. mada je krajnje vreme da izmilim s kontinenta.
boja: narandzasta! (zapravo ono izmedju crvene i narandzaste)
casa i ostalo: vise puna nego prazna.
zasto bas ovaj nick: imam isti na jednom drugom forumu, gde je vec bio uzet onaj sto sam htela, pa reko da budem dosledna....
u sustini, zato sto ne sugerise nista