Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By .: Deep Dark Sin :.
Originally posted by Dirrty
a za mene nije dobar glumac, prvenstveno zato sto ga ne pamtim ni po jednoj ulozi.
I meni je antipatican... ali u ovom filmu je fenomenalan! Pogledaj ga, mozda promenis misljenje. :)
By Sixto
Nisam gledao film, al uvek mi je tuzno kad vidim kako smo jadni i kako se popalimo svaki put kad izadje film s nekim gay kontekstom! Vec su nam mozgovi istrenirani da prevashodno takve stvari ocenimo kao umetnost! Valjda nam samo taj deo spektra i registruje!
Verovatno je dobro odradio ulogu, ali pretpostavljam da postoji jos filmova na FESTu i Oskaru vrednih ovakvih reci hvale!
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by Sixto
Nisam gledao film, al uvek mi je tuzno kad vidim kako smo jadni i kako se popalimo svaki put kad izadje film s nekim gay kontekstom! Vec su nam mozgovi istrenirani da prevashodno takve stvari ocenimo kao umetnost! Valjda nam samo taj deo spektra i registruje!
Verovatno je dobro odradio ulogu, ali pretpostavljam da postoji jos filmova na FESTu i Oskaru vrednih ovakvih reci hvale!
jesu tebe mucila druga deca kad si bio mali? koji god tvoj post da procitam ti nesto hejtujes ili nekog napadas.

niko ne spori da ima jos dobrih filmova na festu, samo je o ovom otvorena tema jer ovo je ipak gay forum a film je sa gay tematikom. a imas temu o festu pa idi tamo citaj i pisi o drugim filmovima koje si eventualno gledao.

Son Pen odlican! Gus Van Sant standardno dobar. jel neko primecuje slicnosti u nacinu snimanja sa Paranoid Parkom?
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by kenozoik
jesu tebe mucila druga deca kad si bio mali? koji god tvoj post da procitam ti nesto hejtujes ili nekog napadas.

niko ne spori da ima jos dobrih filmova na festu, samo je o ovom otvorena tema jer ovo je ipak gay forum a film je sa gay tematikom. a imas temu o festu pa idi tamo citaj i pisi o drugim filmovima koje si eventualno gledao.

Son Pen odlican! Gus Van Sant standardno dobar. jel neko primecuje slicnosti u nacinu snimanja sa Paranoid Parkom?
i ja sam ubedjen da je sixto mucen kao dete.
:senilko:

uopste se nismo MI napalilina film i glumu son pena, vec se i film i njegova gluma dopala celoj planeti, pa i najrelevantnijim kriticarima filmske umetnosti - clanovima akademije koja dodeljuje najprestizniju filmsku nagradu - oskar, jel'?

film je apsolutno fenomenalan, iz kadra u kadar, koliko bolne istine u sat i po.
potresno je sa koliko snage se covek borio za gej prava, krajem 70-tih, da bi na kraju bio ubijen zbog svoje borbe.

son pen, kao i uvek - odlican.
navijam za njega na dodeli oskara.

:hekla:
Korisnikov avatar
By .: Deep Dark Sin :.
Originally posted by kenozoik
Gus Van Sant standardno dobar. jel neko primecuje slicnosti u nacinu snimanja sa Paranoid Parkom?
Koliko sam ja shvatio, covek zna kada treba da se prepusti svom ludilu i snima filmove poput Elephant i Paranoid Park (koji su uvek sa naturshchicima i sa improvizovanim dijalogom), a kada da bude (uslovno receno) komercijalan i snima Good Will Hunting i Milk.
Da nisam znao, nikada ne bih rekao da je on rezirao Milk. Ali...mozda samo nisam dovoljno strucan... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By walt333

Pa i niko nije rekao da je ovaj film jedini vredan hvale. ja cak i ne navijam da ovaj film dobije oskara za najbolji film. Ja bi Milk zasigurno dao oskara za najbolju musku ulogu, a za najbolji film dao bi oskara filmu The reader. Milk je zaista dobar film i poprilicno potresan iz razloga koje sam vec naveo.

I ja se uopste ne popaljujem na svaki film sa gay tematikom. Kao drugi tematski filmovi, ima i dobrih i losih. Milk spada u dobre. i Ako ga nisi odgledao verujem da kad ga odgledas da ce ti se svideti
By Sixto
Pogledao upravo!
Sta reci, ok je film, ali nista ono epohalno spektakularno! Beleska jednog pokreta, aktivizma, ideje!
Film je pomalo razvucen sto je opasno za paznju gledaoca, al u svakom slucaju drzi je, bar je meni!
Son Pen je ocekivano dobar, i neocekivano drugaciji!
Korisnikov avatar
By Sunce
Dobar je film. Son Pen je zasluzeno dobio Oskara.

Ali James Franco :love: . Moze li biti sladji? I dalje balavim, balavim i balaviiim...

Slika
Slika

I ostali glumci su bili fenomenalni. Neki me podsecaju na ljude koje poznajem. :giggle:
Korisnikov avatar
By deran
Jel nekom poznat ovaj film:

Slika
By Ulix
Meni se uopste nije toliko dopao. Nije los uopste, ali nije ni toliko dobar. Imam utksak da je ta pseudodokumentarnost posledica loseg scenarija i lose rezije i da uopste nije namerna.
U principu volim Van Santove filmove, ali ovaj mu nije medju boljim.

Sean Penn je, doduse, savrsen. :hail:

I James Franco je bas bas bas sladak.

Ali to je to.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by deran
Jel nekom poznat ovaj film:

Slika
Da.
Dokumentarac o Harviju od pre dvadesetak i nešto godina, imam ga u kolekciji.
By Storm
Najzad sam pogledao film.

Šon Pen je odličan, nisam gledao dokumentarac o Harviju Milku, ali sudeći po fotografijama, odlično ga je skinuo.
Džejms Franko je neviđeno zgodan.
Ali posebno je zanimljiv Emil Hirš koji igra Klajva Džonsa.

Režija je ok, ali zna Gas van Sant bolje.
Što se tiče priče, nešto mi tu nedostaje. To je jedna politički korektna priča, a možda je trebalo prikazati detaljnije lude sedamdesete, promiskuitet, bareback sex... ali onda ne bi bilo ništa od nominacija za Oskara.
Sve u svemu, ipak nije loše.

http://www.youtube.com/watch?v=BmJUdLUo8HQ
Korisnikov avatar
By Stripi
Priča je ok, ali mi je sam film malko dosadnjikav.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!