Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bicukratko
Ovde vec postoje otvorene teme za incident u HRABROM SRCU, ali posto sam licno najvise ostecen obracam se svima koji ovde pisu gluposti i brane klub.
- Zasto su me prebili? Samo zbog pitanja >zasto tuk dva moja ortaka bez povoda<
- Kazu da je moj ortak nesto dobacio! Pa ako jeste netreba coveka prebiti vec zabraniti ulaz.
- Ako je moj ortak i prigovorio da li to znaci da jedan clan obezbedjenja (gazdin rodjeni brat) mene udari dva puta nogom u glavu.
- Kada su me vec izmasakrirali jedino sta je gazda rekao da mi skinu kosulju da negledaju svi krv i da me umiju ali na ulici kako nebi gledali ostali gosti.
- Pred otvaranje taj isti gazda me je zvao jer zna da sam gost koji dosta potrosi (da nekazem da me je zvao nebili mu dao 7.000 eura za otvaranje VIP-a). Moj broj poseduje ali me nije pozvao da pita jesam li dobro posle batinjanja.
Ja netrazim da se solidarisete samnom vec da zastitite sebe od eventualno slicnih dogadjaja. Ne izlazite samo jedan vikend (naprimer 14. i 15. 08) dok vam gazda ne obeca da ce obezbedjenje poceti radi profesionalno svoj posao (homofobiju da ne ispoljavaju). Za ovo tesko krivicno delo koje su pocinili ja cu traziti adekvatne kazne za iste putem suda. Svi vi koji nemozete da izdrzite bez izlaska dodjite kod mene na zurku bicete barem bezbedni. Za one koji misle da sam preterao evo slika kada su me vec lekari malo sredili (4 dana posle tuce). Ovako izgleda izlazak u na takvo mesto.

SLIKA JE NA http://img218.imageshack.us/img218/3786/img4861t.jpg

ostale slike cu uskoro objaviti a ako nekome treba poslacu emailom krvave stvari, lekarske nalaze i fotke

PS: obezbedjenje mi posle preloma nosa, 17 udaraca u lice , krvarenja odgovorilo " Jebiga ti si zaista dobio batine bez razloga kao i tvoj jedan drug ali treci se pravio stranac pa je sve on to zasluzio..."
Korisnikov avatar
By Dr. M
Strasno...

Ovo za bojkot kluba je dobra ideja ali od toga nema nista... Solidarnost i beogradski pederi, to cak ne ide ni u istu recenicu...

:roll: :roll: :roll:
By RACABG
Originally posted by bicukratko
PS: obezbedjenje mi posle preloma nosa, 17 udaraca u lice , krvarenja odgovorilo " Jebiga ti si zaista dobio batine bez razloga kao i tvoj jedan drug ali treci se pravio stranac pa je sve on to zasluzio..."
to se zove pederska solidarnos podelili batine, a ne ko neki koji nebi sa bogom podelili tamjan.

P.S. uzgred izbaci onih 7000 eura i onaj deo koliko troshis jer je tvoja imovinska karta nebitna za batine.
(veruj mi ozbiljnije ce te shvatiti)

e sad nam jos napishi i razjasni kako si u sred tog besumucnog batinanja uspeo da brojis udarce?
ili je ovo propaganda ili su te mazili
Korisnikov avatar
By bicukratko
Drug, 7000 e je samo potsetnik za gazdu a nebitan za posetioce foruma.

PS: ja te pare nisam imao :) ) mozda me zbog toga i prebili :) ))

Nebitno je sve ovo vec da svako razmisli o sebi a ne o meni jer ja sam ipak vec prosla prica a sutra ce neko nov dobiti batine ...
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Dr. M
Strasno...
:(

jedno pitanje za autora teme, ako moze:

zashto nisi otishao u muriju da se pozalish?
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Odlično da si se odlučio za tužbu. Molim te da objaviš i ostale fotografije i lekarske nalaze, da bi se i ostali uverili.

Solidarni pozdravi.
Korisnikov avatar
By bicukratko
Sta reci vec da jesi u pravu samo sto ja nisam njegov ortak. Ali duga prica da nedavimo ljude...
Macak dali ce biti solidarni ili ne barem 10-tak ljudi neka se odluci da bojkotuje dovoljno a siguran sam da ce vise. Moje drustvo koje nije malo vise tamo nece izlaziti. Sami se trebamo izboriti za nasa prava, to nam oni nece pokloniti. Ipak godinama unazada isti taj gazda mlati ljude jos iz X-a i svi mi cutimo.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kao oštećena strana, trebalo bi da imaš na raspolaganju slike povreda načinjene te iste večeri... a ne posle par dana.
Korisnikov avatar
By bicukratko
Zasto nisam otisao u muriju?

Drug ti isti likovi rade sa murijom pa nisma ja jedini koji je prebijen a sta se njima desilo. Da nepricam koliko bi me kostalo gubitka privatnosti mene i mojih ortaka. (seti se kako to izgelda, pozivanja, izjave ...)
Korisnikov avatar
By spliff
onda ne bi trebao ovde da se zalish....

:closet:
Korisnikov avatar
By bicukratko
Brate iste veceri imam lekarske nalaze, rengenske snimke, brdo svedoka...

Slike su samo kao poziv na borbu za nasa prava (da svako razmisli)
Korisnikov avatar
By bicukratko
Zamolio bi te ortak da lepo procitas tekst. Ja se nezalim :) ))
Ovo je za mene samo jedna dobra skola...
Ja sam pozvao ljude da se izbore za svoju bezbednost kada izlaze. Ja im sudom to necu priustiti brzo (sudjenja su ovde veoam spora)
Korisnikov avatar
By Dr. M
Zasto nisam otisao u muriju?

Drug ti isti likovi rade sa murijom pa nisma ja jedini koji je prebijen a sta se njima desilo. Da nepricam koliko bi me kostalo gubitka privatnosti mene i mojih ortaka. (seti se kako to izgelda, pozivanja, izjave ...)
Jbt, sad vec nista ne kapiram? :puzzle:

Premlatili su te, a ti nisi otisao u muriju?

" zbog gubitka privatnosti mene i mojih ortaka " , taj deo mi posebno nije jasan???

:glupan: :glupan: :glupan:
Korisnikov avatar
By bicukratko
Brate, sta sam ja prijavio i zasto nisma nesto svatices kada se nadjes u takvoj prilici tako netrosi mozdane vijuge na nebitne stvari za tebe. Postavio sam ovde profil kao odgovor za one koji nisu nista videli i koji smatraju da to laze konkurencija. Ja sam za svaki bojkot kluba u kome su povredjena nasa prava. Ako te nesto zanima dacu ti mob pa da nedavimo ljude vise ovde glupostima.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye

Slike su samo kao poziv na borbu za nasa prava (da svako razmisli)
Pa ajde okači slike načinjene te noći, a ne posle par dana.
Korisnikov avatar
By bicukratko
Obrati se mom advokatu sve je kod njega. Licno cu ti poslati slike kada mi daju kopije istih. Sa srecom i nebrini !!!!
By RACABG
prvo kazes da ces preko suda .... posle kazes nisi prijavio zbog privatnosti..... sad advokat

ajde se dogovori sa sobom pa otvori treci profil i ispricaj istinu kao svedok dogadjaja.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Obrati se mom advokatu sve je kod njega. Licno cu ti poslati slike kada mi daju kopije istih. Sa srecom i nebrini !!!!
Drugim rečima, ti si faker. :mete:
Korisnikov avatar
By bicukratko
Veoma jednostavno bez advokata nisma zvao policiju jer na to imam pravo. Drugo krivicniu prijavu ne podnosi policija vec ja.

Sasvim logicno zar ne :) ))

Prvi put sam na forumu i citam komentare. Jedan razuman decko *STATUS* objasnio zasto niko ne zove policiju. Svaka cast decku ostali razmislite sta me sve pitate.

Bicu druze sta god hoces i mentol i psiho... sta god ti prikace ovde ali ponavljam nebitan sam ja jer meni se to nemoze vise ponoviti barem ne na tom mestu.

DA VAS SVE POZDRAVIM I POZELIM LEP I USPESAN DAN, LJUBAVI, SEXA, STA VAS GOD ISPUNJAVA. NEBI VISE NA NEBITNE STVARI ODGOVARAO I SMARAO SVE OVDE. SVI RAZMISLITE !!! BOLJE JE JEDAN VIKEND SEDETI KUCI NEGO RIZIKOVATI ZIVOT. (TO NIJE SOLIDARNOST VEC BORBA ZA NASA PRAVA)
By RACABG
Drugo krivicniu prijavu ne podnosi policija vec ja.
bez argumenata njemu je dovoljno da kaze ja ne obracam paznju ko mi dolazi u klub , obezbedjenje nije nikog pinulo, a ovi svedoci su poslati od strane moje konkurencije da bi mi napakostili.
a onda se deshava sledece sudija u sred toga svedocima saopstava da od tog trenutka odgovaraju kao okrivljeni a ne kao svedoci i to sve zbog toga sto perica nije otishao u policiju.

nemas cvrste dokaze u krivicnom postupku pa ti se moze olupati o glavu a onda ces odgovarati za klevetu dusevni bol i ugrozavanje poslovanja.

sve u svemu neka ti je sa srecom u celoj prici.

a i ono sto je jos bitno da si pozvao policiju policija bi morala po sluzbenoj da podnese krivicnu sto je mnogo bolja solucija.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Jel ti to tvoja noga na avataru u modricama i iscepana :uplasen:

Meni samo nije jasno kako se to desilo na ulazu kad tamo uvek ima puno ljudi odnosno pola mase i stoji ispred kluba i u basti jer je unutra jako toplo-onda je to trebalo da vidi puno ljudi i da bude jos svedoka.

:cowboy:
Korisnikov avatar
By bicukratko
Jebem ga iako kazem da necu odgovarati samo da ti RACABG odgovrim. Drugar pustimo to onima koji bolje znaju od mene i tebe :) ))
Advokat se neslaze sa tobom, besplatno mi daje usluge a sigurno nebi trosio vreme na promasene slucajeve :) ))

Macak lep dan i za tvoju inf. ta ista policija ima zapisnik iz urgentnog centra jer su nas ispitali i upisali sve ali kao sto vidis nikakve reakcije :) ))

Za sumnjicave veoma mnogo ima svedoka koji su mi se sami na romeu javili. Ako vec od vas neki nisu imali coveka na ulazu da vam dojavi zao mi je. Ja nisam mogao 5 sati da lezim u lokvi krvi da me svi tamo vide. Za svedoke nebrinite imam ih i previse jer naravno mnogo je ljudi videlo sve.

Pozzzzzzzzzzz
By RACABG
dobar advokat ne govori ni dobar dan bez naplate a sarlatani te zamlacuju u nadi da ces ih nesto castiti.

kod mog advokata ako nemas novca ide pola po naplati odstete .
Korisnikov avatar
By Dr. M
Brate, sta sam ja prijavio i zasto nisma nesto svatices kada se nadjes u takvoj prilici tako netrosi mozdane vijuge na nebitne stvari za tebe. Postavio sam ovde profil kao odgovor za one koji nisu nista videli i koji smatraju da to laze konkurencija. Ja sam za svaki bojkot kluba u kome su povredjena nasa prava. Ako te nesto zanima dacu ti mob pa da nedavimo ljude vise ovde glupostima.
1. Malo mi ta rec " Brate " para usi... ne bih rekao da joj je mesto na ovoj temi, jer suvise ide bas uz te koji su te prebili..

2. Iz posta u post, kontradiktornosti u tvojoj prici postaju sve ociglednije... Kao hoces da upozoris ljude, da isteras nekakvu pravdu, a nebitna je cinjenica da sve nisi prijavio muriji, sto je najlogicniji prvi korak...

3. Ako ti je vec palo na pamet da ovde izneses ceo dogadjaj i da ljudi diskutuju o istom, onda je jako bitno sta si prijavio i kome jer time nam pokazujes da si uradio nesto konkretno po pitanju svega, a ne da se samo zalis...

4. Ono sto zanima mene, verovatno zanima i ostale ucesnike ove diskusije, tako da za brojem tvog mobilnog telefona nemam potrebu,a kad si zapoceo ovu diskusiju trebao si da budes spreman i da ljudima das konkretne odgovore na njihova pitanja...

5. Mozda sam :glupan: ali sve manje mi je jasan cilj pokretanja ove teme?
Korisnikov avatar
By Rei
Interesantni odgovori na temu, kao da ne zhelite da verujete da se neshto ovako desilo pa sitnicharite po njegovim postovima i zajebavate, kao da je VAMA duzhan da objashnjava kada je i zashto ishao u policiju i vama na uvid da daje fotke... Iskulirajte malo i pruzhite makar malo podrshke i solidarnosti o kojoj vechito kukate.
Korisnikov avatar
By bicukratko
CILJ je da se izborimo (mislim na sve ne sebe) za nas tretman ljudski u svim klubovima ne da smo zivo meso. Ovde nisma da se ispovedam druze- brate ili kako ti je draze. Ljudski sam ti odgovorio. Sve sta sam ja preduzeo i preko koga nije sve za javnost. Da sam imao temu gde cu pricam o svedocima, advokatu u redu da o svemu pisem.
1. Policija je dobila i pored svega informacije na urgentnom, uredno upisano u rokovnik policajca u ranim jutarnjim satima na samom ulazu u urgentni. Sto nisu reagovali poitaj njih.
2. Ja koji sam krvario i imao potres mozga nije ni bilo na pameti cak da idem u bolnicu a kamo li policija. Drustvo me odvelo.
3. Zasto nisu ostali priskocili ? Ja sam priskocio sto tuku decka bez razloga i zbog tog pitanja dobio sve ovo.
4. zasto ostali nisu zvali policiju savim jasno, ne branim ih ali svako gleda sebe.

citiracu i ovog decka oko policije

Ово је Србија....

Позовете полицију...

Они дођу...

узму Вам податке...

Поднесу пријаву....

нагласе да се то десило у геј клубу...

Судија за прекршаје Вас накнадно позове...

мама и тата вас питају "Сине, а шта си тамо тражио"...

Пропаднете од стида у земљу....

Зато се многе од ових правди никада и не истерају до краја...

LJUDI BAVITE SE NECIM PAMETNIJIM NEGO ZAMLACIVANJEM A STO OVO A STO ONO. UZDRZITE SE OD IZLASKA BAREM JEDAN VIKEND TO JE SVE STO TRAZIM KAKO BI NESTO PROMENILI NA BOLJE. NISAM PRVA ZRTVA ALI BAREM DA BUDEM POSLEDNJA. UZIVAJTE U ZIVOTU
LJUBIM VAS I HVALA SVIMA
Korisnikov avatar
By *deni*
А ти њима одговори - " Курац, шта бих друго тамо тражио..."

Шалу на страну, бљује ми се од вас који немате храборсти да се суочите са собом и помирите се са тим ко сте и шта сте, него крадом идете у геј провод, па ако вам се деси нека непријатност, о томе не говорите и адекватно не реагујете из пуког страха да се не сазна где сте били.
Па онда немојте ни да излазите из ваших кућа, тамо вам се ништа лоше не може десити.
И престани више овде да кукумавчиш, знаш и ко те је истукао, знаш и где се то десило, ситуација је јасна и чиста, па изволи истеруј правду на за то адекватном месту.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
CILJ je da se izborimo (mislim na sve ne sebe) za nas tretman ljudski u svim klubovima ne da smo zivo meso. Ovde nisma da se ispovedam druze- brate ili kako ti je draze. Ljudski sam ti odgovorio. Sve sta sam ja preduzeo i preko koga nije sve za javnost. Da sam imao temu gde cu pricam o svedocima, advokatu u redu da o svemu pisem.
1. Policija je dobila i pored svega informacije na urgentnom, uredno upisano u rokovnik policajca u ranim jutarnjim satima na samom ulazu u urgentni. Sto nisu reagovali poitaj njih.
2. Ja koji sam krvario i imao potres mozga nije ni bilo na pameti cak da idem u bolnicu a kamo li policija. Drustvo me odvelo.
3. Zasto nisu ostali priskocili ? Ja sam priskocio sto tuku decka bez razloga i zbog tog pitanja dobio sve ovo.
4. zasto ostali nisu zvali policiju savim jasno, nebranim ih ali svako gleda sebe.

citiracu i ovog decka oko policije

Ово је Србија....

Позовете полицију...

Они дођу...

узму Вам податке...

Поднесу пријаву....

нагласе да се то десило у геј клубу...

Судија за прекршаје Вас накнадно позове...

Пропаднете од стида у земљу....

Зато се многе од ових правди никада и не истерају до краја...
A evo i mog posta koji se, u istoj temi, nalazio iznad Statusovog.
Originally posted by Strix
A zar nikome ne bi palo na pamet da im priskoci u pomoc?
Isticanje ociglednog: Niko nece priskociti u pomoc da ne bi prosao na isti nacin.

Istina je i ono sto je Status napisao, ali zar je sram dovoljno dobar razlog da se ne prijavi ovako nesto?

Jer sve dok ljudi to budu krili, takve ce se stvari stalno desavati.

Da pomenem i tu cuvenu paradu preko koje LGBTQ populacija trazi svoja prava.
Zar i prijavljivanje ovakvih napada nije jedan od nacina borbe za dobijanje istih?

Setimo se samo pobune u Stonewallu i nastanka iste.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by *deni*
А ти њима одговори - " Курац, шта бих друго тамо тражио..."

Шалу на страну, бљује ми се од вас који немате храборсти да се суочите са собом и помирите се са тим ко сте и шта сте, него крадом идете у геј провод, па ако вам се деси нека непријатност, о томе не говорите и адекватно не реагујете из пуког страха да се не сазна где сте били.
Па онда немојте ни да излазите из ваших кућа, тамо вам се ништа лоше не може десити.
И престани више овде да кукумавчиш, знаш и ко те је истукао, знаш и где се то десило, ситуација је јасна и чиста, па изволи истеруј правду на за то адекватном месту.
:up:

off: Nazalost 80% gay populacije u Srbiji je u tom fazonu.Zato i zastupam teoriju da je aktivizam u ovoj zemlji uzaludan.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!