Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By greek_lover
Drage moje i dragi moji, kako je par vas bilo u prilici da bude prilicno dobro ugosceno kod mene na radnom mestu, ovom prilikom bi mogli podeliti Vase utiske sa ostalima da bih vas mogao i ubuduce lepo ugoscavati kao i do sada! :pivo:
Voli vas sve vasa hostesa :kiss: :dance:
Korisnikov avatar
By Combo
Čekamo utiske, ocene, kategorizaciju, zvezdice...
By Kragi
Originally posted by Combo
:up: + jedno pitanje:

Jel ugoscavas samo mede ili i slim and smooth dolazi u obzir? :smeh:
By deka
Sinoc je bilo ludo Angie,samo sam malo bio u frci kada si se popela na izdrndani sto na recepciji :dj:

Mada playlista ti je bila monotona,volim i ja Guetta-u i Kelly ,ali 6 puta za redom :cupakosu:

Sledeci put ja DJisem

:dance:

Hajmo ljudi,dodjite,probajte da odspavate !!! We wont let you sleep !!!
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by KgCS3
Originally posted by Combo
:up: + jedno pitanje:

Jel ugoscavas samo mede ili i slim and smooth dolazi u obzir? :smeh:
Ugoscavam sve sa dobrim atributima :smeh:

www.hostelflash.com :cheer:
By deka
Kao kolega insistiram samo na krznastim medolikim i stocky built gostima :cobanica:
By Kragi
burning cds for free :smeh: e jesi lik :smeh:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by deka
Kao kolega insistiram samo na krznastim medolikim i stocky built gostima :cobanica:
Kolezinice, vuci se u svoj hostelcic, nemoj moj da napadas :smeh:

Inace, na dragu kolezinicu mozete balaviti ako posetite: www.hostelcentar.com :mazi:
By deka
Nemo` da me outujes ,pa ne zna me ni pola Srbije :andjelak:
By deka
Originally posted by Strix
Ja nisam bio ugoscen. :durenje:
Ako odgovaras built code-u koji trazimo,moja Angie bi te ugostila-rado :discofever:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Samo par koraka trebas da predjes do savrsenog ugoscavanja, samo par ... :geisha:
Korisnikov avatar
By greek_lover
burning cds for free :smeh: e jesi lik :smeh:
sta reci, a ne sprziti CD :D
By Kragi
Originally posted by greek_lover
Samo par koraka trebas da predjes do savrsenog ugoscavanja, samo par ... :geisha:
diskrecija pretpostavljam ZAGARANTOVANA? :smeh:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by greek_lover
diskrecija pretpostavljam ZAGARANTOVANA? :smeh:
transparentnost, rec koju ovde trazimo jeste TRANSPARENTNOST! :sudija: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By *deni*
Био сам скоро у том хостелу на ноћењу и могу вам рећи да сам изузетно задовољан услугама и ценом.
Опет ћу доћи, можда већ овог викенда.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Објављујем интервју који сам дао виртуелном магазину "ФОРУМ"

Slika

"greek_lovera ЈЕ ФОЛИРАНТ ! "

"Поштовани најпопуларнији српски Форумашу, какви су ваши утисци о хостелу "Кod greek_lovera?

Немам скоро никакав коментар о том објекту, људи су једноставно обманути. На интернету су објављен информације које не одговарају чињеничном стању. Кад сте ме већ питали, ајде одвојићу мало времена да Вам одговорим и да се позабавим наведеним хостелом, ако то уопште може да се назове тако...

Приликом приласка том објекту, стиче се утисак да сте на неком месту у Америци, међутим, када се уђе, осећа се мирис "сиромашне Србије". Шанк, пар мушких полуголиш мушкараца, шипка на којој, само претпостављам, увијају свој витка тела, лево од шанка тоалет. Из знатижеље, а зарад свох истраживачког душа, пожелео сам да видим на шта то чудо личи и ушао сам унутра... Јад и беда.. тоалет смрди, нема чистог папира него неки искоришћен који виси преко напуклог водокотлића, чучавац као у предратним тоалетима, без апарата за сушење руку... Катастрофа...

Да не бих испао баксуз који је свратио само да "шуња" решио сам да попијем пиће...А онда ми прилази конобар са полуголим стомаком и црвеним тангама које ми парају поглед и скрећу негативну пажњу. Наручујем Кока колу која ми стиже након 15 минута чекања. Доносе ми чашу која није опрана сигурно месец дана. У том моменту сам замало повратио, али ми култура то није дозвољавала.

Попио сам Кока Колу с`ногу и кренуо да изађем, а онда ми је пришао умиљати дечачић који ми је цвркутавим гласом рекао "Добро вече, желите ли неку забаву можа?"... Мало ме је то заинтригирао јер сам помислио да можда постоји неки дарк-роом, али сам се врло брзо разочарао када ми је рекао да на спрату имају собе у којима се секс наплаћује. Питао сам "А колико кошта то задовољсто и шта се нуди", дечких се насмејао и процвркутао "Ако желите младе обдарене мушкарце, цена је 400 динара по сату, а ако желите пасивне, цена је 180 динара по сату, знате имамо велики избор, па је цена самим тим мања...а имамо и неке звезде које су познате, знате са телевизије, медија, интернета, ако желите да проведет сат времена са неким од њих, цена је 650 динара по сату" само што нисам умро од смеха... реших да му дам тих 650 динара и да видим какви су им ти са медија... јер уосталом, мом сензибилитету ни не одговара нешто што кошта јефтиније од понуђеног...

Пењем се уз неке уске степенице, и ту ме у ходнику дочека жена-мушкарац, ни дан данас нисам сигутан шта је, која ми прозвори "Добар дан, ја сам Далиборка, осећајте се као код своје куће, желите ли да купите кондоме"... видех да је враг однео шалу, окренем и кренем да тражим собу бр. 1. Једва извукох живу главу, запела жена да ме поседује по цену тога да ми кондоме да по најнижој цени...

Улазим у собу ,а унутра ни мање ни више него наш истакнути форумаш који ми се представио као Деми... био сам у шоку.. откуд он ту... ито још за 650 динара.... "

II у следећем броју

Сачекајте молим вас, па ја не могу да наставим са давањем овог интевјуа, толико сам се засмејао да не могу.. молим вас сачекајте...ма не... боље дођите за пар дана, када се смирим од свега тога што сам преживео у том хостелу код Грика Лобера, или како се већ правилно каже....
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Па мене нема из више разлога...

Такви видови забаве не одговарају мом сензибилитету...

Немају довољно пара да плате моје присуство тамо, осим ако добровољно одем...

Неинтелеигнетни људи увек морају да се питају по нешто, па је глупо ускратити им то задовољство...

:seljache:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Sta bre ne mogu da te isplate?

Zar nisi rekao da se placa 180 dinara?
Originally posted by *STATUS*
Неинтелеигнетни људи увек морају да се питају по нешто, па је глупо ускратити им то задовољство...
Samo ti pitaj, tu smo mi da ti odgovorimo.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by *deni*
Био сам скоро у том хостелу на ноћењу и могу вам рећи да сам изузетно задовољан услугама и ценом.
Опет ћу доћи, можда већ овог викенда.
Bice nam veliko zadovoljstvo videti Vas a svakako i ugostiti jopet! :dance:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ето ме сутра, па ћемо се дружити....
:mazi: :friends:
Korisnikov avatar
By LAV021
Originally posted by *STATUS*
Објављујем интервју који сам дао виртуелном магазину "ФОРУМ"

II у следећем броју
AKO SU TEBE IZULI IZ CIPELA< MOGU SAMO DA ZAMISLIM TO :panker: :) )))))))))

a i zamolio bi te da se lepo saberes i ispricas ostatak :) )
bas sam se nasmejao a i nestrpljiv sam za drugi deo
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by *deni*
Ето ме сутра, па ћемо се дружити....
:mazi: :friends:
prekrasno!!! :colorado:
Korisnikov avatar
By *deni*
Морала сам код доктора, јако ме је болео стомак, па зато стигла нисам, пардон.
Биће прилике, Боже здравља.
Korisnikov avatar
By antibiotic
a jel moze da se iznajmi soba bez dodatnih usluga?
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by antibiotic
a jel moze da se iznajmi soba bez dodatnih usluga?
Naravno da moze, naravno da, da :D

sleeping only? :sleep: :lol:
Korisnikov avatar
By greek_lover
privodjenje naravno, naravno, obezbedjujemo i after sex snack :smeh:

"VI JEBETE, MI VAS 'LEBOM HRANIMO!"
:lol:
Korisnikov avatar
By antibiotic
ma ne treba after snack, sem ako ne insistiras :)
ne treba cak ni krevet, samo cetri zida i da niko ne upada ili viri kroz kljucaonicu!
...ili jos gore, neka tajno instalirana kamerica u uglu... :lol:
dakle, kolko to para kosta? :praznoglavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!