Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By sponzorusa
pogledaj kada sam registrovan pa dali sam novajlija a slike ces ovih dana da vidis nadam se i ovde. Do sada nisam pisao ali me je od sinoc zgrozilo sve ovo
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by sponzorusa
pogledaj kada sam registrovan pa dali sam novajlija a slike ces ovih dana da vidis nadam se i ovde. Do sada nisam pisao ali me je od sinoc zgrozilo sve ovo
Pogledao, i?

U svakom postu koji si ostavio na forumu, pljujes neki gay klub u Beogradu.

Znaci, kredibilitet 0.

:mete:
Korisnikov avatar
By KiWi
A pisao si u temama isključivo o bojkotu VIPa, pa sada bojkotu HSa ... Toliko providno da je diskusija sa tobom sa moje strane završena (što preporučujem i drugima).

Originally posted by Dušan Maljković
Ovo je savršena scena -- nisam ja ništa video, dakle NIJE SE NI DESILO.
"If a tree falls in the woods, does it make a sound if there's no one to hear it?"

Da se ovako nešto desilo, verujem da bih bar 10 ljudi to videlo. To što niko od forumaša nije video naravno ne znači da se nije desilo, već znači da postoji sumnja sa naše strane (što nije isto, čak ni približno).

KAD UMEŠ DA KORISTIŠ CAPS LOCK, NAUČI I DA IZ TEKSTA IZVUČEŠ ZAKLJUČAK (pravilno).
By sponzorusa
i sve od crnog ili je to bio neki drugi ?
daj zivi u svojim iluzijama sve dok se tebi tako nesto nedesi onda posle kukaj ali trebalo bi i za tebe svi da reaguju ovako kao ti. Zivis u slobinom vremenu zavera a ja sam ovde samo za solidarnost. Ukoliko ti to enverujes proveri ko je primljen na urgentni centar u 3 i 30 i dali je policija tek tada saznala pri prijavi momka.
By sponzorusa
ok hvala momci za solidarnost gey scene. Sve se vrati pre ili kasnije svima a upravo divno je sto vip uzima maticne brojeve i sto sma to kritikovao. Uzivajte dok vas neko ne prebije a razumne i pametne momke ajde da se barem nas nekolicina udruzi za zastitu kada to ne cine gay zajednica niti mnoga gay udruzenja.
Korisnikov avatar
By KiWi
ok hvala momci za solidarnost gey scene. Sve se vrati pre ili kasnije svima a upravo divno je sto vip uzima maticne brojeve i sto sma to kritikovao. Uzivajte dok vas neko ne prebije a razumne i pametne momke ajde da se barem nas nekolicina udruzi za zastitu kada to ne cine gay zajednica niti mnoga gay udruzenja.
1) Ako se to zaista desilo, svako normalan će bojkotovati taj klub, pa je tvoje prenošenje informacija dobrodošlo. Ali, u ovom okrutnom svetu ima baraba koje bi učinile sve da satru konkurenciju, pa i izmisle ovakav incident.

2) To se dešava u svim klubovima (gej ili negej), a ovde se opanjkava samo jedan klub. Zar nije to malo providno?

3) Ja ga bojkotujem od starta zbog loše ventilacije (to mi je važnije i od diskrecije i od gorila na ulazu).
Korisnikov avatar
By Mr Dee
nije sumLJa kiwi, vec sumNJa. :)
je l' to neka pancevacka govorna mutacija, posto nisi prvi koji ju je izrekao.

jeste, kao sto su svi slozno bojkotovali prebijanja u flojdu jer su znali da su se desavala, tako ce isto svi slozno bojkotovati hrabro srce. yeah right.
By sponzorusa
pa ok kazem nepljujte informisite se od svih likova koji su sedeli ispred izmedju 2:40 do 3h sta se sve desavalo. A u svakom slucaju sve ovo radim jer jednog decka poznajem od njih i iskreno mi je bilo muka kada sam video da on vice nedirajte momke bez razloga a onda su njega poceli da gaze. svi su cutali i pravili se da se nista ne desava. On je pao na zid a onda ga je neki momak sa naradnzastom majicom dva puta udario nogom u facu. U svakom slucaju od njega sam saznao danas da ce slike pustiti u javnost bez svoje face a policija je obavestena kao i advokatska kancelarija YUCOM.

Toliko informacija i od mene pa posle proverite da li sma pricao ozbiljno....
svima sve najbolje i razmislite sta dalje...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mr Dee

jeste, kao sto su svi slozno bojkotovali prebijanja u flojdu jer su znali da su se desavala, tako ce isto svi slozno bojkotovati hrabro srce. yeah right.
Sumljivo lice :D Sumnjivo lice :D Zar to nije dublet?

jeste .. veoma autohtona govorna mutacija, planiramo da se leksički odvojimo i oformimo narečje (Didn't you get the memo?)

P.S. Ispravljeno ... užas kako se izražavam. Nekad mi se desi da u žaru pisanija umesto t napišem d ... :blush:
By sponzorusa
izvini samo da ti MR DEE dodam da na zalost nece se desiti dok svako od nas ne dobije po nosu... Nismo mi solidarni a floyd su bojkotovali kada je poceo novi klub
By sponzorusa
pogledaj KiWi to je dovoljno o nasoj slozi kada nezna baba da napravi tortu prica o ustipku. Hvala nebi vise a sada da vidimo ko je bio u pravu. za dan dva svicete znati istinu...
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by KiWi

Sumljivo lice :D Sumnjivo lice :D Zar to nije dublet?

jeste .. veoma autohtona govorna mutacija, planiramo da se leksički odvojimo i oformimo narečje (Didn't you get the memo?)

P.S. Ispravljeno ... užas kako se izražavam. Nekad mi se desi da u žaru pisanija umesto t napišem d ... :blush:
sumljivo je ono sto se da sumirati. :P
kao na primer sumljiv odnosno konvergentan red.
Korisnikov avatar
By Madonna
joj.. :-/
:lol:
By ~ Le Saint X ~
Uh, uzas...
Nadam se iskreno da ce se lokal zatvoriti
da ce se prijave napisati

ja iskreno verujem da jedino moguce sledece iznenadjenje tamo moze da bude bomba

ako ne od navijaca
onda od nekog iz gay zajednice kome su priredili ovakvu neprijatnost!

Zaista mi je zao decka koji je dobio batine i sto je to tako ispalo!

Uzas,uzas,uzas...

Vala, ja od suzavca vise ne izlazim u nijedan klub

Izigrao sma svoje

Jos jednom, zao mi je decka!
Obezbedjenje kluba je selajcizam na kub!
Treba ih kazniti radom na neki goli otok!
et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..
Ajme, a ja bila sinoc da vidim kako izgleda taj HC. Osim sto je bilo pakleno vruce i sto je 2x isla neka stvar "momci hoce ekstazi" (posle mi je objasnjeno da ide "kazu extra si"), i sto je muzika bila potpuno protivna mom muzickom ukusu, videla sam i krv malo niz ulicu. Od ostalih utisaka mi je bio vrh neki u belim gacama sto je sa sanka vrteo dupetom u svim smerovima ala centrifuga i potom netragom nestao. Not my cup of tea, svakako.
Da dodam da ta krv na ulici, to nije bilo par kapi, nego cist pollock na 4m², kapi na razmaku od 5-6 cm jedna od druge. I bas sam se zapitala otkud i zasto.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by ns.happy
ili u pirot!
nerazumem (jedna rec!) :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ma samo sam komentarisao pirocanski post ;)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by ns.happy
ta kak'i ste vi beogradjani... :lala: toga nema kod nas. nasa 3 kluba fino rade, svi se volu i svi su happy. osim mene. ja sam ns.happy :-)))))
Mi imamo tri kluba!!?? Koji je treći?? Ja znam za Y i T... dakle? gde je? je l' dobar?

ot: mislim da ste se svi gotovo složno, energično urotili protiv novajlija...
Slažem se da se konkurenti zatrpavaju glupostima... ali opet, gledajući one gorile u Y-u i u VH-u ne bi me iznenadilo da se ovo stvarno desilo...
Ko zna, možda se i same žrtve oglase na forumu... dajte malo vremena...
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Једина ствар коју не желим у неком од Београдских клубова је изношење угљенисаних лешева....

Што је нажалост по свему судећи, а како се ближи и Геј парада, врло могуће....

ПАМЕТ У ГЛАВУ.....

!

:eviltrep:

Нејасно ми је зашто сумњате у ствари које су написали корисници "djole54" и "sponzorusa"...
Тј неко написа како се исти оглашавају само онда када настане проблем у неком клубу... па то је њихово легитимно право... да сами бирају када, где и шта ће писати...

Изгледа да се истпоставило све као тачно... тј то што су писали...

А сада ви који сте категорично сумњали, да све то прогутате и да се јавно извинете људима....

:napitak:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by *STATUS*
Нејасно ми је зашто сумњате у ствари које су написали корисници "djole54" и "sponzorusa"...
Тј неко написа како се исти оглашавају само онда када настане проблем у неком клубу... па то је њихово легитимно право... да сами бирају када, где и шта ће писати...
Ovde se slazem.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
ovo u svakom slucaju momentalno ulazi na gej besing kartu beograda.
By deka
Originally posted by KiWi
Originally posted by LordOfSex
Ja bio sinoc, nisam video nista neobicno. :neznam: Ali sam bio unutra svo vreme i :dance:

Bila je jos jedna forumasica, videcemo da li ona nesto zna.
i moj ortak .. i ulazio i izlazio .. i prolazio, šetao se ... ništa čudno.

Može li još neko pored autora teme da potvrdi da se ovaj incident uopšte desio?

@Dušan: Koji je razlog tvoje plamenosti? (pored očiglednog). Koji klub predlažeš kao bezbedniji?

Autor teme inače ima svega 4 poruke, od kojih su sve 4 čisto bacanje hejta na Hrabro Srce. Vamo opanjkava klub i zgrožava se, a posle opet ide u njega .. promišljeno :D
Nazalost,mogu da potvrdim taj incident ....A i prijateljica koja je sa nama izasla je bila tako manijacki pretresena od one ribe iz obezbedjenja,cak joj je otvarala i paklu cigareta !!!!
Korisnikov avatar
By LordOfSex
A ja nazalost ne mogu da verujem u istinitost ove price. Jer je niko sa odgovarajucim kredibilitetom nije potvrdio.

Batine se dobijaju sa razlogom, zbog jedne reci ne verujem.

A sto se tice pretresa, ne vidim tu nista manijacno sto je otvorila paklu cigareta.
Korisnikov avatar
By Azdaja
zasto bi joj otvarala paklu cigareta?!

pa da prebroji koliko joj je jos ostalo, brine devojka...zdravlje je u pitanju...:retard:
By RACABG
koliko plasticnog eksploziva moze da stane u paklu cigareta ..... pa da bude posle pederke lete u nebo.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by LordOfSex
A ja nazalost ne mogu da verujem u istinitost ove price. Jer je niko sa odgovarajucim kredibilitetom nije potvrdio.

Batine se dobijaju sa razlogom, zbog jedne reci ne verujem.

A sto se tice pretresa, ne vidim tu nista manijacno sto je otvorila paklu cigareta.
Ja ne znam sta treba da se dogodi...tebe neko d aprebije d abi poverovao?

I...batine se dobijaju... sa razlogom ili bez

Manijacno jeste ... mojoj drugarici je cak PREBROJAVALA PARE!!!!!
Zamislite!

Da, da...HS na bashing karti Bg-a
:up:
By RACABG
a jel umela tvoja drugarica da se vrati i da ode u drugi klub ?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!