Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by ok_deckoNije ti loša zamisao... Kragujevac/Beograd. Eto. Jedan drug je hteo
Ah well, onda bismo mogli da udruzimo snage i zaigramo Ako smo u istom gradu, ofkors
Originally posted by m..pa eto ti print pattern
btw
http://games.dachaz.net/
Originally posted by shutmogla sam i sama da ga napravim, ali nije fun vuci okolo tolike papire.Originally posted by m..pa eto ti print pattern
btw
http://games.dachaz.net/
Originally posted by m..Napravis tabelu u Excelu i print.
jao igrala jamb ovih dana, bezveze ponela kockice na adu pre par dana, pa se navukli. nego pomenu neko 10 kolona trazim objasnjenje.
btw gde kupujete listice? ja svoje uredno crtam.
Originally posted by LordOfSexdaj de objasni mi one 2 kolone sto mi nisu jasne.Originally posted by m..Napravis tabelu u Excelu i print.
jao igrala jamb ovih dana, bezveze ponela kockice na adu pre par dana, pa se navukli. nego pomenu neko 10 kolona trazim objasnjenje.
btw gde kupujete listice? ja svoje uredno crtam.
Ne kupujem listice jer nikada ne mogu da pronadjem one koje zelim, bas te sa 10 kolona.
Originally posted by m..Dirigovana ili odgovor na najavu.
nego 10 kolona?
ok,
1. odozgo na dole
2. odozdo na gore
3. ona s bilo kojim redosledom
4. najava
5. odgovor na najavu
6. rucna
7. od minimuma i maximuma pa nadalje
8. od jamba i 1, pa dok se ne sretnu
9. dirigovana (to ne znam sta je, i molim objasnjenje)
10. videla neko S, ni to ne znam sta je.
Originally posted by m..Ne duplira se.
Auh, onda mi se dirigovana duplira (mi to zovemo odgovor), i s (to je ona sa strelicama i na gore i na dole).. ma smuljacu nesto.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!