Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ja ovu temu otvaramda bih konstatovala nekoliko promena koje su se unutar mene same desile u odnosu na neke korisnike.
Tako mi je

bas bleu :up: jednan i vise nego prijatan entitet za citanje u poslednje vreme. Ne znam sta se zapravo desava, ali mi devojana godi.

Black Lady, iako je i dalje nisam upoznala, najozbiljniji :doh: kandidat za seks

Dr M., koga sam se u njegovoj ranijoj fazi bivstvovanja na Forumu klonila (pre ce biti izbegavala da citam njegove … malo je reci ideoloske i moralne ispade) jedno od najdefinitivnije najprijatnijih iznenadjenja u poslednje vreme, onako, u zivotu

Jovanabeograd neko ko nadaleko prevazilazi svoje korisnicko ime.
I tako dalje.
Kakve su se tranzicije u vasem iskustvu desile?

P.S. Swanheart me i dalje nervira. :P

:pivce:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Meni se ponajvishe svidja korisnik Phoenix ali avaj slabo je na forumu.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
A ja se nadam da se misljenje pojedinih korisnika o meni nece promeniti od ove teme pa nadalje. :blush: :doh:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by the1whowished

Sa ovim se i te kako slazem....
Azdaja mi je bila oduvek simpaticna, a sada mi je jako cool......... obozavam je...
BB nisam nesto volela, nervirala me,a sada mi je nekako draga, kao detence je dozivljavam...
DR M nisam ga ni primecivala, sada mi je gotivan...
Delete mi je i dalje cudna, varira mi misljenje... ali nista negativno..
the1ww - moram da se vidim sa njom... :lol:
Armand, uvek mi je misteriozno delovao, dok nisam skontala da je mica :mazi:
Deni - opaljotka od samog pocetka do kraja...
Mina Harker - nije mi se nesto menjalo misljenje, uvek smo bile ok...
itd.. seticu se :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
hmmm....

bleki bi mogla da nazovem kad sam u ns i da sam koma - znam da bi me pokupila :lol: (sanjajmo..hahha) ta zena je divna, ja je obozavam :)

znj prepametna plavusa:) prelepa, s kojom pricam satima o svemu i svacemu i to ostaje izmedju nas - jel moram oper naglasiti da je prelepaaaaaaaaaaa

deni- party master, dzek....decko s kojim kad se vidim znam da ce mi biti penal i da cemo se provesti za medalju... :)

armand - prelep momcic, meni jakoooo drag, a pre svega fin i kulturan totalitus :)

...:)
Korisnikov avatar
By Azdaja
osoba koja mi je najdraza od svih njih je kopikakroketa - ex taboo girl...

devojka koja zna sve moje misli, kad sam hepi i kad sam bila u govnetu... najbolja i najnaivnija osoba koju znam - ako neko svima veruje, onda je to ona - cekam da se pokvari :)

bas je volim:)
Korisnikov avatar
By Dr. M

Dr M., koga sam se u njegovoj ranijoj fazi bivstvovanja na Forumu klonila (pre ce biti izbegavala da citam njegove … malo je reci ideoloske i moralne ispade) jedno od najdefinitivnije najprijatnijih iznenadjenja u poslednje vreme, onako, u zivotu
Pa...sta da ti kazem... ljudi se menjaju, odrastaju, sazrevaju...mada, realno gledano, nisam se ja puno promenio... :neznam:

Ove " ideoloske ispade " bi morala da mi pojasnis, a moral mi nikad nije ni bio jaca strana... :giggle:

Kakve su se tranzicije u vasem iskustvu desile?
Kod mene nije bilo nesto puno oscilacija sa forumskim zivljem...
Ja sam covek koje svoje misljenje gradi na prvu loptu i retko kad se ono kasnije promeni...

Od samog starta na hejt listi su mu RacaBG i Vihelmina, Simor i jos par smaraca im se pridruzilo nedugo zatim, a od ovih novih klinaca samo mi jedan opasno skace po zivcima...kapiram ga kao isfrustriranu tetku, najgoreg tipa i karaktera ali na zalost, toliko je prisutan da je njegove postove prosto nemoguce preskociti...
:ubise: :ubise: :ubise:

Jedina o kojoj sam, za sve ove godine na forumu, promenio misljenje je bigirl...
Ona mi je vremenom sa hejt liste presla na listu najomiljenijih forumasa i na njoj se bas cvrsto ustolicila...

:happysmoke: :happysmoke: :happysmoke:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
...Sitnicava... - U pocetku ne bas simpaticna, hladna i za moj ukus, previse kategoricna. Zatim je usledilo moje postovanje prema njoj, jer je imala sjajne postove, da bi mi sada, kada je (u)poznajem, prirasla za srce. :)

bas bleu - Nisam ni primetila kada se doticna pojavila na forumu, i i dalje je mesam sa smaug. Tj. prvo cega se secam jeste ona sprdacina od teme o talentima forumasa. Iako su joj postovi sazeti, a ona ponekad i na granici bezobraznog cinizma, I give my vote to her fluency in sarcasm.

the1whowished - Doticna me nervirala iz nekog razloga(valjda mi je delovala.. mrzim ovu rec, al' ajde.... istripovano) sve dok je nisam upoznala. Neobicno, drugacije, sludjeno.

shut - Bio mi je izuzetno antipatican na osnovu onoga sto je pisao, sto sam i obrazlozila u nekoj i temi, cak dosla i u sukob sa njim, da bi mi postao simpaticniji. Deluje kao pametan momak, steta pa mu se svaki drugi post sastoji iskljucivo iz :lol: . A mislim da bi imao sta da kaze.

Delete - isto sto i BL rece... utisak varira.

UPDATE: Govorim o ljudima o kojima mi je misljenje variralo, naravno da postoji mnogo drugih cije postove volim da citam, ili se privatno druzim, ali je to vec offtopic.
Korisnikov avatar
By svejedno
...i moji uobicajeni favoriti, znaci ljudi koje upoznah/poznajem.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Dr. M
a od ovih novih klinaca samo mi jedan opasno skace po zivcima...kapiram ga kao isfrustriranu tetku, najgoreg tipa i karaktera ali na zalost, toliko je prisutan da je njegove postove prosto nemoguce preskociti...
Wonder who that is? :hmm:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Strix
Originally posted by Dr. M
a od ovih novih klinaca samo mi jedan opasno skace po zivcima...kapiram ga kao isfrustriranu tetku, najgoreg tipa i karaktera ali na zalost, toliko je prisutan da je njegove postove prosto nemoguce preskociti...
Wonder who that is? :hmm:
Ti nisi, to je sigurno... :kiss: :bye:

Btw, za njega ni ne znam koliko godina ima ali po onome sto citam, ne bih mu dao vise od 12, plafon 13....

:mete:
Korisnikov avatar
By Rei
Po naslovu sam mislio da je u pitanju tema o promenama u perspektivi i mishljenju, dakle u zhivotu, koje smo doneli uchenjem iz primera drugih i deljenjem iskustava na forumu... A ono josh jedna 'ko vam se svidja' tema. :apprentice:

@Dr.M
Imash pravo na mishljenje ali vec nedeljama idesh po forumu i kukash o dotichnom korisniku, hajde ili reci o kome se radi i prekini ovu detinjastu igru, ili zachepi gubicu :lizalica:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Rei
Po naslovu sam mislio da je u pitanju tema o promenama u perspektivi i mishljenju, dakle u zhivotu, koje smo doneli uchenjem iz primera drugih i deljenjem iskustava na forumu... A ono josh jedna 'ko vam se svidja' tema. :apprentice:

i ti mi se svidjas :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Rei
Po naslovu sam mislio da je u pitanju tema o promenama u perspektivi i mishljenju, dakle u zhivotu, koje smo doneli uchenjem iz primera drugih i deljenjem iskustava na forumu...
Da, i ja.

..

Al nije ,)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Rei
Po naslovu sam mislio da je u pitanju tema o promenama u perspektivi i mishljenju, dakle u zhivotu, koje smo doneli uchenjem iz primera drugih i deljenjem iskustava na forumu...
I ja mislio da je o tome.
By Kragi
Originally posted by jovanabeograd[/i

shut - Bio mi je izuzetno antipatican na osnovu onoga sto je pisao, sto sam i obrazlozila u nekoj i temi, cak dosla i u sukob sa njim, da bi mi postao simpaticniji. Deluje kao pametan momak, steta pa mu se svaki drugi post sastoji iskljucivo iz :lol: . A mislim da bi imao sta da kaze.

:up: Doduse nisam bas imao sukoba, ali dok je imao nick IWanna isao mi je po zivcima :D
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Rei
@Dr.M
Imash pravo na mishljenje ali vec nedeljama idesh po forumu i kukash o dotichnom korisniku, hajde ili reci o kome se radi i prekini ovu detinjastu igru, ili zachepi gubicu :lizalica:
Ne znam sta si ti citao... :zev2:

Sad ga pomenu po prvi put...tako da... :prst2:
Korisnikov avatar
By Rei
Ne teraj me da ti kopam po postovima :) Moguce daje u pitanju vishe osoba, ali se secam zato shto mi inache ne odajesh utisak nekoga ko ima naviku da se zhali i komplikuje stvari :)
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Strix
Originally posted by Rei
I ja mislio da je o tome.
I ja 4. dok nisam video kako je josh u svom uvodnom postu the1whowished pochela da nabraja forumashe koji joj se svidjaju :lol:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Rei
Ne teraj me da ti kopam po postovima :) Moguce daje u pitanju vishe osoba, ali se secam zato shto mi inache ne odajesh utisak nekoga ko ima naviku da se zhali i komplikuje stvari :)
Utisak te ne vara...niti volim da se zalim, jos manje da koplikujem ( trudim se da mi zivot bude nalik ravnoj liniji sa sto manje oscilacija )... Sad moguce je da sam ovog negde vec pomenuo ali bas da kukam nedeljama, tu si malo preterao...

Btw, nisam ga imenovao, bas da sebi ne bih komplikovao zivot...
Pre nekog vremena sam dozvolio sebi da za jednog korisnika napisem da me smara, pa me je covek zatrpao pretnjama...te prijavice me muriji za bastu, te ovo, te ono...
Daleko od toga da sam se uplasio ali stvarno mi ne treba da mi opet neko zatrpava u2u sanduce sa kojekakvim bljuvotinama, samo zato sto ne moze da podnese da nekom nije simpatican...

:kiss: :bye:
Korisnikov avatar
By ns.happy
hm... popravilo mi se misljenje o teta daci, jbg, zena i ja smo ipak zajedno prase okretali svojevremeno... nekad pretera, verujem da je zbog vremena, ali mi je ponovo gust citati je.

black lady - deluje mi zauzetija neg' ikad, pre je bila onako... devojcica koja igra lastis. figurativno naravno..

marvin - nije on toliko gundjalo koliko sam mislio pre, obradujem mu se svaki put.

the1whowished - oduvek sam misio da je to bata, a ne seka.

doofke - preterivao je u pocetku, sad mi je bas drag.

delete - postujem njenu lojalnost prijateljima, ali ne i zabadanje nosa gde mu nije mesto. ona mi je bas bila cool nekad.

horus & hton - nemam pojma... nekako sam indiferentan sad, a bili su mi cool.

renoir - kme. sujeta :-))

pedja/maljkovic/boris - mislio sam da su ozbiljniji.

azdaja&hlae - :hail: respect totalni!

andjelika - jedna od najdrazih forumasica. kao i deda uja jukie. mislim, on je forumas, logicno :-))

ulix - bio mi je jako odbojan, ali kad sam skontao da smo kolege, iz nekog razloga mi je postao cool. ali da je nastavio da bude neki 40godisnji sociolog u mojoj glavi, ne bi mi se dopadao... :-)))

dr.m i spliff - mesam ih bas ono...

2kune - boze, sta li se desilo tom vagabundu? on mi je jako drag.

stefan - i dalje negde verujem da je dupli nalog... :-)) salim se. pa, misljenje se promenilo samo u smislu da vise ne mislim da je dupli nalog.

armand,mina,sixto,abcd - o njima ne mogu nista reci, previse ih poznajem, toliko da sad na forumu mogu predvideti njihove odgovore :-)

bbb - mislio sam da je mnogo stalozeniji i da vise kulira, a on bas temperament... :-)

zonce - jedini korisnik kome nikad necu moci prihvatiti neki drugi nick. bio mi je antipatican, ali kasnije sam ga bas zavoleo, pogotovo nakon teme u kojoj su on i zmajce pisali onu pricu o forumlandu :-)

dosta za prvu kafu :-)
Korisnikov avatar
By bas bleu
bas bleu... Ne znam sta se zapravo desava, ali mi devojana godi.
it's alright luv, i had a wet dream about you too ;)
Originally posted by jovanabeograd
bas bleu... i dalje je mesam sa smaug. Tj. prvo cega se secam jeste ona sprdacina od teme o talentima forumasa.
to i jeste bila smaug-tema :giggle:

sarcastic mode off: ta girls :blush:
Korisnikov avatar
By castor
I Wanna mi je delovao kao opasan hejter,
zatim sam mislio da je dupli nalog,
a onda je promenio nick i
postao jedan od drazih forumasa
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by bas bleu
bas bleu... Ne znam sta se zapravo desava, ali mi devojana godi.
it's alright luv, i had a wet dream about you too ;)
E o ovome govorim. :giggle:
Originally posted by Vel boy
I ja 4. dok nisam video kako je josh u svom uvodnom postu the1whowished pochela da nabraja forumashe koji joj se svidjaju :lol:
Jebiga. :cigareta:

@Dr M.-Ideoloski ispadi su najveci deo stvari u kojima se ne slazes sa Simorom, Vilhelminom & Co. Zato ti i ja necemo pricati ni o Kosovu, ni o srpskom nacionalizmu. :)
Korisnikov avatar
By SabotagE
To je definitivno the1,osoba o kojoj nista lepo nisam mislila.Prvi utisak ume da prevari.
Sad je obozavam! :)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Black Lady
Sa ovim se i te kako slazem...

Hvala devojke. :blush:

Nick ce biti promenjen trenutka kada se budem nasla u onom avionu. A dok sexyfembg ne zasija punim sjajem, zadovoljite se sadasnjim inventivnim forumskim nadimkom. :kafa:

Sincerely yours,

milenanis

:kiss:
Korisnikov avatar
By smaug
A ja se nadam da se misljenje pojedinih korisnika o meni nece promeniti od ove teme pa nadalje. :blush: :doh:
Sori al hoce.
'Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem'
Moje misljenje o tebi se svakodnevno menja i to na bolje. Svidja mi se, izmedju ostalog, sto si duhovita (mada mi ponekad jos uvek nije jasno kako i na osnovu cega u sred zezancije odlucis da budes ozbiljna?) Duhovitos' je kod mene kredit o'ma.
A ti, na pocetku moje forumaske karijere il nisi bila duhovita il sam ja bila corava (ovo nije pitanje, ne moras da odgovoris :D )

Mislim da je ostalim foumasima sasvim jasan moj odnos prema njima tj. dal su mi ok ili ne od pocetka na ovamo.
@jovanabeograd - kaaaazi da si mislila na mene :sweet: a ne na neke tamo plave carape :shmi:
Korisnikov avatar
By Dr. M
@Dr M.-Ideoloski ispadi su najveci deo stvari u kojima se ne slazes sa Simorom, Vilhelminom & Co. Zato ti i ja necemo pricati ni o Kosovu, ni o srpskom nacionalizmu. :)
Jbg, znas da ja sve svoje stvove, gradim samo i iskljucivo na osnovu licnog iskustvima ( pametni ljudi se uce na tudjim greskama, glupi na svojim, a ja definitivno spadam u drugu grupu ), a neke stvari se ne mogu izbrisati...jbg... Btw, znas da ne volim da pricam o svemu tome ali da isto tako ne mogu ni da ne popizdim, kad o takvim stvarima pocnu da mi mudruju neki koji su o svemu tome citali samo iz novina...pih...

Elem, kao sto i sama rece, zato i ne pricamo o tome... i dobro je dok je tako...

Ljubim te.... :kiss: :bye:
By Swanheart

P.S. Swanheart me i dalje nervira. :P

:pivce:
zamisli kako bi ti zivot bio dosadan da te ja ne nerviram i ne slikam golu na krovu zgrade:povez:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!