Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Nasao sam kod decka na polici Ouija Board, ili ti tablu za prizivanje duhova sve sa uputstvima. Oduvek me je kopkalo da to uradim, ali sam cuo toliko prica o potencijalnim opasnostima i stupanja u kontakt sa demonima, pa me zanima da li ste vi ovo ikad radili, kakva su vasa iskustva i kako sve to izgleda...

Hvala ;)
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja nisam, ali status ima temu o tome, pa ono kao...
ili, pozovi mozda njeno visocanstvo kleopatru?
Korisnikov avatar
By Dr. M
O, boze... :doh:

Jos jedna tema sa " Help Please " ... :noob:

Nikad nisam pokusavao jer ne verujem u duhove...

Upoznao sam gomilu ljudi koja je to radila i svi su u fazonu da njima nikad nije uspelo ali zato imaju druga/ drugaricu/ babu/ tetku / strinu...bla, bla...kojima je to uspelo... ma vazi... :zid:

:joint:
Korisnikov avatar
By bas bleu
stefane, sreco, jedina opasnost koja ti preti jeste da napravis jednu od najgorih pesama/spotova svih vremena.

a ne, pretekao te covek.

''
By ...Sitnicava...
Ja sinoć prizivala duhove i naiđe mi Majkl Džekson.
Izgleda nije trač da je živ.
:iskolacen:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by ...Sitnicava...
Ja sinoć prizivala duhove i naiđe mi Majkl Džekson.
Izgleda nije trač da je živ.
:iskolacen:
ahahahahahahaha
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ja svake noci svratim do groblja pa se sit ispricam s ljudima.

Dead people are funny.
Korisnikov avatar
By m..
pitaj statusa, on covek izgleda u trac areni zna nesto o tome.
Korisnikov avatar
By Dina
Jednom, pre mnogo godina, tad i nikad vise :uplasen: Pojavio se duh i ispricali se tj ona casa stvarno isla po stolu... Ali jezivo je tek ono nakon toga, danima se i meni i tim drugaricama desavalo svasta nesto... Najjezivije mi je bilo da je prozor kupatila naprsao iz cista mira dok sam se tusirala, a bio vedar dan. Slavine su se otvarale same, odem negde i zastanem samo vodu kako siklja na sve strane. A svi koji me znaju mogu da zamisle koliko je to neverovatno jer ja kad ostavljam stan prazan sve proveravam i preterano i nemoguce bi bilo da slavine ostavljam otvorene. Bilo je tad jos nekih dogadjaja zaboravila sam sad sve, dosta je vremena proslo. Najgore sto se desavalo svima nama koje smo bile prisutne. I sad ako mislite da smo poludele, kako se nije desavalo nakon tog perioda?

Tako da ti ja savetujem da duhove ostavis gde su. Ja opet znam sve iskustva slicna mojem - da je ljudima uspelo da prizovu duha ali posle je problem oterati ga :lol:

:duh:
Korisnikov avatar
By KiWi
Tebi stvarno treba pomoć ...
Korisnikov avatar
By Azdaja
ja se plasim duhova jer ZNAM da postoje, ne igram se s tim stvarima (ovolika zena je pickica povodom tih stvari...)
Korisnikov avatar
By stefan19
Jao hvala vam na iscrpnim odgovorima, a posebno Dini :) Savet Poslusan, tabla za dozivanje duhova u kontejneru ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!