Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Evo kako je nekad umela...

''
Korisnikov avatar
By Li
Moram se upisat u ovaj FAN CLUB...
:balerina:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
:rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida:

Ulix, definitivno NIJE trebalo da nam "pustis" ovaj snimak! Osim sto svesno znamo da je vise meceva pobedjivala nekada, vremenom smo se navikli na njenu igru u padu, potpuno zaboravili/potisnuli sta je sve umela, i poceli da skacemo od srece i na jedan osvojeni set! Nekad je bolje ziveti u neznanju/zaboravu!

Meni se sad (posle snimka) najozbiljnije place! :rida: MOja miljenicaaaaaaaaaa...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...:slinavko:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:lol:

Sunce, znas u cemu je tragedija ove situacije, kada je jedna taaaaaaaaaaaaaaakva igracica taaaaaaaaaaako igrala, i isla uzlaznom putanjom, da je naslov tih divnih momenata iz proslosti sledeci: Australian Open >>>1st ROUND<<<.

Ja zelim sebi da priustim to zadovoljstvo, da gledam (makar i arhivske snimke) svoje miljenice sa naslovom FINALE, i da se secam: "...E, da, kako je to bio trijumfalan GS, te daleke..."... :D

Nadam se da me razumes zasto ronim suze...:rida:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Kako je krenula, sve sam vise :uplasen: ! Jer, mnogo sam fanaticno poceo za Jecu da navijam... Citajte - moja greska, nije sigurno njena!:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa i sada dobro igra, sta vam je? Pobedila je terminatorku Lisicu, osvajacicu Carlstona - i to dva puta ove godine. Mec sa Bartoli je bio odlican. Za razliku od Australian open-a, u Stanfordu je bila neuporedivo agresivnija. Bilo je dosta vinera.
Primetio sam da se mucila zbog :sunce: .

Evo sta je rekla posle meca sa lisicom:

Jelena said: "This was a really tough match for me, especially since I haven’t played for awhile. I felt that I was a little rusty out there, and I need to keep playing matches and experience those situations. I had not played at night for awhile and it took me a little longer to adjust my eyes and reaction time. Early on, I was having trouble with the shadows, and certain times I couldn’t see where the ball was going when [Sabine] was serving or I was returning."
Korisnikov avatar
By Berserker
"Just the whole atmosphere when U're playing at US Open and U know, the vibe that U feel there... it's amazing..."

Publika + ogroman stadion + večernji termini kad se igra pod reflektorima ... ko bi odolio :)

Jeste da se igra i na AusOpenu pod reflektorima, ali jbg, na USu temperature su malo više prijateljski nastrojene :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Marvin
Divan snimak stvarno, ali ja ne mogu da nađem onaj THE poen.
THE poen se nalazi OVDE pri rezultatu 5-4 Ad-Paszek
The point begins at 01:30
Korisnikov avatar
By Marvin
Hvala :)

Ja sad odgledao drugi set US finala...
Kako je to dobar tenis bio...

''

(živeo youtube :hiphip: )
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Marvin
Hvala :)

Ja sad odgledao drugi set US finala...
Kako je to dobar tenis bio...
Što se tiče AO:
Najjezivije su mi bile u tzom trenutku oni Jecini lobovi iz odbrane, bilo ih je 2,3... Ja dok sam gledao prenos, samo što se nisam šlogirao...
Od trenutka kad odradi te lobove, lopta se nalazila na milost i nemilost Pašekove, no zahvaljujući Pašekovoj (njenoj neiskusnosti i brzopletosti) lopte su slane gotovo Jeci na reket...

A što se finala US Opena tiče,
taj rezultat kojim je Jeca izgubila je samo SAN i LUXUZ za Dinaru, jer bi ona jelte, mentalno kolapsirala po početku meča :giggle:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Igrace nam Jeca kao u stara dobra vremena, i bolje - dozvrsice zapocet posao - pobedom na US Open-u!... :pinknaocari:
By cumpig
jao, bas volim kad nam uleti neki novi, turbo napaljeni fan, i samo nam doliva ulje na vatru, stavlja so na ranu( i tako jos par umotvorina)
fala ti singidunume, znaj da cenimo to ovde :D ;)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:lol:

Sta cu, sve je to zbog nje, zbog nje... :D

Mogu samo da zamislim kakvo bi to navijanje bilo kada bismo je gledali svi mi, napaljeni fanovi iz ove teme...
:hiphip:
Korisnikov avatar
By IriS
ја бих била ту да вам разбијам хармонију :andjelak:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Sto da ne, jos bolje! :) Taman cemo se sa sigurnoscu drzati teme okupljanja - MEC! :smeh:

:hiphip:
By cumpig
e stvarno, grupno gledanje sa hrpom zaludjenika = ekstaza
jos da jj bude u raspolozenju gde bi nam bio kraj! :roflmao: :palacinke: :sweet:
By cumpig
izmedju ostalog, probao bih...
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by sing&dunum
Igrace nam Jeca kao u stara dobra vremena, i bolje - dozvrsice zapocet posao - pobedom na US Open-u!... :pinknaocari:
Ocekuj da cu da te zaprosim posle njene osvojene GS titule. :) :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:shocked: :drama:

:wow: Brze ce mi se desiti nego sto sam ikada pomislio!:venchanje:Sunce, da promenim onda status! Potraga je nepotrebna - imamo jedno drugo... :)

Koliko ce biti svatova, koliko?! :eya: :eya: :eya:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Opet gledam finale US opena: Serena - Jelena, 2. set. Pa da, jelena ima sposobnost da pravi dobre uglove, sposobna je da salje duboke lopte, i izvrsno menja paralelu u dijagonalu i obrnuto. Druge teniserke nemaju tu sposobnost.

Anina igra ume da mi bude dosadna, kao sto sam pisao. Forhend iz sve snage, izmicanje na forhend, dobar servis. Ako nesto od toga ne stima, nema pobede. sa druge strane, nedostaje mi da Jelena "spici" po koji eksplozivni viner.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!