Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By sing&dunum
Nazalost, ja ne znam da ih napravim! :rida: Ali, kad kod sam ih jeo, sa najrazlicitijim filom - od "trposke" kombinacije do "kontinentalne", I was in Heaven!:love:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
jao kako su ih dobro pravili tamo u onoj "tortiljarnici" u Fruskogorskoj :bale:

elem, kad sam pokusala sama da napravim sa onim polugotovim testom, ili mi zagori ili bude poluzivo... a punila sam najvise sirom i pavlakom, i valjda sam salamu stavljala, vise se ni ne secam. uglavnom, neuspeli pokusaj kopiranja one iz Fruskogorske. a zasto? jer tamo oni jesu sa svacim necim lepim punili tu tortiljicu, ali gotovo uvek bi mi iscurilo vise od pola tog punjenja, pa htedoh ja to kod kuce fino da sama napravim i poruckam :cowboy:
Korisnikov avatar
By HARP
Jeo jednom u centru NS i svidelo mi se jako, mada čujem da je to sada zatvoreno.

Kupujem tortilje u Maxi-ju, samo ih bacim na tiganj i za sec. su pečene :D

Filujem svakojakim povrćem. Probajte pečene tikvice sa mileramom i maslinkama.

Samo paprika i paradajz izgledaju tako ukusno.

Kada jedem slatke kombinujem neko voće i med.
Npr. jedna banana i med, to se srola.

Mada je lepo i sa breskvama i medom.

Znači po želji ukusa.

Lepe su i sa suvim mesom :mljac:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja sam sad napravio nekoliko tih namaza, i zaboravio sam sta sam stavio sve u ovu koja mi se najvise svidela...
uh, puca mi prsluce sada... :-D
Korisnikov avatar
By Smilewithme
Danas sam ih pravio :D Izinstao luk,iseckao pola tikvice i ubacio da se krcka :D Onda dodao malo carskog mesa i kobasice,malo ljuce xD dodao crvenu papriku i kukuruz...kad se sve dobro prokrckalo posolio,pobiberio i dodao pavlaku i beli luk u granulama,ali malo..cisto da se oseti xD Tortilje su nestale za 5 min :D
Korisnikov avatar
By Stripi
kad ih radim, uglavnom ih radim tako da prvo napravim punjenje od dinstanog luka, pilećeg mesa i neke smrznute kombinacije meksičkog povrća, dakle da sadrži crveni grah, mrkvu kukuruz i te kerefeke. Na kraju dodam malo koncentrata od paradajza, malo podlijem sa vodom, tek toliko da se pire od paradajza malo razmuti i to je to. Moš začiniti malo jače i ljuće, moš malo manje. Svaku tortilju bacim na tavu, na polovicu bacim šnitu - dvije gaude, izvadim na tanjut, stavim pripremljen umak i to je to. Ako ti se baš da zajebavat, onda još napraviš šalšu od luka i paradajza, složiš tortilje po prethodnom postupku, složiš ih u vatrostalnu zdjelu, preliše šalšom i pospeš ribanim sirom i zapečeš u pećnici.
Korisnikov avatar
By lav
poenta tortilje je da mozes bukvalno da pustis masti na volju, i maximalno ispoljis svoju kreativnost :)
nekad pravim slane, nekad pravim slatke...
nekad uzmem iseckam svakakvo povrce, neko meso ako ga ima, ili sir, sve to pomesam i voila :)
Korisnikov avatar
By lav
slatke tortilje dodju kao palacinke, mada mislim i lepse, jer mi se vise svidja testo od tortilji
Korisnikov avatar
By sofia
- dinstam crni luk, paprike seckane na rezance, paradajz (na kockice), pa kad to pusti sos, dodam pilece belo (na kockice) i na kraju pecurke (na listice)
. otkrijem poklopac da sos malo izvetri, zacinim origanom, belim lukom u granulama, cili sosom i seckanom rukolom, pa vratim poklopac i ostavim da odstoji 5 do 10 minuta

cuisine de sofia :shunkica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!