I josh jednom - govorio sam o nesamokritichnim osobama koje [blink]vredjaju[/blink] feminizirane momke, ne i o onima kojima se to prosto ne dopada!!!
Nikad mi nije bila jasna ta hajka gayeva protiv feminiziranih momaka!
Meni femi momci uopste ne smetaju, cak sta vise
mislim da je u drustvu pojednih veselih tetkica nezameljivo zabavno!
Ako je decko lep i gladak, nema veze sto se ponasa kao devojcica, nekad mi bude bas seksi taj kontrast kad sam tako s nekim nasamo
U ovom nasem drustvu treba stvarno imati veca muda da bi preziveli i ostali ponosni sa viskom estrogena u odnosu na str8 acting.
Na njima se prelamaju sva koplja gay zajednice, jer su ipak reprezentativci i nije im lako odglumiti strejtera kad zagusti, kao ovi ostali...
Sad, sto cesto umeju da smore to je druga stvar, ali necu sad previse da generalizujem...
No, da ne bezim od teme... Svaki put kao pozelim totalno da se iznerviram
ja okrenem youtube, facebook i ost. da pogledam kako pojedini uzivaju u tome da pljuju po gayevima, misleci da ce tako biti opste prihvaceni jer su u "vecini". Zapanjujuce je i to kako su neverovatno ubedjeni u svoje misljenje o 'pederima' tj. 100% su sigurni da je gay veliko zlo i nesto jako odvratno.
Porazavajuce je i to kada ovi malo poznatiji tzv. javne licnosti pocnu da pljuju - ne zato sto tako stvarno misle i sto su zabrinuti za tzv. moralne kodekse drustva (koje sami cesto ne postuju), vec govore tako da bi se dodvorili heteroseksualnoj vecini i eventualno sacuvali ili unapredili svoje bedne karijere.
Mozete svasta da mislite o JK, ali stvarno joj skidam kapu kako je nastupila u priramidi protiv one seljacine Pantica...