Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by dvojkatref1. kakva glupost, mada mozda kod nekih ima i tak'ih razloga za druzenje
zasto se lece +-30 druze sa gay momcima?
1. lece 30- se druze sa gay momcima da bi imale pokrice kod familije da, eto, imaju momka, a da bi u sitne sate mogle sa njima da se umuvaju na extra zurke
2. lece 30+ se druze sa gay momcima zato sto su oni obrazovani, pedantni, dobro situirani, generalno jako zanimljivi ljudi u zanimljivim profesijama od kojih moze pregrst pametnog da se nauci
Originally posted by dvojkatrefEhm.
zasto se lece +-30 druze sa gay momcima?
1. lece 30- se druze sa gay momcima da bi imale pokrice kod familije da, eto, imaju momka, a da bi u sitne sate mogle sa njima da se umuvaju na extra zurke
2. lece 30+ se druze sa gay momcima zato sto su oni obrazovani, pedantni, dobro situirani, generalno jako zanimljivi ljudi u zanimljivim profesijama od kojih moze pregrst pametnog da se nauci
Originally posted by Andjelika
Deteminisanje globalnog ponasanja LG + BT populacije, kao jedne jedinke, je nesto sto
spada u domen fantazije. Kao i svaka druga grupacija i ova grupacija nosi sa sobom
razlicitosti. Kao sto ni sve osobe sa plavom kosom ne citaju Cehova, ili oni sa dugackim
nosom se ne bave otkupom starih auto guma, tako je bespotrebno stavljati u nekakav
kvadrat i ovu nasu, ne bas tako malenu populacije...
Sarenolikost je velika, i sve je u domenu duse i prijateljstva.
Da li neka ima najbolju str8 drugaricu, ili gay druga... ili
samo kucnog ljubimca... sve je individualna stvar..
Ne treba generalizovati na osnovu par primera. U stvari, volela bih da vidim uzorak na osnovu
kog je ovo poredjenje postavljeno..
Originally posted by dvojkatrefJa nikad nisam dosla u sukob s bilo kojim lezbejkama (mada je bilo par kriticnih situacija, ali nikad nije eskaliralo u sukob). Mora da sam Buda.
ok. da pojasnimo.
utisak je da su gay momci bolje povezani u svakomkom smislu. ne samo da stite jedni druge, vec su cesto balans izmedju lezbejki koje dolaze u sukob iz samo njima poznatih razloga.
ponekad im zavidim na tome. u vecini slucajeva sam im zahvalna na razumevanju, zrelosti i prijateljstvu. zato mi tesko padaju price u kojima se ok gay nadje izmedju dve vatre
Originally posted by stefan19Evo ja se ne kacim sa novim korisnicima, kacim se sa diskutabilnim stavovima, generalizacijama i kada neko iz predrasude, recimo, kritikuje moj (ili neciji) stil zivota ili truca tamo neke ozbiljne gluposti.
U principu mrzim da se mesam u forumsku dramu i svadje, ali moram da kazem da podrzavam devojkatref korisnicu. Bilo da je dupli nalog ili ne, zasto kad god neko novi dodje na forum, odmah im se neko nakachi da kritikuje i hejtuje?! Mislim da treba da zivimo i pustimo druge da zive. Ako imamo sta zanimljivo da prokomentarisemo na temu, super. Ako nam se tema/korisnik ne dopada, preskoci se i eto
Originally posted by stefan19pa meni je tema bila ok,dokle god nisam procitala to ogranicavanje u godinama... tako da gresis stefane
U principu mrzim da se mesam u forumsku dramu i svadje, ali moram da kazem da podrzavam devojkatref korisnicu. Bilo da je dupli nalog ili ne, zasto kad god neko novi dodje na forum, odmah im se neko nakachi da kritikuje i hejtuje?! Mislim da treba da zivimo i pustimo druge da zive. Ako imamo sta zanimljivo da prokomentarisemo na temu, super. Ako nam se tema/korisnik ne dopada, preskoci se i eto
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!