Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Zasto vi ne ucestvujete u diskusijama u drugim potforumima?
:nesiguran:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Delete, mislim da vec preterujes. Jedno je polemisati, drugo je ne hteti sjahati sa dve grbace koje se ponasaju kao jedna grbaca.
Korisnikov avatar
By Delete
Dobro, de...ne ljubomorisi vise, prepustam ih tebi. :P
By alexandermagic
Ala ste se iščašćavale. Pa fino.

OnT: Odgovor na uvodno pitanje je - ne znam.

Ne družim se sa "lecama", ni mlađim ni starijim od 30 godina, a i kad su pederi u pitanju, imam samo površna poznanstva.

Ispada da mi za bliske kontakte i kvalitetno druženje odgovaraju osobe koje su po nekom nepisanom pravilu strejteri i biseksualci/ke, mada sam, je l', peder.
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by dvojkatref
zasto se lece +-30 druze sa gay momcima?

1. lece 30- se druze sa gay momcima da bi imale pokrice kod familije da, eto, imaju momka, a da bi u sitne sate mogle sa njima da se umuvaju na extra zurke

2. lece 30+ se druze sa gay momcima zato sto su oni obrazovani, pedantni, dobro situirani, generalno jako zanimljivi ljudi u zanimljivim profesijama od kojih moze pregrst pametnog da se nauci
1. kakva glupost, mada mozda kod nekih ima i tak'ih razloga za druzenje
2. kakva glupost, mada mozda kod nekih ima i tak'ih razloga za druzenje

Ovaj Forum je fascinantan. :roll:
Korisnikov avatar
By Myto
Pogodan materijal za gang-bang.
By dvojkatref
Devojke, mi vas sada pozdravljamo. Budite dobre i nemojte mnogo da se svadjate. Mi odosmo na plavi Jadran da uzivamo :camac: :foto: :cuddle:
Pozdrav :bye: :bye:
Korisnikov avatar
By stefan19
U principu mrzim da se mesam u forumsku dramu i svadje, ali moram da kazem da podrzavam devojkatref korisnicu. Bilo da je dupli nalog ili ne, zasto kad god neko novi dodje na forum, odmah im se neko nakachi da kritikuje i hejtuje?! Mislim da treba da zivimo i pustimo druge da zive. Ako imamo sta zanimljivo da prokomentarisemo na temu, super. Ako nam se tema/korisnik ne dopada, preskoci se i eto :)
Korisnikov avatar
By m..
zasto se lece +-30 druze sa gay momcima?

1. lece 30- se druze sa gay momcima da bi imale pokrice kod familije da, eto, imaju momka, a da bi u sitne sate mogle sa njima da se umuvaju na extra zurke

2. lece 30+ se druze sa gay momcima zato sto su oni obrazovani, pedantni, dobro situirani, generalno jako zanimljivi ljudi u zanimljivim profesijama od kojih moze pregrst pametnog da se nauci
Ehm.

1. 30- se druze sa gay momcima zato sto su im dobri prjatelji, interesantni su, inteligentni, obrazovani, zabavni, dragi...

1. 30+ se druze sa gay momcima zato sto su im dobri prjatelji, interesantni su, inteligentni, obrazovani, zabavni, dragi...

Sve ostalo mi ich nema smisla.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Andjelika
Deteminisanje globalnog ponasanja LG + BT populacije, kao jedne jedinke, je nesto sto
spada u domen fantazije. Kao i svaka druga grupacija i ova grupacija nosi sa sobom
razlicitosti. Kao sto ni sve osobe sa plavom kosom ne citaju Cehova, ili oni sa dugackim
nosom se ne bave otkupom starih auto guma, tako je bespotrebno stavljati u nekakav
kvadrat i ovu nasu, ne bas tako malenu populacije...

Sarenolikost je velika, i sve je u domenu duse i prijateljstva.
Da li neka ima najbolju str8 drugaricu, ili gay druga... ili
samo kucnog ljubimca... sve je individualna stvar..

Ne treba generalizovati na osnovu par primera. U stvari, volela bih da vidim uzorak na osnovu
kog je ovo poredjenje postavljeno..
:kiss: :kiss: :kiss:
Korisnikov avatar
By m..
ok. da pojasnimo.

utisak je da su gay momci bolje povezani u svakomkom smislu. ne samo da stite jedni druge, vec su cesto balans izmedju lezbejki koje dolaze u sukob iz samo njima poznatih razloga.

ponekad im zavidim na tome. u vecini slucajeva sam im zahvalna na razumevanju, zrelosti i prijateljstvu. zato mi tesko padaju price u kojima se ok gay nadje izmedju dve vatre :maljkovic:
Ja nikad nisam dosla u sukob s bilo kojim lezbejkama (mada je bilo par kriticnih situacija, ali nikad nije eskaliralo u sukob). Mora da sam Buda.

Ne znam odakle vam (ti) takav utisak. Mislim da je sve to individualna stvar i varira od skupine do skupine. Ja se jako lepo slazem i sa lezbejkama i sa gayevima, pod uslovom da su mi dovoljno interesantni da uopste ulazim u neku interakciju.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by stefan19
U principu mrzim da se mesam u forumsku dramu i svadje, ali moram da kazem da podrzavam devojkatref korisnicu. Bilo da je dupli nalog ili ne, zasto kad god neko novi dodje na forum, odmah im se neko nakachi da kritikuje i hejtuje?! Mislim da treba da zivimo i pustimo druge da zive. Ako imamo sta zanimljivo da prokomentarisemo na temu, super. Ako nam se tema/korisnik ne dopada, preskoci se i eto :)
Evo ja se ne kacim sa novim korisnicima, kacim se sa diskutabilnim stavovima, generalizacijama i kada neko iz predrasude, recimo, kritikuje moj (ili neciji) stil zivota ili truca tamo neke ozbiljne gluposti.

Eto po ovome sto pisu dvojke tref ispada da mora da cu za 2 godine doziveti neko nevidjeno prosvetljenje, odjednom shvatiti da se druzim prederima ne zato sto mogu da me uvedu u super klub, nego zato sto imaju super karijere i da sam u stvari u ratu s pola 'scene'. Kao sto je onomad po Winter ispadalo da se jebem iz cistog nemorala, a ne zato sto mi je lepo i prija mi i jbg volim sex (ako sebi upravo time nisam kupila parcelu u 9. krugu pakla).

Desi se da ljudi nemaju pojma o necemu, jer su izgeneralizovale toliko da od drveta nisu videle sumu. I ne mogu da vide stvari iz drugog ugla. A pritom ne deluju kao potpuni debili, jer sa takvima ne bih ni diskutovala.

I onda naravno da ces da kazes svoje misljenje.

Ono moguce je da se jedna od 10 druzi s prederima bas zato sto ovi imaju super karijeru, ali u nekom drugom od 10 ce biti da su se druzile s tim istim prederima dobar deo zivota i da su neka interesovanja koja dele (jbg ljudi se sa kompatibilnima i druze, ako nisu neki povrsni) prosto dovela do dobre karijere (s jedne ili obe strane), neko treci ce se 'druziti' s karijernim prederom jer ovaj ima dobar koks kod sebe, ili sta god, necu da prodirem u mozgove okolo i da jurim razloge, ako im je u prijateljstvu lepo, sve je ok i svaki razlog je legitiman.

Neki ljudi ovde prosto dodju s pricom da je samo njihova konstelacija stvari dobra i legitimna i da su svi ostali degeni koji samo cekaju da im se objasni da ceo zivot zive pogresno... ma hajde, vazi, dobro.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by stefan19
pa meni je tema bila ok,dokle god nisam procitala to ogranicavanje u godinama... tako da gresis stefane ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!