Hvala vam na dobrodoslici, bez obzira na vase stavove!
Moja devojka i ja imamo 32 i 38 godina. Ona je rodjena Beogradjanka, ja Kragujevcanka. Potpuno smo posvecene jedna drugoj u vezi koja traje vec 2 godine.
Prvi put smo na gay forumu po preporuci prijatelja.
Uspesne smo u svojim profesijama. Imamo i podmladak. Imamo jako malo vremena za izlaske i upoznavanje ljudi koji su nasih stavova.
Autovane smo vec deceniju i po i imamo apsolutnu podrsku porodice i prijatelja. Bilo je par sitnih provokacija koje smo pobedile svojim profesionalnim i licnim kvalitetima.
U poslednje vreme nam nedostaje druzenje i razgovor sa devojkama koje imaju slicne stavove. smatramo da bi nam to unapredilo vezu, ali nam i omogucilo kontakte sa kvalitetnim zenama.
Obe smo putovale na sve 4 strane sveta. Imale smo bas ludu srecu da sretnemo jedna drugu, i jedna drugoj smo podrska u svakom smislu.
Nemamo bolesne vijuge. Ne mislimo da je tesko biti gay u Srbiji. Problem prave likovi koji svojim ponasanjem kompromituju gay populaciju. Tu pre svega mislimo na alkose i narkose i slicne njima koji nisu imali petlju da se na drugi nacin bore sa svojim zeljama i mogucnostima.
Da, smatramo da su godine jako bitne! 30 spada u 30 +. Evidentno je da danasnje generacije ranije sazrevaju, ali imati petlju da pravis budalastine sa 20, ne znaci biti zreo ili zrela, vec je to znak dubokog unutrasnjeg nezadovoljstva.
Pitanje za sve vas, koliko vas ima hrabrosti da stane pred ogledalo i kaze sebi u lice sve sto misli, a onda ucini sve da poboljsa stanje stvari?
Svaka cast Seselju na doktoratu na Politickim naukama. I ja sam pohadjala uspesno isti fakultet. Nisam doktorirala sa 23, ali ja sam sada ovde i caskam sa vama, a gde je on?
Generalno, obrazovanje nije merilo zrelosti, vec su, recimo, to vasi komentari na nasu temu.
Zato posebno pohvaljujemo Kg CS 3 na sumadijskoj duhovitosti, a Winter na razumevanju teme.
Nas seks je nase najvece bogatstvo.Odmara nas od svakodnevnog ludila i ne zelimo da ga delimo prakticno.
Ko nas kapira, moze i putem maila
mizmajevi@gmail.com da zakaze kaficu sa nama, ako ste u ili u blizini BG ili KG