Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Pa ti to osporavas... ti imas predrasude... ne ja... Mene zaista ne pogadja sta ce mi neko reci sa ovog foruma.. ali zaista.. a ako zelim nesto da kazem na neku temu ili post, ja cu to i da uradim...
ON:
Kao sto ti ne znas sta je taj neko sa 22 prosao i kako je njegov zivot tekao...
... ja sam samo pitala zasto su bitne godine,ako ti neko mentalno odgovara i zadovoljava tvoje uslove....
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by Winter
...jel se 30, računa u 30+....?
:shok:
winter, bez ljutnje, ja sam po tvojim postovima mislila da imas mnogo manje.
Korisnikov avatar
By Blady
Onaj ko zaista zeli da me upozna, upoznace me....
Tebe zivo ne zanima sta sam ja prosla zbog mojih i tvojih odnosa...
vec da bi ti meni nesto dokazala na ovoj temi vezano za godine... da je to zbog nas i nase komunikacije, koja nema granice rado bih ti pricala... neke stvari i ne rado... ali u svakom slucaju bi znala.. i sve sto bi me pitala, odgovor bi dobila...
Korisnikov avatar
By Winter
@ Black
Nisam ja nikakav diskriminator, ali svi mlađi (i ja svojevremeno) se vređaju kad neko stariji, kaže da su oni mlađi...i sve bre doživljavate kao napad

p.s.nemam pojma kako malopre napisah taj smajli, nemadoh nameru
Korisnikov avatar
By Blady
Ali ja se zaista nisam uvredila.... ali stvarno, mene takve stvari ne vredjaju....
Samo me zanima, zasto necije misljenje mora da bude tako striktno... kada je nesto takvo, onda tu nema prostora za nesto novo...
Ja sam samo napisala da su to predrasude, i neka me drugi ljudi osude.. ali tako jeste...
Ponosna sam na svoje godine, i vise nego... kao i na svest sa svojih toliko godina... a imam i ne krijem ih, trenutno 24 :)
Korisnikov avatar
By Madonna
al' vas je lako zapaliti ko li je dvojkatref :smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
Pa prevodio si mi... neke cice koje traze 30+ zele kulturu i umetnost da raspredaju o tome :lol:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
ovaj, ja se izvinjavam sto prekidam vasu raspravu oko godina (mada mislim da to uopste nije tema ovde), samo bih da iskoristim priliku i odgovorim zboO :)
Originally posted by zboO
Originally posted by Birthday_girl
zasto 30+?
a zasto ne?

:trep:

birth: koliko ima sati?
zboO: no, no mon ami! pravo pitanje je koliko NEMA sati!

:lol:

pitanje je upuceno osobi koja je pokrenula ovu temu (u daljem tekstu "pokretacica"), ne zato da bi se (pokretacica) pravdala ili da bi se pokrenula rasprava o godinama (to zaista ne verujem da je svrha ove teme), vec zato sto mislim/naslucujem/osecam/smatram da se u ovom podatku (30+) krije vise informacija o tome sta je doticna pokretacica htela da kaze.
hvala na paznji, mozete nastaviti! :jerry:

:mislim_da_je_to_zbog_vremena: :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by Birthday_girl
...jel se 30, računa u 30+....?
:shok:
winter, bez ljutnje, ja sam po tvojim postovima mislila da imas mnogo manje.

zašto bih se ljutila, ja bome okruglo 30.....a ako ste smatrali gospojice kako se sa toliko godina na jednom ovakvom forumu mora biti ozbiljan i smislen, ondak ste se grdno prevarili..... :mag: :mag:
Korisnikov avatar
By Blady
Pa ipak se to ocekuje za tvoje godine :jezik:
:lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Birthday_girl, ne znam koliko prilici tvojim (a i mojim) godinama igranje tih nasilnickih igrica, al` bih se rado fajtala sa tobom. :)

ont: Nisam ciljna grupa, tj. ne spadam u te 30+ ali kapiram da vam to u zivotu ne treba ukoliko stvarno ne zelite da upoznate parove za organizovanje swingerskih zuraja. :maca:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
naravno da ne prilici mojim godinama! klinci ovo sigurno razbijaju, a ja igram kao moja baba!

edit: u fazonu "gde mi je ovo dugme..." :lol:
By dvojkatref
Bolje vas nasle! Hvala na ukazanom poverenju, bez obzira na vase stavove. Moja devojka i ja imamo 32 i 38 godina. Ona je rodjena Beogradjanka, a ja Kragujevcanka. Ona ima sopstvenu firmu, jako uspenu. Ja sam ostvarila sve profesionalne snove i sada radim na strucnom usavrsavanju na drugom polju. Ono najbitnije, imamo i podmladak.

Ova informacija treba da vam bude i odgovor na ociglednu enigmu sta trazimo ovde. S obzirom na obaveze vrlo retko izlazimo. Autovane smo, ali, na nasu srecu, nemamo probleme osim retkih sitnih provokacija.

Nikada nismo bile deo gay foruma. Ovde smo po preporuci prijatelja. Iza naseg gostovanja na ovom forumu ne krije se zelja da unapredimo nasu vezu bilo kakvim seksualnim budalastinama. Zapravo, nas seks je jedina stvar koja idealno stima, ali nam u zadnje vreme prolazi razmisljanje da bismo mogle ponekad da popijemo kafu sa lsicnim parom i neobavezno PROCASKAMO na razne teme. Takodje, pomislile smo da je ovo mozda dobra prilika da unapredimo i nase ideje o vaznim zivotnim pitanjima.

U tom smislu, godine su jako bitne. To najbolje znaju one koje ne izdrzavaju mama i tata.

Zahvaljujemo se Winter na podrsci!

Kg CS 3, pohvala za sumadijsku duhovitost!

Ko je raspolozen za kafu sa nama, pod uslovom da nema bolesne tripove, moze nas kontaktirati na mizmajevi@gmail.com
By J...
Originally posted by dvojkatref
zasto je tako tesko naci par ok zena 30+ :zen: :zen: koje su iskrene :pickme: , otvorene:nono:, obrazovane :slika: , samostalne:bouncy:, koje imaju svoje razne trenutke :oklagija: :kesa: :rafal: :pokazuje: :mazi: :jazzva: , a sa kojima bismo mogle da razmenimo iskustva o vezi, umetnosti, poslu i svemu ostalom:psiholog:
Mozda zato sto se nova prijateljstva lakse sklapaju kad si mladji?

Probaj na oglasima.

:hekla:

I rekla bih da je u ovom uvodnom postu naglasak na ZASTO JE TESKO NACI a ne "klinke ispod trideset godina odjebite".
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Cek' malo...

Ako se toliko curica od dvadeset i koju godinu razbazuje sa zivotnim iskustvom i raznim znanjima, kakav je problem da se one spoje.
Ocigledno poseduju iste kvalitete i traze isto... :neznam:
By J...
Originally posted by PlasticBrain
Cek' malo...

Ako se toliko curica od dvadeset i koju godinu razbazuje sa zivotnim iskustvom i raznim znanjima, kakav je problem da se one spoje.
Pa nije problem. One bi verovatno pricale o tome kako je bilo ekstra sinoc na zurci i kako su skinule najnoviju pesmu od tamo nekoga a postavljacica teme bi verovatno da prica o problemima sa reumom i o tome kako nema vremena da se odmori od posla i o tome kako mora stare roditelje da vodi kod lekara u ponedeljak.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl

Ono najbitnije, imamo i podmladak.

sweet! :)
mene jako interesuje kako ovo funkcionise kod nas? ako te ne mrzi nesto da napises o tome...
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by J...
Cek' malo...

Pa nije problem. One bi verovatno pricale o tome kako je bilo ekstra sinoc na zurci i kako su skinule najnoviju pesmu od tamo nekoga a postavljacica teme bi verovatno da prica o problemima sa reumom i o tome kako nema vremena da se odmori od posla i o tome kako mora stare roditelje da vodi kod lekara u ponedeljak.
evo ja pokrivam sve ove teme:
bilo mi je extra sinoc, skinula sam par novih pesama, nosim kragnu jer imam problema sa vratom a u ponedeljak moram da nosim macku kod veterinara :lol:
Korisnikov avatar
By Blady

U tom smislu, godine su jako bitne. To najbolje znaju one koje ne izdrzavaju mama i tata.

Za ovo bih vas zviznula....
Korisnikov avatar
By Winter
Cek' malo...

Ne moraš da budeš cinična i svoje životno nezadovoljstvo da projektuješ na nekog drugog....
By dvojkatref
Hvala vam na dobrodoslici, bez obzira na vase stavove!

Moja devojka i ja imamo 32 i 38 godina. Ona je rodjena Beogradjanka, ja Kragujevcanka. Potpuno smo posvecene jedna drugoj u vezi koja traje vec 2 godine.

Prvi put smo na gay forumu po preporuci prijatelja.

Uspesne smo u svojim profesijama. Imamo i podmladak. Imamo jako malo vremena za izlaske i upoznavanje ljudi koji su nasih stavova.

Autovane smo vec deceniju i po i imamo apsolutnu podrsku porodice i prijatelja. Bilo je par sitnih provokacija koje smo pobedile svojim profesionalnim i licnim kvalitetima.

U poslednje vreme nam nedostaje druzenje i razgovor sa devojkama koje imaju slicne stavove. smatramo da bi nam to unapredilo vezu, ali nam i omogucilo kontakte sa kvalitetnim zenama.

Obe smo putovale na sve 4 strane sveta. Imale smo bas ludu srecu da sretnemo jedna drugu, i jedna drugoj smo podrska u svakom smislu.

Nemamo bolesne vijuge. Ne mislimo da je tesko biti gay u Srbiji. Problem prave likovi koji svojim ponasanjem kompromituju gay populaciju. Tu pre svega mislimo na alkose i narkose i slicne njima koji nisu imali petlju da se na drugi nacin bore sa svojim zeljama i mogucnostima.

Da, smatramo da su godine jako bitne! 30 spada u 30 +. Evidentno je da danasnje generacije ranije sazrevaju, ali imati petlju da pravis budalastine sa 20, ne znaci biti zreo ili zrela, vec je to znak dubokog unutrasnjeg nezadovoljstva.

Pitanje za sve vas, koliko vas ima hrabrosti da stane pred ogledalo i kaze sebi u lice sve sto misli, a onda ucini sve da poboljsa stanje stvari?

Svaka cast Seselju na doktoratu na Politickim naukama. I ja sam pohadjala uspesno isti fakultet. Nisam doktorirala sa 23, ali ja sam sada ovde i caskam sa vama, a gde je on?

Generalno, obrazovanje nije merilo zrelosti, vec su, recimo, to vasi komentari na nasu temu.

Zato posebno pohvaljujemo Kg CS 3 na sumadijskoj duhovitosti, a Winter na razumevanju teme.

Nas seks je nase najvece bogatstvo.Odmara nas od svakodnevnog ludila i ne zelimo da ga delimo prakticno.

Ko nas kapira, moze i putem maila mizmajevi@gmail.com da zakaze kaficu sa nama, ako ste u ili u blizini BG ili KG
By J...

Ne moraš da budeš cinična i svoje životno nezadovoljstvo da projektuješ na nekog drugog....
Ne moras da komentarises pre nego sto razumes sta sam napisala. Ovo je primer generacijskih razlika u interesovanjima i problemima sa kojima se suocavaju s tim sto ne iskljucujem mogucnost izuzetaka. :odbij:
Korisnikov avatar
By Blady

Da, smatramo da su godine jako bitne! 30 spada u 30 +. Evidentno je da danasnje generacije ranije sazrevaju, ali imati petlju da pravis budalastine sa 20, ne znaci biti zreo ili zrela, vec je to znak dubokog unutrasnjeg nezadovoljstva.

Pitanje za sve vas, koliko vas ima hrabrosti da stane pred ogledalo i kaze sebi u lice sve sto misli, a onda ucini sve da poboljsa stanje stvari?

O kakvim ti petljama pricas.... blago tebi, koliko si ti samo petlje skupila da sa trideset i kusur godina dodjes na ovaj forum i trazis prijatelje-parove.... dzizs... Neko nije birao da brze sazre, jednostavno je morao...
A to pitanje, je smesno... zaista... nemam komentara... i bezim sa ove teme, necu biti sarkasticna na kraju... niti cu vredjati, ali zaista nema smisla, da ja sa ovoliko godina uopste postujem na ovoj temi...
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
S tim sto sam ja sinoc 90% vremena u gradu provela kukajuci kako me bole zgloobvi, a pogotovo kolena i kuk... I o tome kako od obaveza ne mogu otici nigde da se odmorim.

Zajebana situacija... :lol:
Korisnikov avatar
By Winter

Ne moras da komentarises pre nego sto razumes sta sam napisala. Ovo je primer generacijskih razlika u interesovanjima i problemima sa kojima se suocavaju s tim sto ne iskljucujem mogucnost izuzetaka. :odbij:
Za jedno si u pravu, u ovoj temi ništa više ne razumem....žena dođe i lepo postavi pitaje , a čopor dece je napadne....pardon, čopor jako iskusne dece koju život nije mazio,pa se smatraju kompetentnima da u svakoj čorbi izigravaju vegetu :kuvar:
By J...

:pickme:

Pitanje za vas - zasto pisete u mnozini? To stvara utisak da ste i previse vezane i ne mozete nista da uradite jedna bez druge. :setnja:

Ili mozete? :misli:
Korisnikov avatar
By Delete
S tim sto sam ja sinoc 90% vremena u gradu provela kukajuci kako me bole zgloobvi, a pogotovo kolena i kuk... I o tome kako od obaveza ne mogu otici nigde da se odmorim.

Zajebana situacija... :lol:
Matora babo, crkni vec jednom, samo nemoj vise da kukas! :obraz:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!