Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By dvojkatref
zasto je tako tesko naci par ok zena 30+ :zen: :zen: koje su iskrene :pickme: , otvorene:nono:, obrazovane :slika: , samostalne:bouncy:, koje imaju svoje razne trenutke :oklagija: :kesa: :rafal: :pokazuje: :mazi: :jazzva: , a sa kojima bismo mogle da razmenimo iskustva o vezi, umetnosti, poslu i svemu ostalom:psiholog:
By Kragi
Zato sto su to tri osobe (prema tvojim kriterijumima) a ne jedna :D :D :D
Korisnikov avatar
By mirth
Pa ima takvih ovde na forumu npr, a i dosta se ljudi sprijatelji ovde. Eto - procackajte malo, citajte, diskutujte, 'kliknucete' sa nekim zasigurno... Svasta je tesko, i biti gay u Srbiji, i naci ok zenu i naci ok posao i sta jos sve ne, ali je i moguce i izvodljivo kad ne razmisljas o tome da li je i koliko tesko, vec se fino naoruzas voljom i krenes po to sta ti treba...

I dobrodosle.
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Birthday_girl
zasto 30+?
a zasto ne?

:trep:
Korisnikov avatar
By Winter
...jel se 30, računa u 30+....??? i jesam samostalna :mag: ... iskrena :flasher: ....obrazovana :cita: ...i tako to...ali avaj, ne idem u paru već solo :drama:
Korisnikov avatar
By Neve
:lol: a ja sve kontam na 30+ C°
:plavusa:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja ne razumem ovaj post.. previse smajlija
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by Neve
:prst:

:kiss:
Znam, znam :fuckbed:

:lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Neve
Some dreams may come true, some.. not.

:balon:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Black Lady
Ja ne razumem ovaj post.. previse smajlija
Originally posted by dvojkatref
zasto je tako tesko naci par ok zena 30+ koje su iskrene, otvorene, obrazovane, samostalne, koje imaju svoje razne trenutke, a sa kojima bismo mogle da razmenimo iskustva o vezi, umetnosti, poslu i svemu ostalom:psiholog:
Korisnikov avatar
By Blady
Tnx shut
... ne vidim zasto su bitne godine... i zasto je bitno da to bude par...
Verovatno hocete da se kecate, a ne tu da razmenjujete kulturu....
Korisnikov avatar
By Winter
Tnx shut
Bitne su godine, ako profil ne vara, njima je nekih 38....i šta bi one pričale i kakva iskustva bi mogle da razmene sa nekim od 22...nema logike.....tako da za godine, potpuno razumem.....a da im je do kecanja,kako si rekla, onda ne verujem da bi stavile tih famoznih 30+.......i opet stara priča, čim neko nešto kaže, mora da se iza krije želja za bludom :doh:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Winter
Tnx shut
Bitne su godine, ako profil ne vara, njima je nekih 38....i šta bi one pričale i kakva iskustva bi mogle da razmene sa nekim od 22...nema logike.....tako da za godine, potpuno razumem.....a da im je do kecanja,kako si rekla, onda ne verujem da bi stavile tih famoznih 30+.......i opet stara priča, čim neko nešto kaže, mora da se iza krije želja za bludom :doh:
Jakkkkoooo volim kada neko, trazi taj uslov kada su godine u pitanju... ok, svake nose neku zrelost.... ali, necu se nikada sloziti.. zasto treba nekoga odbiti ako ima manje, a mozda ispunjava sve te uslove.,...
:drama: lesbian drama...
Korisnikov avatar
By Winter
Zato što ne ispunjava iskustvene uslove,...jer je prevelik jaz.....to je nekih 10-15 godina.....i bez obzira šta u životu prošla ta mlađa osoba, normalno je da nema životnog iskustva koliko starija...prosta stvar...a tu su opet zbog godina i prilično različiti stavovi o većini pitanja....sećam se jedne priče...neka baka od oko 90 godina....i pitaju je zašto se u domu (gde li je već bila) ne druži sa vršnjacima.....i ona kaže, pa tu nema mojih vršnjaka...a ondak taj neko kaže, kako nema...pa sve su to ljudi od 70-ak godina......i ondak ta osoba zastane...pogleda baku... i kaže...ah da...u pravu ste..... jer jesu oni svi starci, ali baka od 90 je kao majka nekom od 70......
By Swanheart
Tnx shut
Zato što ne ispunjava iskustvene uslove,...jer je prevelik jaz.....to je nekih 10-15 godina.....i bez obzira šta u životu prošla ta mlađa osoba, normalno je da nema životnog iskustva koliko starija...prosta stvar...a tu su opet zbog godina i prilično različiti stavovi o većini pitanja....sećam se jedne priče...neka baka od oko 90 godina....i pitaju je zašto se u domu (gde li je već bila) ne druži sa vršnjacima.....i ona kaže, pa tu nema mojih vršnjaka...a ondak taj neko kaže, kako nema...pa sve su to ljudi od 70-ak godina......i ondak ta osoba zastane...pogleda baku... i kaže...ah da...u pravu ste..... jer jesu oni svi starci, ali baka od 90 je kao majka nekom od 70......
godine uopste nisu bitne
evo, ja imam 22 godine i ulazem 3 bambija da imam vise tema za razgovor i iskustva nego pola tih lezbejki zajedno koje imaju preko 30 godina.
:tuc:
Korisnikov avatar
By Blady
i bez obzira šta u životu prošla ta mlađa osoba, normalno je da nema životnog iskustva koliko starija...prosta stvar...a tu su opet zbog godina i prilično različiti stavovi o većini pitanja
I obrnuto.. neko ne prodje za pola veka, ono sto je neko sa 20... govorim iz licnog iskustva...
Korisnikov avatar
By Winter
Očigledno je da vas dve sa svim tim vašim životnim iskustvom koje ste stekle u svojih 20 godina, nikako ne razumete o čemu ja pričam sa mojih 30.....mislim da se time svaka rasprava okončava...jer godine jesu jako bitne....a znaćete o čemu se priča kad vama bude tih 30+ i 40+ i 50+ i tako dalje....:eu:
By Swanheart
zaboravljas na jednu sitnicu
izuzetaka ima svuda
ko kaze da je neko od 38 prosao vise toga od nekog ko ima 22?
ko kaze da taj neko od 38 nije poceo da "zivi" tek sa tih 38 i da prolazi nesto sto je neko sa 22 prosao kada je imao 16?
Korisnikov avatar
By Blady
Očigledno je da vas dve sa svim tim vašim životnim iskustvom koje ste stekle u svojih 20 godina, nikako ne razumete o čemu ja pričam sa mojih 30.....mislim da se time svaka rasprava okončava...jer godine jesu jako bitne....a znaćete o čemu se priča kad vama bude tih 30+ i 40+ i 50+ i tako dalje.... :eu:
Kakve predsrasude.... a za ovo ne razumevanje mogu samo :lol:
Sto se tice mog iskustva... koje sam stekla, mozda tebi ni ne bih pozelela... tako da, kada pricas o nekome i necemu, pre toga dobro razmisli..
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Swanheart
zaboravljas na jednu sitnicu
izuzetaka ima svuda
ko kaze da je neko od 38 prosao vise toga od nekog ko ima 22?
ko kaze da taj neko od 38 nije poceo da "zivi" tek sa tih 38 i da prolazi nesto sto je neko sa 22 prosao kada je imao 16?
Upravo :up:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by the1whowished
Vojislav dr Seselj se doktorirao sa 23! Toliko.
:kiss:
Korisnikov avatar
By Winter
Ti opet ne shvataš...biće zato što si tako puno prošla....sama činjenica da je 16 godina duže udisao vazduh od tog nekog drugog, da se 16 godina duže kretao među ljudima , ulazio u razne odnose ili neodnose,govori dovoljno sama za sebe......ali ček, ti to ne možeš da shvatiš jer ti je 22 i tako puno si prošla i toliko si zrela da svako pominjanje godina i evenutalni manjak tog već pomenutog iskustva doživljavaš kao napad na svoju ličnost i postojanje...te imaš želju i potrebu da svima jasno i glasno kažeš da si r a v n o p r a v n a......a to niko ni ne spori.....:cookie:
Korisnikov avatar
By Winter
@ Black i the1
To što je neko genije ne znači ništa drugo do da je u toj nekoj oblasti upravo to, genije.....pa makar on doktorirao i sa 14....ili kao ona deca koja u 4-oj znaju sve glavne gradove na pamet i tsl..... ili ona devojčica iz Englske koa ja svojih a ne znam 4-5 piše knjige za decu...pa jel to znači da je ona na istom niovu kao njeni roditelji???? Ne budite smešne.....

I da, baš me živo zanima šta ste to vi sve prošle, ajd podelite to s nama, neiskunsim tridesetogodišnjacima.....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!