Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Da li se jos nekome cini da coca-cola ima skroz drugaciji ukus ako je iz konzerve, u odnosu na ukus iz staklenih ili plasticnih flasa?
isto tako, sklona sam verovanju da je jogurt iz plastike drugacijeg ukusa od onog u tetrapaku.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja sam se nakacila poslednjih meseci na Zero Coca Colu...

Slazem se za ukus, ali mislim da iz konzerve, prizvuk ima dodir
usana i metala.. pa to stvara neki dodatni culni efekat,
isto kao i dodri stakla i usana... kad se pije iz case ili flase...

Slicno je i sa pivom, vinom.. sa bilo cim..

... ima taj culni momenata usana i materijala....

:pinknaocari:
Korisnikov avatar
By unic0rn
jeste, kokakola iz konzerve je 100 puta bolja nego iz plastike.

pivo iz staklene je bolje nego pivo iz plastike.

o vinu necu ni da pricam :lol: vino iz kartonske kutije je jeres :vatrica:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Meni nekako kad pijem iz konzerve, uvek udje vise vazduha,
nego kad pijem iz plasticne flasice.... (odnosi se na kokakolu :) )
Korisnikov avatar
By Darling
Ima razlike i staklo je zakon, bilo da su u pitanju sokovi ili alkoholna pica..
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by unic0rn

vino iz kartonske kutije je jeres :vatrica:
So is pivo iz plastike :vatrica:
Korisnikov avatar
By spliff
mleko je najukusnije kada je pakovano u plastiku
Korisnikov avatar
By ns.happy
moj prijatelj radi u proizvodnji pet ambalaze i rekao mi je da se pri proizvodnji regulise sadrzaj jedne supstance, da me ubijete ne mogu da se setim koje, koja je upravo odgovorna za razlicit ukus. ta supstanca je na minimumu kada je u pitanju ambalaza za vodu, dok koka kola i ostali proizvodjaci sokova traze da bude povecan procenat te supstance. primer - sipajte vodu u flasu kokakole (naravno opranu) i bice slatka. ta supstanca nije otrovna niti ista slicno, ali je odgovorna za odredjen ukus.
Korisnikov avatar
By scout_finch
koka kola je najbolja iz staklene ambalaze.jogurt i mleko iz tetra paka.
By Hans
I meni se vishe dopada iz konzerve...ne znam zashto.
Elem, Coca Cola light je kad se pojavila imala miris mesta na kom se kuja oshtenila...smrdela je na tek rodjene shtence. Uzas jedan. Od tada je nikad vishe popio nisam.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Wilhelmina
Da li se jos nekome cini da coca-cola ima skroz drugaciji ukus ako je iz konzerve, u odnosu na ukus iz staklenih ili plasticnih flasa?
isto tako, sklona sam verovanju da je jogurt iz plastike drugacijeg ukusa od onog u tetrapaku.
Jok, slabo pijem kokakole, pa ne mogu da poredim (mislim do sledeceg puta zaboravim kakav ukus uopste ima kokishka, pa nece da moze). Sto se jogurata tice, vecina ih ima razlicit ukus, i vecina ima bezveze ukus. Pijem samo plavu Vivu pa ne mogu da uporedim, jer koliko znam, dodje samo u plastici. Znam da je ona roza sa 100% ukusa 100% odvratna.

Sto se razlike u ukusu tice, primetila sam samo da u basti Kapetan Misinog Zdanja (neka me Ulix ispravi oko velikih slova*) Jack Daniels ima ukus Ballantinesa (ili vec tako neke brlje). (kad sam se pobunila sipase mi 4 roses i jos neki dresh viski da me poducavaju razlici izmedju viskija i burbona, divljaci. Bar sam popila 2 brlje i 4 ruze)

*oli izaci ikad taj novi pravopis da skontam kako se pise srpski?
Korisnikov avatar
By m..
btw meni je kokakola najbolja blago izlapela i blago mlaka, kao i vecina piva. ali to je zato sto sam seljancura.

i pravim bevande i od skupih vina.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by m..
btw meni je kokakola najbolja blago izlapela i blago mlaka, kao i vecina piva. ali to je zato sto sam seljancura.
I ja isto tako. Iz istog razloga :)
Originally posted by m..
I to isto takodje.

p.s. Novo izdanje pravopisa srpskog jezika nikad nece izaci. Niti ce ikad srpski jezik biti standardizovan. Ni normativna gramatika, ni ortoepija (recnik) nece skoro da se dese. Od volje ti da pises i govoris kako hoces :) Evo nek Ulix kaze.
Korisnikov avatar
By Mikili73
Originally posted by scout_finch
koka kola je najbolja iz staklene ambalaze.jogurt i mleko iz tetra paka.

Potpuno se slažem....staklo je zakon za Colu i ostale gazirane napitke. Pravi ukus Coca Cole je ukus one iz staklene ambalaže. U plastičnim bocama ukoliko duže stoji otvorena, dobije sasvim drugi ukus. Iz konzerve mi se dopada ukus takođe i čini mi se da je sličan ili isti kao onaj iz staklene ambalaže.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by smaug
Originally posted by m..
I ja isto tako. Iz istog razloga :)
Originally posted by m..
I to isto takodje.

p.s. Novo izdanje pravopisa srpskog jezika nikad nece izaci. Niti ce ikad srpski jezik biti standardizovan. Ni normativna gramatika, ni ortoepija (recnik) nece skoro da se dese. Od volje ti da pises i govoris kako hoces :) Evo nek Ulix kaze.
Popizditis, znam, mada nesto pricaju o tome sve cesce.

Mozda se uhvatim onda onog starog pavopisa (mada mi se cini da se to menjalo, i nesto su nas novo ucili kod imena ulica i trgova - potpuna konfuzija - u konkretnom slucaju mi nije bilo jasno da li je zdanje malo ili veliko. analogijom sa ulicom onda je malo, ali kad bi zdanje islo na pocetku bilo bi veliko, ali opet moze da postoji izuzetak za zdanja, institucije, ili je ulica izuzetak izuzetka. jel razume neko moju konfuziju? bilo bi fino kad bi se to standardizovalo 100% tako da ne bude izuzetaka, pa makar nas kostalo glasovnih promena, eto Nemci pisu sve imenice velikim, pa nemaju tih problema, lmao)
Korisnikov avatar
By decko
Hmm..zanimljiva tema. Uopste nisam razmisljao o tome da li je drugaciji ukus. :hmm:

Bas cu sledeci put kupiti nesto za pice u dve vrste ambalaze i isprobati :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!