Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by m..Ne konzumiram lekove.
zabodi analgin, brufen ili nimulid, nema nista da te boli.
Originally posted by svejednomene jos boli. oce mozak da mi ode.Originally posted by m..Istog dana, isti zub, isti bol.
Izvadila sam onaj kurcev umnjak u petak i jos me boli
..
Iznenadjujuci bol, chak.
..
Probao i ono psovanje..ne ide.
Originally posted by mirthMeni je pritisak (kad je "normalan") tek nešto viši od 80/50.
A pritisak mi ovih dana ne ide iznad 80/50, a glava olovna kugla. Kako uopste stojim, nije mi jasno.![]()
Originally posted by Dzelajza RouzMeni je 'normalan' kad je 90/60. Ali u koju god stranu da se mrdne, ja se zateturam. A poslednje 3 nedelje se mrda non stop, i sve na dole.Originally posted by mirthMeni je pritisak (kad je "normalan") tek nešto viši od 80/50.
A pritisak mi ovih dana ne ide iznad 80/50, a glava olovna kugla. Kako uopste stojim, nije mi jasno.![]()
I posle se ljudi čude što gajim simpatije prema zombijima.
Treba to razumeti.![]()
Originally posted by m..Originally posted by svejednomene jos boli. oce mozak da mi ode.Originally posted by m..Istog dana, isti zub, isti bol.
Izvadila sam onaj kurcev umnjak u petak i jos me boli
..
Iznenadjujuci bol, chak.
..
Probao i ono psovanje..ne ide.
al psovanje ide, kod mene, na koji sekund. mozda moras masnije.
Originally posted by emo_haos_meni kragna evo stoji na stolu. vruce mi je kad je samo pogledam. drzim je 15min max pa je skinem, izludjuje me!
aaaaaaaaaaa
ušinula sam vrat![]()
a htela sam samo da promućkam sok![]()
jao...![]()
Originally posted by emo_haos_
aaaaaaaaaaa
ušinula sam vrat![]()
a htela sam samo da promućkam sok![]()
jao...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!