Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by shut
Originally posted by Azdaja
me 2, ali NE'DO bogA da sam bila tamo i zapazila "bombasa" ... :novine:
:smeh:

ti si bombas? :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja mislim da je suzavac bacila neka lezbejka koja je htela taklo da se osveti bivsoj devojci koja je tamo bila sa drugom devojkom :evilgiggle:

Lm koliko sam cuo u VIP je bacen suzavac pre dve godine (na srecu ni tad nisam bio tamo) pa je klub iduci vikend nastavio da radi bez problema tako ce i H.S nadam se iduci vikend-jer meni je u tom klubu extra.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa naravno da ce raditi normalno, jer postoji dosta ljudi koji su inventar u gay klubovima, i ne mogu da ne izadju svake nedelje.

Ali problem je daleko od resenog.
Ja zaista onaj osecaj ne bih pozeleo nikome, pa ni najgorem neprijatelju... te stoga ne vidim resenje problema bez krivicnog gonjenja krivca.

Zaista se osecam kao ovca, stoka... jer se vlasnici klubova medjusobno prepucavaju i sabotiraju preko mene, odnosno neduznih ljudi koji dolaze tamo.
Neka se pobiju/poubijaju medjusobno, to je trajnije resenje :prst:
Korisnikov avatar
By beodecko
haha evo sada citam da sam postao lezbijka koja je izasla na splav hrabro srce... savrseno je to kako nasi mediji ocas-posla rasire poluistinitu informaciju...

elem, bio sam u subotu navece u "provodu"... neponovilo se...

bio sam sa nekoliko najboljih prijatelja na nekih 6, 7 metara od vrata, hvala bogu na tome, ali je bilo opet sasvim dovoljno da se posteno nadimimo. plakanje, pljuvanje, osecaj mucnice i jebeno pecenje po celom telu su mi ostali dovoljno svezi u lavi da necu izaci sigurno neko vreme ni u ovoj, ni u neki od klubova "postene" konkurencije... inace, mnogo puta sam ostavlje plakao u taxiju, ali mi je ovo prvi put da sam uspeo da rasplacem taxistu lol - kada smo nas trojica onako nadimljeni usli, pustili smo suze coveku jebote... nije mogao da vozi, istovario nas ulicu dalje...

to ko je bacio suzavac ovde je cak nepotrebo raspravljati - mene samo zanima po kojoj logici menadzment kluba zakljucuje da je ovo samo nemili incident koji treba tretirati po sistemu bilo-pa-proslo? u bilo kojoj normalnoj zemlji letele bi tuzbe i bili bi stavljani katanci na vrata... ovde se, naravno, to nece dogovditi jer sve svi plase da bi bas njihovo ime moglo da se nadje u novinama ovim povodom - medju njima i ja, svakako, ali to je tako fin nacin vlasnicima kluba da izbegnu posledice za to sto je obezbedjenje, blago receno, otfuserisalo svoj posao... ne znam da li su svesni da je untra moglo biti ozbiljno bolesnih ljudi, sa astmom, koji su mogli i da umru prilikom ovakvog incidenta, i ne znam da li su svesni da je haos koji je nastao mogao biti i veci, pa da bdue pregazenih i polomljenih, i ne znam da li su svesni da je, jednako kao ovaj suzavacm unutra mogao da uleti i molotovljev koktel ili kasikara... malo je smesno... zaista iduci put necu dozvoliti da me pretresu an vratima i napravicu skandal kada pokusaju, jer je sve samo smesna farsa. pravu opasnost ne sprecavaju. a to kako je ovo uradio eventualno neki konkurentski klub necu ni da komentarisem - strasno je to sto vise ne moramo da brinemo samo od jebenih navijaca i njima slicnih vucibatina vec i od "nase" ekipe... zaista mi je malo muka od onoga sto se ovde naziva "gay scenom"...

meni je, licno, najveca frka bila momenat kada sam vec skoro sasvim ostao bez daha a bio svestan da su vrata tu na metar i da cu ih se u narednim sekundima dokopati, a kroz glavu mi prolazi pitanje "a sta ako je ovo bilo samo isterivanje napolje, na topli docek?"... jebes ovo... glava u torbi svaki dan... muka mi je, bas...
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by Mystica_lady
Strasno imam zelju da odem u neki gay club negde....

:uplasen: :uplasen: :uplasen: :uplasen: :uplasen:

...Vise NE!!!
sta se se to dogadja!!!??????
Nije valjda.

Mene bas zanima da li ce sledeci vikend da radi normalno, dogovarali se sa drugaricom da izadjemo sa nekom ekipom. :dance:

Ali ozbiljno.

Edit, ne vidim zasto panika i kada su lomili prozore na Apartmanu izasli smo odmah taj vikend i sve je bilo ok.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by Lakiboy_ns
Ja mislim da je suzavac bacila neka lezbejka koja je htela taklo da se osveti bivsoj devojci koja je tamo bila sa drugom devojkom :evilgiggle:
Neces verovati kada sam osetio miris suzavca prvo mi je ta ideja pala na pamet. :smeh:

Ali ja mislim da je decko u pitanju.
By Hans
Rekao sam sta sam imao prosle nedelje na ovu temu kluba "Hrabro srce". Ja bojkotujem to mesto od prošle nedelje i iskreno...ZAŠTO bih ja ponovo doživljavao neprijatne stvari kao onda u klubu "VIP"? Moram li da trpim majmunolike mediokritete iz obezbeđenja? Ako je nekima od vas tamo i dalje dobro(?) , idite i dalje. Isuse....
By Hans
Originally posted by beodecko
. zaista mi je malo muka od onoga sto se ovde naziva "gay scenom"...

meni je, licno, najveca frka bila momenat kada sam vec skoro sasvim ostao bez daha a bio svestan da su vrata tu na metar i da cu ih se u narednim sekundima dokopati, a kroz glavu mi prolazi pitanje "a sta ako je ovo bilo samo isterivanje napolje, na topli docek?"... jebes ovo... glava u torbi svaki dan... muka mi je, bas...
Isti osećaj sam imao ja posle VIPa...pitao sam se ko je napolju. Nekoliko nedelja nakon VIPa su počele da me plaše zatvorene, zagušljive prostorije...Mislio sam da ću umreti u tom podrumu te noći. Sreća pa je sve prošlo ok. I ne znam zašto sam napisao prethodnu rečenicu jer ne znam dokle ćemo zatvarati oči pred ovakvim stvarima i radovati se što smo živi nakon izlaska u provod(????????).
Korisnikov avatar
By *deni*
Zgrožen sam primitivizmom i pokvarenošću ljudi koji su ovako nešto u stanju da urade iz čiste zlobe i pakosti.
:bljak:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by LordOfSex
Neces verovati kada sam osetio miris suzavca prvo mi je ta ideja pala na pamet. :smeh:

i ja mislim da je dečko u pitanju ... lezbejke jesu militantnije, ali ne bih očekivao tako nešto od njih :)
Korisnikov avatar
By beodecko
Originally posted by Hans_87
. zaista mi je malo muka od onoga sto se ovde naziva "gay scenom"...

Isti osećaj sam imao ja posle VIPa...pitao sam se ko je napolju. Nekoliko nedelja nakon VIPa su počele da me plaše zatvorene, zagušljive prostorije...Mislio sam da ću umreti u tom podrumu te noći. Sreća pa je sve prošlo ok. I ne znam zašto sam napisao prethodnu rečenicu jer ne znam dokle ćemo zatvarati oči pred ovakvim stvarima i radovati se što smo živi nakon izlaska u provod(????????).
dakle, upravo o tome pricam... imam trip da i dalje smrdim na jebeni gas, a tri dana su prosla, tusirao sam se bezbroj puta...

od sada samo na kucne zurke :D lol
By OKTIPBG

E to, ista situacija, konacno se dograbih vrata a tamo zastoj!

Ne znam sta se desava ali se ljudi ne pomeraju.

I jos vidim onako kroz maglu, samo jedno krilo vrata otvoreno?!?!

Pomislio sam jos dva udaha, i gotov sam ...

Jeziv osecaj ...

A znate sta je najveca ironija?

Mojoj ortakinji su torbu istresli skroz i sve iz nje ispraznili, cak su joj i uloske otvarali a propustili suzavac?!?!
Originally posted by Paki

http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=140654
Ekstra sto su napisali adresu.

Sad bi i strejtasi mogli da vas pocaste kasikarama itd ...

lol
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by OKTIPBG

A znate sta je najveca ironija?

Mojoj ortakinji su torbu istresli skroz i sve iz nje ispraznili, cak su joj i uloske otvarali a propustili suzavac?!?!

otvarali su uloske?! ne verujem... sta su mislili da ce pronaci - pitam se pitam se....
Korisnikov avatar
By LAV021
Zaista tuzno sto se ovo ponovo desava,
bio sam prisutan u VIPu kad se isto desilo.... :( (

Saosecam sa ljudima koji su bili zrtve ovog suzavca u HS,

Inace moram da odam priznanje klubu, smatram da je najbolji do sada klub u Srbiji, nije oronula rupcaga
koliko sam primetio obezbedjenje na ulazu extra radi svoj posao, ni jedan klub nema tako detaljan pretres prilikom ulaza (Vip je posle icidenta svojevremeno isto uveo strogi pretres)

no sve su to stvari na koje uprave klubova ne mogu da uticu jer dolazi od poznatih lica koji imaju svoje razloge.... obezbedjenje je tu da se pobrinu da str8eri neupadnu u klub i obezbede nam sigurnost ali najgore je sto sami sebi radimo gadne stvari... ali 100 ljudi 100 cudi :( (
Korisnikov avatar
By Galakticki Kompas
Citam sve gore napisano i istovremeno mi je i muka i smesno. Muka mi je od ljudske gluposti i neodgovornosti a smesna su mi tipicna tetka- prepucavanja. O kakvoj vi "gay sceni" u Srbiji govorite? Wake up! Nije je nikada bilo a nece je uskoro ni biti. U zemlji u kojoj homofobija gospodari, u kojoj su nekultura i glupost osnovni vid komunikacije; a SPC kroji antidiskriminacioni zakon? U zemlji u kojoj ne postiji uopste zdrav obrazac jednog gay odnosa - bilo izmedju dve zene ili izmedju dva muskarca, ili ljudi drugih datosti. Da li da floskulu "ziveti slobodno i neoptereceno svoju prirodu" nekako, nekim cudom, uguram u ideju odnosa u cetiri zida; nekoliko smesnih "gay klubova" medju kojima se jos i nekakav rivalitet provlaci kao merilo kvaliteta??? Joj, sada mi je tek muka... neko gore je lepo primetio da nas mogu dici u vazduh - lako i bez problema - a potom bi se to svelo na "konkurenciju"?

Mene ovde od svega najvise rastuzuje cinjenica da smo ocigledno najveci problem mi sami sebi - ne ni drustvo, ne ni drzava koliko mi sebi sami. I to je cinjenica! A niko u sebe zaviriti nece - naravno.

Jedno vece smo, lepo raspolozeni, zaredjali po tzv. "gay klubovima" grada Beograda. Stigla nam je ortakinja iz Evrope :wtf: i pozelela da obidje par gay klubova. Bilo me je sramota. Nakon sto je prezivela chobane od tzv "obezbedjenja"na ulazu, koliko sam uspeo da provalim, i nju je bila sramota nase sramote. I jedino pitanje, za celo to vece, koje mi je postavila je sledece: "Imam utisak da su ovi ljudi ovde jako besni, mahom nekulturni, pa se pitam da nismo mozda promasili gay klub?" Ostatak noci smo bili u par str8 klubova i sjajno se proveli sa istim tim str8 ljudima koji vaze za "homofobe". Hm, interesantno...

Biti gay u Srbiji se svelo na, i dalje, povlacenje po mracnim i zagusljivim mestima na kojima koncentracija neukusa dostize nepojmljive razmere. I sva ta deca tamo se dobro zezaju - tacnije, ceo identitet im se sveo na nekoliko sati nedeljnog "dobrog provoda". U medjuvremenu se glumi zivot i glumi prilagodjenost. Pa mi nismo sposobni ni Pride da organizujemo izmedju sebe...

Tamo neki paranodini idiot sa vrlo verovatnom dijagnozom poremecaja licnosti rokne suzavac u gomilu ljudi; neki od njih se gotovo uguse; najveci broj njih se istraumira - i nakon svega toga, usledi pojasnjenje da je u pitanju rivalitet?

Pa, sram vas bilo "prijatelji"!
A vi ostali, kako god vam volja - vas izbor, vasa (ne)odgovornost, vasa "ljudska prava"...

I, da zakljucim: najveci problem je u glavama nas - LGBT ljudi...

:cyborg:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by LordOfSex

Ma neka ljubomorna dajkacha je bacila suzavac kad ti ja kazem :D
Korisnikov avatar
By beodecko
Originally posted by Galakticki Kompas
Citam sve gore napisano i istovremeno mi je i muka i smesno. Muka mi je od ljudske gluposti i neodgovornosti a smesna su mi tipicna tetka- prepucavanja. O kakvoj vi "gay sceni" u Srbiji govorite? Wake up! Nije je nikada bilo a nece je uskoro ni biti. U zemlji u kojoj homofobija gospodari, u kojoj su nekultura i glupost osnovni vid komunikacije; a SPC kroji antidiskriminacioni zakon? U zemlji u kojoj ne postiji uopste zdrav obrazac jednog gay odnosa - bilo izmedju dve zene ili izmedju dva muskarca, ili ljudi drugih datosti. Da li da floskulu "ziveti slobodno i neoptereceno svoju prirodu" nekako, nekim cudom, uguram u ideju odnosa u cetiri zida; nekoliko smesnih "gay klubova" medju kojima se jos i nekakav rivalitet provlaci kao merilo kvaliteta??? Joj, sada mi je tek muka... neko gore je lepo primetio da nas mogu dici u vazduh - lako i bez problema - a potom bi se to svelo na "konkurenciju"?

Mene ovde od svega najvise rastuzuje cinjenica da smo ocigledno najveci problem mi sami sebi - ne ni drustvo, ne ni drzava koliko mi sebi sami. I to je cinjenica! A niko u sebe zaviriti nece - naravno.

Jedno vece smo, lepo raspolozeni, zaredjali po tzv. "gay klubovima" grada Beograda. Stigla nam je ortakinja iz Evrope :wtf: i pozelela da obidje par gay klubova. Bilo me je sramota. Nakon sto je prezivela chobane od tzv "obezbedjenja"na ulazu, koliko sam uspeo da provalim, i nju je bila sramota nase sramote. I jedino pitanje, za celo to vece, koje mi je postavila je sledece: "Imam utisak da su ovi ljudi ovde jako besni, mahom nekulturni, pa se pitam da nismo mozda promasili gay klub?" Ostatak noci smo bili u par str8 klubova i sjajno se proveli sa istim tim str8 ljudima koji vaze za "homofobe". Hm, interesantno...

Biti gay u Srbiji se svelo na, i dalje, povlacenje po mracnim i zagusljivim mestima na kojima koncentracija neukusa dostize nepojmljive razmere. I sva ta deca tamo se dobro zezaju - tacnije, ceo identitet im se sveo na nekoliko sati nedeljnog "dobrog provoda". U medjuvremenu se glumi zivot i glumi prilagodjenost. Pa mi nismo sposobni ni Pride da organizujemo izmedju sebe...

Tamo neki paranodini idiot sa vrlo verovatnom dijagnozom poremecaja licnosti rokne suzavac u gomilu ljudi; neki od njih se gotovo uguse; najveci broj njih se istraumira - i nakon svega toga, usledi pojasnjenje da je u pitanju rivalitet?

A vi ostali, kako god vam volja - vas izbor, vasa (ne)odgovornost, vasa "ljudska prava"...

svaka rec je na mestu.
By OKTIPBG
Originally posted by LAV021

koliko sam primetio obezbedjenje na ulazu extra radi svoj posao, ni jedan klub nema tako detaljan pretres prilikom ulaza (Vip je posle icidenta svojevremeno isto uveo strogi pretres)

no sve su to stvari na koje uprave klubova ne mogu da uticu jer dolazi od poznatih lica koji imaju svoje razloge.... obezbedjenje je tu da se pobrinu da str8eri neupadnu u klub i obezbede nam sigurnost ali najgore je sto sami sebi radimo gadne stvari... ali 100 ljudi 100 cudi :( (
Al ga sad usra ...

Da je radilo svoj posao, ne bi suzavac ni bio unet.

Da je uprava kluba bila malo pametnija, smislila bi strategiju kako se ponasati ako neko baci suzavac posto se toj istoj upravi i desavalo da joj ubacuj suzavac gdegod klub da preseli?

Da je toj upravi stalo, ulozila bi malo u klub pa se ljudi ne bi cvarili 5h na 4000C??

Mislite o tome ...

Red je da se nesto promeni i da mi sami sebi ne podmecemo noge i ne pokusavamo da se potamanimo medjusobom ...
Korisnikov avatar
By Delete
To sto je neko grub prema tebi na ulazu i sto te sa uzivanjem pretresa, nije pokazatelj da obezbedjenje dobro radi svoj posao.
A ovaj propust je dokaz za to.
Korisnikov avatar
By Galakticki Kompas

Al ga sad usra ...

Da je uprava kluba bila malo pametnija, smislila bi strategiju kako se ponasati ako neko baci suzavac posto se toj istoj upravi i desavalo da joj ubacuj suzavac gdegod klub da preseli?

Da je toj upravi stalo, ulozila bi malo u klub pa se ljudi ne bi cvarili 5h na 4000C??

Mislite o tome ...

Red je da se nesto promeni i da mi sami sebi ne podmecemo noge i ne pokusavamo da se potamanimo medjusobom ...
Potpuno si u pravu...

Sto se mene tice - ignorisanje tzv "gay klubova" je jedno od mudrih resenja - pa nek se tzv "vlasnici" sa samima sobom i izmedju sebe rasprave zasto im je u lokalu svega dvoje-troje placenih nekvalitetnih "dencer-a", da ne kazem "zabavljaca"...

Btw, hiperkapnija nije neophodan sastojak za dobro raspolozenje, pogotovo jer je u kombinaciji sa gore pomenutim toplotnim udarom...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Pending-For-A-Bending
EDIT: Ajde makar danas da ne budem nadzak baba
:hail:
By Hans

Definitivamente najbolji momenti. Hell yeah! :hail:
Korisnikov avatar
By LAV021

Al ga sad usra ...

Mislite o tome ...

Potpuno si u pravu...

Sto se mene tice - ignorisanje tzv "gay klubova" je jedno od mudrih resenja - pa nek se tzv "vlasnici" sa samima sobom i izmedju sebe rasprave zasto im je u lokalu svega dvoje-troje placenih nekvalitetnih "dencer-a", da ne kazem "zabavljaca"...

Btw, hiperkapnija nije neophodan sastojak za dobro raspolozenje, pogotovo jer je u kombinaciji sa gore pomenutim toplotnim udarom...

verovatno treba izcitati ceo post, ja makar jesam i koliko sam procito suzavac je ubacen kroz prozor u VIP roomu.
licno smatram da su momci na ulazu profi, rade svoj posao i boli ih k.... da se smese svakoj tetki koja ulazi u klub.

Koliko sam procitao pocinilac je poznat... a nesumljam da se uprava pozabavila doticnom personom... ne bih bio u njegovoj kozi...

icidenti se dogadjaju i to je tako... i bice tako.... uvek... sami znamo gde idemo i da postoje rizici... cim zakoracis na prag znaci da si prihvatio rizik i to je tako....

ko ne zeli ili nema muda za to ne treba da izlazi....

Mi smo vazda ne zadovoljni, zalimo se na ovo, na ono stalno nesto smeta i sl....
setite se samo u kakve smo sve rupcage izlazili pre par godina...
u sustini sve je to biznis, koliko para toliko muzike.....
kad ulaz u klub budemo placali 1000- 2000 dinara onda cemo i moci da zahtevamo extra uslove i sl... ko na zapadu...

a kao sto je vec receno:

Red je da se nesto promeni i da mi sami sebi ne podmecemo noge i ne pokusavamo da se potamanimo medjusobno ...
Korisnikov avatar
By LAV021
Originally posted by KiWi
Originally posted by Pending-For-A-Bending
EDIT: Ajde makar danas da ne budem nadzak baba
:hail:
:up: :panker: :indijanac: :zastava:
Korisnikov avatar
By Myto
LAV021, ti radis u obezbedjenju, ili se samo trudis da zvucis kao jedan od njih?
Korisnikov avatar
By LAV021
Originally posted by Delete
To sto je neko grub prema tebi na ulazu i sto te sa uzivanjem pretresa, nije pokazatelj da obezbedjenje dobro radi svoj posao.
A ovaj propust je dokaz za to.
SVE OVO NA ZALOST GOVORI STA SMO SAMI SEBI SPREMNI DA NAPRAVIMO, A TO JE SRAMOTNO I PONIZAVAJUCE ZA CELU ZAJEDNICU :( (

JEL SUZAVAC JE BACIO GAY MOMAK A NE NEKI NAVIJAC I SL... :( (

TO SU CINJENICE !!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!