Originally posted by *deni*
Originally posted by Dr. M
Jbt, koji idiotluk od teme...
Pojedinim korisnicima bi definitivno trebalo ukinuti opciju za postavljanje novih teme...
Što si popizdeo ?
Nisam popizdeo samo mi uzasno nedostaje onaj forum kakav je nekad bio.
Nekad je bilo i zezanja ali bilo je i tema na koji se moglo procitati sijaset zanimljivih, edukativnih i korisnih stvari...
A, pogledaj ovo danas, sve gola baljezgarija...ko je kad prdnuo, ko je podrignuo, sta ko radi dok sere, lepa sam ali sam glupa...nema vise kulturne, ljudske, komunikacije, zdrave zajebancije...sve podbadanja, podjebavanja...
Gomilu zanimljivih ljudi koji su se povukli ( Kittrie, Amnesia, Mars, Spark, Gorann, Ivana[ jbt, koji bese nick rose...nesto] ), zamenila je gomila arogantnih, nekulturnih ljudi koji su nivo diskusija spustili do te mere da dalje nije moglo...
Najgore je sto ih ima neznatan broj, a toliko su otrovni da su zatrovali kompletan forum... Svi ostali korisnici dodju nesto kao taoci njihove gluposti...
U kontrolnom panelu, trebala bi da postoji opcija pomocu koje bi mogao da iskljucis pojedine korisnike.
Otvoris forum, sve normalno ali ti se ne prikazuju postovi iskljucenih korisnika...e, to bi bio posao....
Jbt, koji off...ali skapirao si me...