Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By nev
Originally posted by жњ
Ah, bas volim ovakve epske momente na forumu! Jos jedna novopecena nada zabavne psihologije postavlja nove okvire normalnosti u nenormalnom gej svetu... Zar ti se duso, ne cini jednostavnijim da kazes sta ti se svidja i sta ti se ne svidja, umesto sto brkas babe i zabe, pa proglasavas ono sto ti se ne svidja nenormalnim??

:jankovicka:
:up:
Korisnikov avatar
By Winter
Nenormalno ste si same proglasile, izvrnule temu i sve ostalo :roll: ...ja nigde ne rekoh nešto takvo, ali slepi kod očiju, to je baš jbno.....:drama:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Да не пишем даље овде како ово, како оно... Нека буде да сам нормална у мери (Џони Штулић има збирку превода ,,Смијурија у мјерама'', отуда идеја...
Дошла сам да напишем следеће:
Originally posted by Winter
Nisam to uopšte navela kao normalno, već kao jedan deo za mene normalne žene.....
Али та Кејт се распаде од кокаина.
Korisnikov avatar
By Winter
jbla te kejt i mos i opet kejt, nije bitna osoba, koliko puta to treba da se kaze, gluplje ste bre od najgluplje gluposti sto je zemlju strefila....:doh:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Па шта ћеш онда, да ја тебе онако лепо питам, међу нама простим народом?

Мени је, на пример, глупо да ,,не буде битна особа''. Sic.
Ако бих била глупа, а лепа, да ли би то било довољно да будем ,,нормална''?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
jbla te kejt i mos i opet kejt, nije bitna osoba, koliko puta to treba da se kaze, gluplje ste bre od najgluplje gluposti sto je zemlju strefila.... :doh:
Alisa u Zemlji čuda.
Sve oko nje nekako iskrivljeno i nenormalno.
I još se najela onih sumnjivih gljiva od kojih joj se čini da su svi ostali sitni.

:sweet:
Korisnikov avatar
By Winter
ne, pobogu.....glupost je tek :roll: ....ali ti i dalje ocito ne shvatas o cemu pricam :placko:
Korisnikov avatar
By nev
ne, pobogu.....glupost je tek :roll: ....ali ti i dalje ocito ne shvatas o cemu pricam :placko:
shvata sigurno... kao i ostale devojke... ali izgleda da ti ne shvatas zasto je toliko spominju.

niko ne pravi problem oko toga kakve se devojke tebi svidjaju, vec je problem na koji nacin to predstavljas.
Korisnikov avatar
By Winter
ama bre ko prica o meni i zenama koje se meni sviđaju ?????? i znam ja zaš se pominje kejt....ali isto znam i da ste zaista talenti za glupost :doh: ...a dželajza dušo, nikako nisi zanimljiva :novine:
By жњ
jbla te kejt i mos i opet kejt, nije bitna osoba, koliko puta to treba da se kaze, gluplje ste bre od najgluplje gluposti sto je zemlju strefila.... :doh:

Mlada nada popularne psihologije sada demonstrira i vestinu testiranja inteligencije pouzdanom metodom... Taman kad sam mislila da ne moze biti bolje :colorado:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
ama bre ko prica o meni i zenama koje se meni sviđaju ?????? i znam ja zaš se pominje kejt....ali isto znam i da ste zaista talenti za glupost :doh: ...a dželajza dušo, nikako nisi zanimljiva :novine:
E, vala, zabrinula bih se da sam tebi zanimljiva. :)
Korisnikov avatar
By nev
ama bre ko prica o meni i zenama koje se meni sviđaju ??????
ok moja greska... nisam pojasnila sta sam mislila pod tim. svakako nism mislila na ribe sa slika koje si okacila, nego je rec o onima koje si opisla. na osnovu toga ocigledno je kakve bi lezbejke volela da vidjas po gradu, mestima kojima se kreces, itd...
Korisnikov avatar
By Winter
@žnj

a ti kakaš i kakaš, u nadi da ću te ja primetiti....evo primećena si, očekujem repliku :klap:
Korisnikov avatar
By nev
a ti kakaš i kakaš, u nadi da ću te ja primetiti....evo primećena si, očekujem repliku :klap:
ne vidim zasto bih zelela da ti MENE primetis??? :nerd: ali ti svakako nedostaje social skill.
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by nev
ne vidim zasto bih zelela da ti MENE primetis??? :nerd: ali ti svakako nedostaje social skill.
nisam tebi rekla, ispravila sam se :)
By жњ
Originally posted by RuznaGlupaZla...
Sta je tema ove teme?

kao sto mozes primetiti, poenta je u tome da ni sam pisac ne zna sta je zeleo da kaze...

autorka se zali da je neshvacena.... ponekad je bolje precutati neke stvari dok ne dodjes do stadijuma u kome si u stanju artikulisati svoje pitanje jasno do one mere u kojoj je razumljivo i ostalima, ali autorki to bas i ne ide u glavu
Korisnikov avatar
By nev
Originally posted by nev
nisam tebi rekla, ispravila sam se :)
izvini, post sam videla pre ispravke.
By жњ
@žnj

:lol:
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by жњ
Sta je tema ove teme?

kao sto mozes primetiti, poenta je u tome da ni sam pisac ne zna sta je zeleo da kaze...

autorka se zali da je neshvacena.... ponekad je bolje precutati neke stvari dok ne dodjes do stadijuma u kome si u stanju artikulisati svoje pitanje jasno do one mere u kojoj je razumljivo i ostalima, ali autorki to bas i ne ide u glavu
autorka nije kriva što su neki ograničeni, dok neki sve doživljavaju kao napad..ko nije shvatio o čemu se radi, nije se trebao mešati...ili je trebao da pita ....a ne da napada...ali uvek je najlakše napasti :drama:

:mag:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Sta je tema ove teme?
Pa, počelo je pričom o prljavim lezbejkama i njihovim prljavim patikama, a na kraju se ispostavilo da je zapravo reč o još prljavijem tj. poganom jeziku autorke teme. :)
By жњ
Originally posted by Dzelajza Rouz
Sta je tema ove teme?
Pa, počelo je pričom o prljavim lezbejkama i njihovim prljavim patikama, a na kraju se ispostavilo da je zapravo reč o još prljavijem tj. poganom jeziku autorke teme. :)

Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by the1whowished
Nisam to uopšte navela kao normalno, već kao jedan deo za mene normalne žene.....

kokainske zavisnice :love:
By RuznaGlupaZla
Jbt, sta ja radim sebi, u deset do tri nocu citam ovu temu... vrijeme je za :psiholog: ... definitivno
By жњ
Originally posted by Azdaja
Originally posted by the1whowished

kokainske zavisnice :love:

Slika

oh keeeeeejt :love:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by жњ

Slika

oh keeeeeejt :love:

oh daaaa....bas ima lepe bele zube :love:
By жњ
Originally posted by Azdaja

oh daaaa....bas ima lepe bele zube :love:

Slika

:spank:

• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!