Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by beodeckohttp://www.24sata.rs/vesti.php?id=56505
haha evo sada citam da sam postao lezbijka koja je izasla na splav hrabro srce... savrseno je to kako nasi mediji ocas-posla rasire poluistinitu informaciju...
Originally posted by Mystica_ladyNije valjda.
Strasno imam zelju da odem u neki gay club negde....
...Vise NE!!!
sta se se to dogadja!!!??????
Originally posted by Lakiboy_nsNeces verovati kada sam osetio miris suzavca prvo mi je ta ideja pala na pamet.
Ja mislim da je suzavac bacila neka lezbejka koja je htela taklo da se osveti bivsoj devojci koja je tamo bila sa drugom devojkom
Originally posted by Vukodlakhttp://www.gsa.org.rs/cms-run/index.php ... &Itemid=61Originally posted by beodeckohttp://www.24sata.rs/vesti.php?id=56505
haha evo sada citam da sam postao lezbijka koja je izasla na splav hrabro srce... savrseno je to kako nasi mediji ocas-posla rasire poluistinitu informaciju...
Originally posted by beodeckoIsti osećaj sam imao ja posle VIPa...pitao sam se ko je napolju. Nekoliko nedelja nakon VIPa su počele da me plaše zatvorene, zagušljive prostorije...Mislio sam da ću umreti u tom podrumu te noći. Sreća pa je sve prošlo ok. I ne znam zašto sam napisao prethodnu rečenicu jer ne znam dokle ćemo zatvarati oči pred ovakvim stvarima i radovati se što smo živi nakon izlaska u provod(????????).
. zaista mi je malo muka od onoga sto se ovde naziva "gay scenom"...
meni je, licno, najveca frka bila momenat kada sam vec skoro sasvim ostao bez daha a bio svestan da su vrata tu na metar i da cu ih se u narednim sekundima dokopati, a kroz glavu mi prolazi pitanje "a sta ako je ovo bilo samo isterivanje napolje, na topli docek?"... jebes ovo... glava u torbi svaki dan... muka mi je, bas...
Originally posted by LordOfSexi ja mislim da je dečko u pitanju ... lezbejke jesu militantnije, ali ne bih očekivao tako nešto od njihOriginally posted by Lakiboy_nsNeces verovati kada sam osetio miris suzavca prvo mi je ta ideja pala na pamet.
Ja mislim da je suzavac bacila neka lezbejka koja je htela taklo da se osveti bivsoj devojci koja je tamo bila sa drugom devojkom
Ali ja mislim da je decko u pitanju.
Originally posted by Hans_87dakle, upravo o tome pricam... imam trip da i dalje smrdim na jebeni gas, a tri dana su prosla, tusirao sam se bezbroj puta...Originally posted by beodeckoIsti osećaj sam imao ja posle VIPa...pitao sam se ko je napolju. Nekoliko nedelja nakon VIPa su počele da me plaše zatvorene, zagušljive prostorije...Mislio sam da ću umreti u tom podrumu te noći. Sreća pa je sve prošlo ok. I ne znam zašto sam napisao prethodnu rečenicu jer ne znam dokle ćemo zatvarati oči pred ovakvim stvarima i radovati se što smo živi nakon izlaska u provod(????????).
. zaista mi je malo muka od onoga sto se ovde naziva "gay scenom"...
meni je, licno, najveca frka bila momenat kada sam vec skoro sasvim ostao bez daha a bio svestan da su vrata tu na metar i da cu ih se u narednim sekundima dokopati, a kroz glavu mi prolazi pitanje "a sta ako je ovo bilo samo isterivanje napolje, na topli docek?"... jebes ovo... glava u torbi svaki dan... muka mi je, bas...
Originally posted by beodeckoE to, ista situacija, konacno se dograbih vrata a tamo zastoj!
Originally posted by PakiEkstra sto su napisali adresu.
http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=140654
Originally posted by OKTIPBG
A znate sta je najveca ironija?
Mojoj ortakinji su torbu istresli skroz i sve iz nje ispraznili, cak su joj i uloske otvarali a propustili suzavac?!?!
Originally posted by LordOfSexMa neka ljubomorna dajkacha je bacila suzavac kad ti ja kazemOriginally posted by Lakiboy_nsNeces verovati kada sam osetio miris suzavca prvo mi je ta ideja pala na pamet.
Ali ja mislim da je decko u pitanju.
Originally posted by Galakticki Kompassvaka rec je na mestu.
Citam sve gore napisano i istovremeno mi je i muka i smesno. Muka mi je od ljudske gluposti i neodgovornosti a smesna su mi tipicna tetka- prepucavanja. O kakvoj vi "gay sceni" u Srbiji govorite? Wake up! Nije je nikada bilo a nece je uskoro ni biti. U zemlji u kojoj homofobija gospodari, u kojoj su nekultura i glupost osnovni vid komunikacije; a SPC kroji antidiskriminacioni zakon? U zemlji u kojoj ne postiji uopste zdrav obrazac jednog gay odnosa - bilo izmedju dve zene ili izmedju dva muskarca, ili ljudi drugih datosti. Da li da floskulu "ziveti slobodno i neoptereceno svoju prirodu" nekako, nekim cudom, uguram u ideju odnosa u cetiri zida; nekoliko smesnih "gay klubova" medju kojima se jos i nekakav rivalitet provlaci kao merilo kvaliteta??? Joj, sada mi je tek muka... neko gore je lepo primetio da nas mogu dici u vazduh - lako i bez problema - a potom bi se to svelo na "konkurenciju"?
Mene ovde od svega najvise rastuzuje cinjenica da smo ocigledno najveci problem mi sami sebi - ne ni drustvo, ne ni drzava koliko mi sebi sami. I to je cinjenica! A niko u sebe zaviriti nece - naravno.
Jedno vece smo, lepo raspolozeni, zaredjali po tzv. "gay klubovima" grada Beograda. Stigla nam je ortakinja iz Evrope i pozelela da obidje par gay klubova. Bilo me je sramota. Nakon sto je prezivela chobane od tzv "obezbedjenja"na ulazu, koliko sam uspeo da provalim, i nju je bila sramota nase sramote. I jedino pitanje, za celo to vece, koje mi je postavila je sledece: "Imam utisak da su ovi ljudi ovde jako besni, mahom nekulturni, pa se pitam da nismo mozda promasili gay klub?" Ostatak noci smo bili u par str8 klubova i sjajno se proveli sa istim tim str8 ljudima koji vaze za "homofobe". Hm, interesantno...
Biti gay u Srbiji se svelo na, i dalje, povlacenje po mracnim i zagusljivim mestima na kojima koncentracija neukusa dostize nepojmljive razmere. I sva ta deca tamo se dobro zezaju - tacnije, ceo identitet im se sveo na nekoliko sati nedeljnog "dobrog provoda". U medjuvremenu se glumi zivot i glumi prilagodjenost. Pa mi nismo sposobni ni Pride da organizujemo izmedju sebe...
Tamo neki paranodini idiot sa vrlo verovatnom dijagnozom poremecaja licnosti rokne suzavac u gomilu ljudi; neki od njih se gotovo uguse; najveci broj njih se istraumira - i nakon svega toga, usledi pojasnjenje da je u pitanju rivalitet?
Pa, sram vas bilo "prijatelji"!
A vi ostali, kako god vam volja - vas izbor, vasa (ne)odgovornost, vasa "ljudska prava"...
I, da zakljucim: najveci problem je u glavama nas - LGBT ljudi...
Originally posted by LAV021Al ga sad usra ...
koliko sam primetio obezbedjenje na ulazu extra radi svoj posao, ni jedan klub nema tako detaljan pretres prilikom ulaza (Vip je posle icidenta svojevremeno isto uveo strogi pretres)
no sve su to stvari na koje uprave klubova ne mogu da uticu jer dolazi od poznatih lica koji imaju svoje razloge.... obezbedjenje je tu da se pobrinu da str8eri neupadnu u klub i obezbede nam sigurnost ali najgore je sto sami sebi radimo gadne stvari... ali 100 ljudi 100 cudi (
Originally posted by LAV021To sto je neko grub prema tebi na ulazu i sto te sa uzivanjem pretresa, nije pokazatelj da obezbedjenje dobro radi svoj posao.
koliko sam primetio obezbedjenje na ulazu extra radi svoj posao, ni jedan klub nema tako detaljan pretres prilikom ulaza (Vip je posle icidenta svojevremeno isto uveo strogi pretres)
Originally posted by OKTIPBGPotpuno si u pravu...Originally posted by LAV021Al ga sad usra ...
no sve su to stvari na koje uprave klubova ne mogu da uticu jer dolazi od poznatih lica koji imaju svoje razloge.... obezbedjenje je tu da se pobrinu da str8eri neupadnu u klub i obezbede nam sigurnost ali najgore je sto sami sebi radimo gadne stvari... ali 100 ljudi 100 cudi (
Da je radilo svoj posao, ne bi suzavac ni bio unet.
Da je uprava kluba bila malo pametnija, smislila bi strategiju kako se ponasati ako neko baci suzavac posto se toj istoj upravi i desavalo da joj ubacuj suzavac gdegod klub da preseli?
Da je toj upravi stalo, ulozila bi malo u klub pa se ljudi ne bi cvarili 5h na 4000C??
Mislite o tome ...
Red je da se nesto promeni i da mi sami sebi ne podmecemo noge i ne pokusavamo da se potamanimo medjusobom ...
Originally posted by Galakticki KompasDefinitivamente najbolji momenti. Hell yeah!
Biti gay u Srbiji se svelo na, i dalje, povlacenje po mracnim i zagusljivim mestima na kojima koncentracija neukusa dostize nepojmljive razmere. I sva ta deca tamo se dobro zezaju - tacnije, ceo identitet im se sveo na nekoliko sati nedeljnog "dobrog provoda". U medjuvremenu se glumi zivot i glumi prilagodjenost. Pa mi nismo sposobni ni Pride da organizujemo izmedju sebe...
Pa, sram vas bilo "prijatelji"!
A vi ostali, kako god vam volja - vas izbor, vasa (ne)odgovornost, vasa "ljudska prava"...
I, da zakljucim: najveci problem je u glavama nas - LGBT ljudi...
Originally posted by Galakticki KompasOriginally posted by OKTIPBGPotpuno si u pravu...Originally posted by LAV021Al ga sad usra ...
Da je radilo svoj posao, ne bi suzavac ni bio unet.
Da je uprava kluba bila malo pametnija, smislila bi strategiju kako se ponasati ako neko baci suzavac posto se toj istoj upravi i desavalo da joj ubacuj suzavac gdegod klub da preseli?
Da je toj upravi stalo, ulozila bi malo u klub pa se ljudi ne bi cvarili 5h na 4000C??
Mislite o tome ...
Red je da se nesto promeni i da mi sami sebi ne podmecemo noge i ne pokusavamo da se potamanimo medjusobom ...
Sto se mene tice - ignorisanje tzv "gay klubova" je jedno od mudrih resenja - pa nek se tzv "vlasnici" sa samima sobom i izmedju sebe rasprave zasto im je u lokalu svega dvoje-troje placenih nekvalitetnih "dencer-a", da ne kazem "zabavljaca"...
Btw, hiperkapnija nije neophodan sastojak za dobro raspolozenje, pogotovo jer je u kombinaciji sa gore pomenutim toplotnim udarom...
Originally posted by DeleteSVE OVO NA ZALOST GOVORI STA SMO SAMI SEBI SPREMNI DA NAPRAVIMO, A TO JE SRAMOTNO I PONIZAVAJUCE ZA CELU ZAJEDNICU (Originally posted by LAV021To sto je neko grub prema tebi na ulazu i sto te sa uzivanjem pretresa, nije pokazatelj da obezbedjenje dobro radi svoj posao.
A ovaj propust je dokaz za to.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!