Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By RuznaGlupaZla
Bojkotujem... Ne znam ni kako to da ne postoji neka kontrola za uvoz svog tog smeca koje sluzi svrsi nekoliko dana, jer je kvalitet nikakav, a materijal od kojih su pravljene se nece razgraditi ni kroz stotine godina.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Kod Kineza kupujem bele pamuchne majice (samo njih nosim kad sam kod kuce) i kevi shnalice za kosu...
Korisnikov avatar
By Mikili73
Originally posted by RuznaGlupaZla...
Bojkotujem... Ne znam ni kako to da ne postoji neka kontrola za uvoz svog tog smeca koje sluzi svrsi nekoliko dana jer je kvalitet nikakav, a materijal od kojih su pravljene se nece razgraditi ni kroz stotine godina.

Ma koga to zanima, državu sigurno ne........svaka roba ima svog kupca, a na nama je da odlučimo da li ćemo i šta ćemo da kupimo.
By Kragi
Originally posted by Mikili73
Bojkotujem... Ne znam ni kako to da ne postoji neka kontrola za uvoz svog tog smeca koje sluzi svrsi nekoliko dana jer je kvalitet nikakav, a materijal od kojih su pravljene se nece razgraditi ni kroz stotine godina.

Ma koga to zanima, državu sigurno ne........svaka roba ima svog kupca, a na nama je da odlučimo da li ćemo i šta ćemo da kupimo.
Zanima nas kako ne! Gotovo nijedan proizvod u njihovim radnjama nema deklaraciju, i sta sa tim? Takodje znam da tona zaplenjene kineske robe stoji po nekim lukama u Evropu (jer ne ispunjava standarde kvaliteta) ...
By stonecoldcrazy
Zadnje sto sam kod njih kupila je ona konzola za video igre na fazon Sege. Radi k'o zmaj (Mario, tenkici, patkice), jedino su mnogo kratki kablovi od joypad-a.
Inace ne zalazim u kineske shopove otkad su kidnapovali onu zenu, a da budem iskrena pomalo zazirem od one kineske bebe. Sva je nekako cudna. :beba: :uplasen:
Korisnikov avatar
By m..
U poslednje vreme slabo, ali volim da udjem i kupim neku andrmolju (tipa nalepnice za frizider, klikere, solju sa svinjicom...) jednom sam zeni kupila cigru koja svetli (i skontala da se igrala njom neposredno pred moj dolazak, a onda sam joj slucajno pokvarila). Tamo mozes da kupis kabanicu ili tako nesto sto nema na drugim mestima. I dobro ste me podsetili, mogla bih da bacim oko, dugo nisam bila.

Btw, tamo nikad ne kupujem odecu ili nesto slicno. Onak, ne valja.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by stonecoldcrazy
a da budem iskrena pomalo zazirem od one kineske bebe. Sva je nekako cudna. :beba: :uplasen:
Kakve kineske bebe? Meni su kineska deca nesto najsladje na svetu, videla sam 2 kod Metroa i htela da ih cornem, slatke su ko lutkice.
Korisnikov avatar
By castor
@ stonecoldcrazy: Michelin boy :D

jedino kod njih ima da se kupi kabanica
a ja hocu jednu
nisam nosio od 2 razreda osnovne
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by stonecoldcrazy
Slika
isuse sharpei.

deca iz kutija su mi slatka.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Zalazim kod kineza, uglavnom namenski oko nove godine, da obnovim zalihe nakita za jelku:) Takodje kod njih mogu da se izbunare i neke stvari za kucu, zaista se moze naci i kvalitetan pamuk ako se zabodete u svaki lokal. Naravno, jedino sto vam je potrebno je gomila strpljenja i jak zeludac da podnesete sve one ''mirise'' kojima niko ni dan danas ne moze da utvrdi poreklo...
Korisnikov avatar
By Madonna
Bojkotujem... Ne znam ni kako to da ne postoji neka kontrola za uvoz svog tog smeca koje sluzi svrsi nekoliko dana, jer je kvalitet nikakav, a materijal od kojih su pravljene se nece razgraditi ni kroz stotine godina.
:up:
Korisnikov avatar
By Mikili73
[/quote]

Kakve kineske bebe? Meni su kineska deca nesto najsladje na svetu, videla sam 2 kod Metroa i htela da ih cornem, slatke su ko lutkice.
[/quote]

Jeste, Kineska deca su baš šećeri i sva onako bucmasta. :beba: , a što se robe tiče već sam rekao. Nula je ta roba koja je za svetsko tržište na veliko i koja stiže i do nas, ali Kinezi imaju izuzetno kvalitetne nacionalne robne marke, koje po kvalitetu ne zaostaju ni malo za Evropskim. Počevši od tehnike, pa do garderobe.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!