Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Svima nam je poznata slika sa ulica nasih gradova gde se na svakom cosku nadje po jedna kineska prodavnica. Trziste je preplavljeno kineskom robom, kojoj mnoge ne mogu da pariraju cenom (a ni kvalitetom :smeh: ).
Zanima me da li zalazite u kineske radnje ili ne?
Sta sve kupujete kod njih?
Korisnikov avatar
By Mikili73
Bože sačuvaj, od Kineza ni šibicu...smrde im radnje neviđeno na onu njihovu plastiku i koješta.....:domino:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Mikili73
Bože sačuvaj, od Kineza ni šibicu...smrde im radnje neviđeno na onu njihovu plastiku i koješta..... :domino:
Ma jebes smrad, kvalitet je to.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Mikili73
Da da :trampolina: High class quality
Pa naravno :D
Korisnikov avatar
By NewYorker
Nisam nesto rasisticki nastrojen, ali
kineze ne volim ni malo. Jednom, kao
manji, samo sto nisam povratio od scene u kineskoj
prodavnici - ulazim unutra,
kinez ne odgovara na "dobar dan", sedi
bos sa prljavim stopalima na nekoj
tezgi i jede neku hranu koja toliko smrdi
da mi nije jasno kako podnosi njen smrad,
a kamo li ukus. Od tada, retko sam zalazio u
kineske prodavnice, i nikad nesto ljubazno nisam docekan ni u jednoj.
Ali, ne znam bolje mesto u blizini stana gde bih kupio casu, krpu ili nesto sl. kad mi zafali.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by KgCS3

Sta sve kupujete kod njih?
gaće
čarape
majice
kupaće gaće
farmerice
i milion džižabadža,tiba kišobrani etc...

:srbin:
By alexandermagic
Uhm, ne hvala.

Ne spadam u osobe koje imaju šta da traže kod njih, kao i da ulaze u takve radnje. :kafa:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Da naravno.
Tamo kupujem poklone za manje voljene osobe, ipak su to egzotične stvari iz Azije.
Korisnikov avatar
By Myto
U kineskim prodavnicama kupujem loptice za badminton.
Korisnikov avatar
By KiWi
Kupujem kod kineza:

1) Spacebag vakuumske kese (za divno čudo ne smrde, drže dihtung i posle godinu dana provereno i koštaju samo 100 dinara)
2) Širokopojasni braon selotejp (ako se ubode dobra serija, lepi neverovatno! mada zna da bude i falš i ni papir ne može da drži)
3) Štipaljke
4) Loptice za stoni tenis ... i nerviraju me jako što imaju samo nandžaraste ili neke prljavo sive .. belih nikad nema!
5) Vešalice (plastične) .. iste su kao i po plastikarnicama, samo duplo jeftinije

Imaju još 1001. proizvod, ali sve smrdi na ono njihovo sredstvo protiv vlage i/ili je krdžav kvalitet.
Korisnikov avatar
By Madonna
ne kupujem u kineskim radnjama ali sta god/gde god kupio pise made in china/vietnam tako da mu dodze na isto :novine:

sve je ok dok lekove na pocnu da mi prave :zvezdice:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by KiWi
4) Loptice za stoni tenis ... i nerviraju me jako što imaju samo nandžaraste ili neke prljavo sive .. belih nikad nema!
Reketi za stoni tenis su i podnosljivi, narocito za amatera kakav sam ja, premda bih mogla igrati i sa onima napravljenim u domacoj varijanti- sperploca+zalepljena guma OHO lepkom, ali loptice...pa nijedna njihova loptica ne odskace kako treba...ni te narandzaste, a ni sive. A i mala je razlika u ceni izmedju loptica kupljenih u npr. Djaku i kod njih, tako da ipak mog glas ide protiv Kineza.

Drug i ja smo kupili bejzbol palice kod njih, izgledaju ok, a i za sta god su koriscene, solidno su posluzile i jos uvek sluze. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Slažem se. Moraću da pređem na sportske radnje kada u pitanju loptice ... nije mi toliko stalo do para koliko do kvaliteta.
Korisnikov avatar
By Mikili73
Originally posted by NewYorker
Nisam nesto rasisticki nastrojen, ali
kineze ne volim ni malo. Jednom, kao
manji, samo sto nisam povratio od scene u kineskoj
prodavnici - ulazim unutra,
kinez ne odgovara na "dobar dan", sedi
bos sa prljavim stopalima na nekoj
tezgi i jede neku hranu koja toliko smrdi
da mi nije jasno kako podnosi njen smrad,
a kamo li ukus. Od tada, retko sam zalazio u
kineske prodavnice, i nikad nesto ljubazno nisam docekan ni u jednoj.
Ali, ne znam bolje mesto u blizini stana gde bih kupio casu, krpu ili nesto sl. kad mi zafali.

E, u pravu si, to sam i zaboravio oko te smrdljive hrane koju jedu. Tako sam jednom zašao u one njihove prčvarnice u bloku 70 (vodio neke ljude iz provincije da vide TC), i naravno Kinezi su jeli u radnji i onda ne jebu mušterije 2%, i vrlo su neljubazni. :seljache:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Originally posted by shut

sve je ok dok lekove na pocnu da mi prave :zvezdice:

A Bogami ih i prave i to vrlo uspešno.....dobri su im neki biljni preparati kao pomoćna sredstva, tako da su u tome stvarno ok. Imaju čak u našim apotekama i registrovanih lekova, samo naravno kutije nisu Kineske.
By ~ Le Saint X ~
kupujem kod njih sledece:

- vostane boje
- cetkice za slikanje
- mirisljave stapice ( posebno visnja!!!!)
- one jednokratne kisobrane
Korisnikov avatar
By sofia
uglavnom novogodisnje zezalice i ukrase,svecice,lampice,balone i tako to
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ništa što je Made in PRC!
Hahahaha....PRC...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by V I V I S E C T
Da naravno.
Tamo kupujem poklone za manje voljene osobe, ipak su to egzotične stvari iz Azije.

Pa naravno. :lol:

Originally posted by Delete
Drug i ja smo kupili bejzbol palice kod njih, izgledaju ok, a i za sta god su koriscene, solidno su posluzile i jos uvek sluze. :)

A za sata su tacno koriscene? :hmm:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by E. M. O.

Npr. za lupanje tepiha, prebacenog preko ograde od terase, jer su drugu oni sto ih peru rekli da nesto takvo odradi pre pranja. :smeh:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by E. M. O.

Npr. za lupanje tepiha, prebacenog preko ograde od terase, jer su drugu oni sto ih peru rekli da nesto takvo odradi pre pranja. :smeh:
A ja mislio za lupanje neceg drugog.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa kupim ponešto ako mi se dopadne. Mogu kod njih i kvalitetne stvari da se nađu.
Jedino me nervira tehnika, barem ovde u Kragujevcu ne mogu lako da pronađem nešto što nije "made in PRC".
Korisnikov avatar
By mish_beli
zadnje shto sam kupila je tetris! :)

radi kao blesav :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Odecu/obucu nikako... a ako mi zatreba neka glupost, ja se prvo setim njih... jer si mi doduse jako i blizu.
By Kragi
Originally posted by ~anAMORphOsé~
:smeh: :smeh: :smeh: -
jednom me zatekla kisa u gradu, iznenada, i ulazim u kinesku radnju i kupujem kisobran i dok sam dosao kusi on se raspao :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by KgCS3
Originally posted by ~anAMORphOsé~
:smeh: :smeh: :smeh: -
jednom me zatekla kisa u gradu, iznenada, i ulazim u kinesku radnju i kupujem kisobran i dok sam dosao kusi on se raspao :D
pa to i jesu za do kuće ... imaju senzor koji prepoznaje kada je "vožnji" došao kraj, pa se samoraspadnu :) kao i njihovi DVD playeri na koje se daje godinu dana garancije(buvljak, radnjica, PIB, PDV, sve regularis), a riknu posle godinu i jedan dan (bukvalno)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by mish_beli
zadnje shto sam kupila je tetris! :)

radi kao blesav :)
Tetris is not dead?!

Svakom drugu/drugarici iz srednje moj najbolji drug i ja kupimo kineske robe u vrednosti od 1500din. i strpamo u pletenu korpu. :volinevoli: :)
Korisnikov avatar
By Delete
Zaboravila sam da spomenem kisobrane.
Kupujem ih u neogranicenim kolicinama, tj. onoliko koliko mogu da pokvarim, zaboravim u prevozu, izgubim...mislim da je to najprakticnija i najeksploatisanija roba kineske proizvodnje u mom slucaju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!