Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by m..
Jbt. Ima da metnem munju! lmao.

Ja se s tim dlakama sve nevoljnije borim, totalna don kihotstina, mada ne dopustam da se stvari otmu kontroli iza onog sto su nazvali ventilator.

Sto se mene tice u igri su 3 opcije, ili prirodno (ok, ne neki rainforest kroz koji ti ni maceta ne pomaze, ali nisam gadljiva na neku razumnu kolicinu dlaka) ili trimovano ili golo, sve one frizurice me nekako podsecaju na hitlerove brkove, ali najozbiljnije. Uostalom svega par puta sam se suocila s tim 'obrva po sred picke' fenomenima, valjda je moj nepoverljiv izraz lica ucinio da to cudo nestane. mislim koja je poenta? ako joj nedostaju dlake nek ih lepo pusti, ako joj smetaju nek ih skine, sve to izmedju je budalashtina i bezveze i uopste mi se ne svidja.

Sto se depilacije ruku tice - ne bih ni za zivu glavu, nemam nesto skaredno dlakave ruke, nit mi te dlake ikako smetaju, a i nema odvratnijeg osecaja nego kad se o tebe na tipa exitu ocese neka hladna depilirana rucerda i onako te zagrebucne.

Noge depiliram kad za to imam vremena, kad nemam (ili kad je tipa -10 stepeni) obrijem ih, ali gledam da to ne radim vise od 3-4 puta za redom, posto onda posle bas cupa dok se depiliras.

Ne znam, sto se mene tice tu nema nikakve filozofije, dok god se ne radi o chubaki i bradatoj zeni.

e to!

samo mi jos fali u zivotu da razmisljam o rukama...mene to sve sa tim dlakama jako opterecuje!...ne bih bila u stanju da se patim i sa rukama...

a i jedna od najseksi stvari na sveeeetu (na meni i na drugima) mi je kada na moru dlake na rukama i telu posvetleeeee....a koza potamni...i na dlake se onako kristalise morska so.....
By жњ
Originally posted by m..
a i nema odvratnijeg osecaja nego kad se o tebe na tipa exitu ocese neka hladna depilirana rucerda i onako te zagrebucne.

narocito ako je DEBELA :smeh:

hihihihihiihi, jooooooj, secam te se tvoje price o nadlakticama i pamtim kako si eskivirala debele ribe u majicama na bretele po celoj djavi :giggle:

tri godine je proslo, zar ne? :kiss:

ont: sadrzaj dakako pristaje nazivu sajta :P maj chojs je holivud, jer kedla na sebi nesto ne lajkujem, cak ni u maloj kolicini (na drugima mi ne smeta)... mislim, simpa su mi frizurice, i svaka cast curama koje se stignu posvetiti izradi revijskih frizura na svojim vaginama (plus jos lepljenju vestackih noktiju koje ce potom ukrasiti petobojnim cik cak frenchom, a nakon toga i ispirsovati svaki drugi nokat i ukrasiti ga mindjusom), mislim, svaka cast na posvecivanju, ali ja se nekako uvek nadjem u zurbi kada se negde spremam, tako da mi je najjednostavnije i najbrze skinuti sve!

Moje pitanje, zasto ne postoji losion za cupi??? Jako je osetljivo podrucje, lako se upali i kapiram da ga treba oplemeniti necim sto ima antisepticko svojstvo nakon onog struganja ziletom. Obicno mleko za telo to prosto nije....
Korisnikov avatar
By m..
jbg, vidis. da sam zla i da te ne obozavam, rekla bih ti da probas sa tekucinom za ispiranje usta, lmao.

jos uvek bezim od nadlaktica, nista gore od cekinjaste hladne mortadele u kontaktu sa tvojim telom.

jbt, luda sam od 4 anestezije, upravo sam izvadila umnjak (gornji) a sutra idem na exit (ako ne bum covek slon), zubar mi je pustao patti smith dok mi je vadio kljovu, za slucaj da budem sutra indisponirana, fin jedan covek. evo drzim 'zlatnu mesavinu' na obrazu.
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
!-depuilacija boli!
2-ali mi zene to moramo!
3-ako cu vec da trpim bol te vrste onda biram brazilku! (Koju i primenjujem_
4-Prirodno i Ventilator ne bole!!
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma samo da je trimovano, skinuto sa prepona i uredno. I nikako, nikako golo. Ja sam se danas zajebala i bilo je ono-a vidi nije ravnomerno...aj jos malo...jos malo...simetrija, Ivana, simetrija...malo je falilo do Holivudke da dodjem, a to mi nikako nije bila namera :zid:
Korisnikov avatar
By toni79
gori me boli brige, doli lipo izbrijano. njam!
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Hys.
Ma samo da je trimovano, skinuto sa prepona i uredno. I nikako, nikako golo. Ja sam se danas zajebala i bilo je ono-a vidi nije ravnomerno...aj jos malo...jos malo...simetrija, Ivana, simetrija...malo je falilo do Holivudke da dodjem, a to mi nikako nije bila namera :zid:
da, tako ja krenem s tom namerom, pa se desi pegavi tifus, pa mora sve da ide. kad sam trapava.
Korisnikov avatar
By m..
nije smesno, jednom sam se i posekla makazama, i 2-3 x brijacem (masina za depiliranje mi je par 10 puta uhvatila carapu dok nisam skontala da treba da ih skinem za takve aktivnosti)... vosak se vise ni ne usudjujem da koristim, da ne bih nasla macku zalepljenu za ivicu od kade ili tako negde.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
E, ne depiliram ruke.
Ako ima ista dobro od toga sto sam bela kao mladi sirchic, onda je to da nemam jake dlacurde, pa mogu da eskiviram i depilaciju nogu duze nego preporuceno.
A na rukama imam one belicaste dlacice, ni ne vide se dok mi koza ne potamni.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!