- 10 Jul 2009, 11:58
e to!
samo mi jos fali u zivotu da razmisljam o rukama...mene to sve sa tim dlakama jako opterecuje!...ne bih bila u stanju da se patim i sa rukama...
a i jedna od najseksi stvari na sveeeetu (na meni i na drugima) mi je kada na moru dlake na rukama i telu posvetleeeee....a koza potamni...i na dlake se onako kristalise morska so.....
Originally posted by m..
Jbt. Ima da metnem munju! lmao.
Ja se s tim dlakama sve nevoljnije borim, totalna don kihotstina, mada ne dopustam da se stvari otmu kontroli iza onog sto su nazvali ventilator.
Sto se mene tice u igri su 3 opcije, ili prirodno (ok, ne neki rainforest kroz koji ti ni maceta ne pomaze, ali nisam gadljiva na neku razumnu kolicinu dlaka) ili trimovano ili golo, sve one frizurice me nekako podsecaju na hitlerove brkove, ali najozbiljnije. Uostalom svega par puta sam se suocila s tim 'obrva po sred picke' fenomenima, valjda je moj nepoverljiv izraz lica ucinio da to cudo nestane. mislim koja je poenta? ako joj nedostaju dlake nek ih lepo pusti, ako joj smetaju nek ih skine, sve to izmedju je budalashtina i bezveze i uopste mi se ne svidja.
Sto se depilacije ruku tice - ne bih ni za zivu glavu, nemam nesto skaredno dlakave ruke, nit mi te dlake ikako smetaju, a i nema odvratnijeg osecaja nego kad se o tebe na tipa exitu ocese neka hladna depilirana rucerda i onako te zagrebucne.
Noge depiliram kad za to imam vremena, kad nemam (ili kad je tipa -10 stepeni) obrijem ih, ali gledam da to ne radim vise od 3-4 puta za redom, posto onda posle bas cupa dok se depiliras.
Ne znam, sto se mene tice tu nema nikakve filozofije, dok god se ne radi o chubaki i bradatoj zeni.
e to!
samo mi jos fali u zivotu da razmisljam o rukama...mene to sve sa tim dlakama jako opterecuje!...ne bih bila u stanju da se patim i sa rukama...
a i jedna od najseksi stvari na sveeeetu (na meni i na drugima) mi je kada na moru dlake na rukama i telu posvetleeeee....a koza potamni...i na dlake se onako kristalise morska so.....